aramızda dizel modus kullanan var mı?? fikilerini bizimle paylaşırsa çok memnun olcam!!
pek zannetmiorum aramızda bu arabayı kullanan biri olduğunu ama belli de olmaz bekleyelim ve görelim
aracı aldım alacam dynamic versiyon için 26 lı difyatlara kadar indiler lütfen acil yardım edin... donanım inanılmaz küçük otomobil için ne varsa var.ayrıca birçok büyüktede olayanlar var. ne diyorsunuz beyler bayanlar...
Tip yok karizma yok 26 milyara bir sürü araç var...
hangi araçlarmış bunlar merak ettim be kardeş??? aşağıdaki özellikere sahip olanlardan herhangi birini söyleyebilirsen memnun olcam!! dci 80 bg (yakıt tüketimi Ş.İ: 5.6 Ş.D: 4.1 Ort: 4.4) ABS+EBV Fren Destek Sistemi Sürücü Hava Yastığı Yolcu Hava Yastığı Ön Yan Hava Yastıkları Perde hava yastıkları 1/3 2/3 yatan arka koltuklar Triptik arka koltuk Hız ayar ve sınırlayıcı Refakatçi Aydınlatma (Follow me home) Elektrikli ön camlar Sürücü tarafı tek dokunuşlu elektrikli ön camlar Renkli ön camlar Elektrik takviyeli hıza duyarlı hidrolik direksiyon Polen filtresi Elektrikli panoramik açılır tavan (Opsiyonel 1400 ytl) Direksiyondan Kuymandalı 4X15 W Radyo CD İmmobiliser Hareket halinde kapıların otomatik kilitlenmesi Uzaktan kumandalı merkezi kilit Yol bilgisayarı Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu Elektrikli, buğu çözücülü ve ısı sensörlü dış dikiz aynaları Direksiyon yükseklik ayarı Far yükseklik ayarı Gecikmeli Sönen İç Aydınlatma Jagunso tipi jant kapakları Klimeno tipi aliminyum alaşımlı jantlar SP SP Gövde rengi dış dikiz aynaları Akıllı ön cam silecekleri
quote:
Orjinalden alıntı: hakoman
aracı aldım alacam dynamic versiyon için 26 lı difyatlara kadar indiler lütfen acil yardım edin... donanım inanılmaz küçük otomobil için ne varsa var.ayrıca birçok büyüktede olayanlar var. ne diyorsunuz beyler bayanlar...
o fiyata ben olsam sanirim gider bi seat ibiza 1.4 75hp TDI alirdim.. ortalama 4.6 yakit performansi war.. ya da corsa 1.3cdti..
ama donanim olayinda yanlis dusunuyosun yani dizel olarak hakli olabilirsin ama benzinli olarak 26milyara ne donanimli arabalar war ibiza benzinli 100hp de cruise controlden otomatik klimaya kadar bicok guzel donanim war..
donanimi orta seviyede yani abartmissin ama dizellerle karsilastirirsan haklisin genelde o fiyata o sekilde donanimlar mevcut ancak..
sonuc olarak yerinde olsam gider corsa`ya falan da bakardim 1.3 cdti da 26dan basliyor sanirim..
bu arada Modus Dynamique 1.5 dCi in fiyati internette 28milyar 900milyon.. yani saglam indirim yapmislar ama yine de ben herzamanki gibi kesinlikle renault tawsiye etmiyorum.. donanimini fln bilmem ama gider corsa falan alirim siyah corsalar cok daha guzel gorunuyolar..
Bence süpeeer o fiyata o donanım Al yani o paraya gidip Getz filan alcaana bunu alman çok daha mantıklı.. Hem ncap tan 5yıldızlı güvenli bi araca bincen sonuçta
Bu fiyatlara düştüyse kaçırma derim
ya modus megane dan sonra çok tipsiz geliyor bana yaa, biraz daha sıkıp megane almak daha doğru değil mi...??
Doananıma aladanmadan iyice karar verin
Arabanın arka camları kolla açılıo.....ama ne hikmetse donanım ii....Donanım da abartılcak kadar bir şey yok...
Ama bir Reanult kalitesi var...Sadece Renault olduu için alabilirsin...
yoksa ne tip var ne karizma ,ne de motor....
26 milyara bence başka arabalara baksan daha ii edersin. Donanımın yanında performans ve kullanışlılık da önemli olmalı. Bide yarın satarken nazlı gider bu tip az satan arabalar.
2004,2005 model Megane2 Sedan veya illa sıfır alacaksan Getz, Corsa, C3, Micra bunlar çok giden modeller birde bunlara bak derim.
toyota corolla d4-d terra da karar kıldık arkadaşlar... yardımlarınız için sağolun.. hepinize teşşekürlerimi sunarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme