Şimdi Ara

))))_MODUM BİTTTİ SONUNDA ACEMİYE GÖRE NASILIM-(((( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
9.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: swordmaster

bencede plexiyi oyup içine yerleştirseniz daha güzel olacaktır.

teşekkurler o şekilde yaptım cok guzel oldu
  • eveeet sona az kaldı systemi tşıdıktran ve birz renk uv ile işlem tamam kasanın boyanmış hali şimdilik tek foto var

))))_MODUM BİTTTİ SONUNDA ACEMİYE GÖRE NASILIM-((((

• kasa ii gzlde dostum uraşmşsın işçiliğine diyecek lafım yokta kasa çok küt her taraf kenar hiç aerodinamik deil çok küt duruyor köşeleri biraz yuvarlatırsan daha gzl olucağına inanıyorum bide kırmızı ve siyahtan başka renklerde kullansaydın keşke ama tabi zevkler tartışılmaz hyrlı olsun gzl
  • gerçekten güzel olmuş ama bence tahta kısımları tamamen macunlayıp öyle boyamalıydın çünkü kenarları fln farklı olacak renk tonu bakımından birde belki biraz daha köşesizleştirilebilir kasa ama tabi ki senin tasarımın istediğin gibi yapabilirsin
  • Cok Basarılı Bir Modifikasyon Olmus Arkadasım Tebrik Ederim
  • arkadaşım güzel iş çıkarmışsın ...

bencede tahta köşeleri macunlayıp ardından zıppara ve ardından boyasaydın daha hoş görünecekti ....

ama herşeyin başı ufak tefek rutuşlar yaparsın artık ...

emeğine - eline sağlık kardeş
  • EĞER İSTERSEN HERŞEY OLUR DİYE BOŞUNA DEMEMİŞLER TEBRİK EDERİM ARKADAŞIM SÜPER GÖZÜKÜYO
  • Tebrikler, ellerine emeğine sağlık gayet güzel ve şık bir çalışma olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RealPowerTunahan

kasa ii gzlde dostum uraşmşsın işçiliğine diyecek lafım yokta kasa çok küt her taraf kenar hiç aerodinamik deil çok küt duruyor köşeleri biraz yuvarlatırsan daha gzl olucağına inanıyorum bide kırmızı ve siyahtan başka renklerde kullansaydın keşke ama tabi zevkler tartışılmaz hyrlı olsun gzl

arkadaşım öncelikle yorumun için teşekkurler ben keskin hatları olsun istedim zaten içi renkli olacak uv le yeşil turuncu gibi iki rengin güzel olacagını düşündüm seninkide fikir tabiki bakalım bu son mod olacak diye bişey yok kapıldım bu tutkuya daha devamı gelir inşallah
  • eline emeğine sağlık dostum

birkaç sorum olacak kullandığın ve içini oyup led yerleştirmeyi başardığın plexi kaç mm lik?ve oymayı nasıl başardın? kaç mmlik uç kullandın?ledler normal kırmızı led mi?

ve çalışman çok başarılı olmuş tekrar eline sağlık

• boyam işlemine gelince arkadaşı tarafından kandırılmış biri olarak boyalar sahte cıktı boya bittikten sonra ortaya cıktı bu macun olayına gelince benim gözümede pek hoş gözükmüyo kendimi bu ilk ve herşeyde ilk oldugu için teselli ediyorum bunları daha sonra ufak tefek rutuşlarla halledicem işten vakit bulabilirsem birde kayseride olanınız varmı aranızda tanışmak istiyorum modkolik olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat.cim

eline emeğine sağlık dostum

birkaç sorum olacak kullandığın ve içini oyup led yerleştirmeyi başardığın plexi kaç mm lik?ve oymayı nasıl başardın? kaç mmlik uç kullandın?ledler normal kırmızı led mi?

ve çalışman çok başarılı olmuş tekrar eline sağlık

yorum için teşekkurler : bu plexi 3mm yukarıda resmini koymuştum işlemi olaket matkabı ile 2mm lik uçla yaptım ledler ise bildigimiz kırmızı led başka sormak istedigin varsa msn yi kullanabiliriz yardım edebilirim

• Kayseri de değilim ama Kayseriliyim olur mu ?

quote:

Orjinalden alıntı: NIGHT

boyam işlemine gelince arkadaşı tarafından kandırılmış biri olarak boyalar sahte cıktı boya bittikten sonra ortaya cıktı bu macun olayına gelince benim gözümede pek hoş gözükmüyo kendimi bu ilk ve herşeyde ilk oldugu için teselli ediyorum bunları daha sonra ufak tefek rutuşlarla halledicem işten vakit bulabilirsem birde kayseride olanınız varmı aranızda tanışmak istiyorum modkolik olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Agent_WD40

Kayseri de değilim ama Kayseriliyim olur mu ?

quote:

boyam işlemine gelince arkadaşı tarafından kandırılmış biri olarak boyalar sahte cıktı boya bittikten sonra ortaya cıktı bu macun olayına gelince benim gözümede pek hoş gözükmüyo kendimi bu ilk ve herşeyde ilk oldugu için teselli ediyorum bunları daha sonra ufak tefek rutuşlarla halledicem işten vakit bulabilirsem birde kayseride olanınız varmı aranızda tanışmak istiyorum modkolik olarak

bende yozgatlıyım ama kayserideyim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: RealPowerTunahan

kasa ii gzlde dostum uraşmşsın işçiliğine diyecek lafım yokta kasa çok küt her taraf kenar hiç aerodinamik deil çok küt duruyor köşeleri biraz yuvarlatırsan daha gzl olucağına inanıyorum bide kırmızı ve siyahtan başka renklerde kullansaydın keşke ama tabi zevkler tartışılmaz hyrlı olsun gzl

arkadaşım öncelikle yorumun için teşekkurler ben keskin hatları olsun istedim zaten içi renkli olacak uv le yeşil turuncu gibi iki rengin güzel olacagını düşündüm seninkide fikir tabiki bakalım bu son mod olacak diye bişey yok kapıldım bu tutkuya daha devamı gelir inşallah

inşallah dostum başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealPowerTunahan -- 10 Haziran 2008; 13:23:55 >

• vaybe çok güzel olmuş eline sağlık
  • helal olsun dostum elinden baya iş geliyormuş.bence bu kasa ile sınırlı kalma her sefrinde çok daha iyi işler çıkarırsın
    bu arada kasan eses sporlu olmuş
  • tasarım güzel biraz daha şık olabilir ama
    bende mi yapsam ne bozmayım da kasayı :)
  • tebrik ederim çok güzel olmuş.Devamını bekliyoruz.
  • abi kasanın son hali süper olmuş yani bittim ben bu kasaya inan çok özendim kafamda benimde projlerim var ama para olmadığı için yapamıyorum. konuyu takip ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.