Şimdi Ara

Symbol - punto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2010-2012 arasi 1.2 veya 1.4 symbol mü ? (1.5 dizel 85 lik yok malum sitede olsa da butcemi asiyor 65 lik olanlarda is gormez diye ben tercih etmiyorum )

2008 ve sonrası fiat punto mu ? 1.3 multijet 1.4 dinamik arasinda cok fark varmidir hangisine yonelmeliyim oncelikle ?

35 bin e kadar butceyle hangisi alinir ?

Simdiden tesekkurler onerileriniz için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkandemir60 -- 18 Temmuz 2019; 20:6:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kesinlikle punto.
  • Symbol kullanıyorum 2013 model.Ama punto tercih ederdim.Gerek puntonun filolarda çok tercih edilmemesi ve 1.3 mjet in uzun ömürü için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainTeeemo kullanıcısına yanıt
    Symbol hangi motorunu kullaniyorsunuz ?

• Punto tabi ki.
  • 1.5dci motorlu symbol sonuna kadar götürür yarışı ama benzinli atmosferik motor renault da tat vermiyor, o yüzden punto

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DesertEagle67 kullanıcısına yanıt
    Kronik sorunlu olan modelleri varmis tereddutluyum acikcasi cok masraf cikartir diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    >>>RENAULT SYMBOL<<<
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ozkandemir60 kullanıcısına yanıt
    Punto larda city drive denen bir kronik sorun var ama sürüşü ne kadar etkiliyor inan bilmiyorum.Çok dayanıklı araçlar olmadığını söyleyim italyan arabası sonuçta.Motor olarak demiyorum . elektronik aksam olarak

Evet benide korkutan o zaten heralde bu gidisle symbole kalacagiz bulabilirsek 😄

2015 symbol var bende de 1.5 dci dağ tepe ralli drift herşeyi yaptım halâ saat gibi.Araba mekanik olduğu için bozulmuyor elektronik tek şey radyo sanırım

• Punto çok daha cazip.

• Tjet al tjet

1.5 85 lik bulsam 35 e alcam hemen ama yok 😄

• Kesinlikle Punto. Symbol ile Linea'yı kullandım. Arada uçurum fark var. Biri modern toros diğeri otomobil öyle diyeyim. Sadece dizelde sümbülün 1.5 dCi motoru daha iyi gider. 1.3 MultiJet biraz ağırkanlı ama daha uzun ömürlü bir motor. + olarak multijet köpek gibi devir çeviriyor. 4000 d/dk'da downshift diyen başka dizel yoktur (yinede dizel motor aşırıya kaçmamak lazım )

Punto'nun donanımlısı + 1.4 turboJeti olursa tadından yenmez. 1.3'ü de olur tabi.

• Tesekkur ederim yorumlariniz icin :) son dediginiz gibi donanimli ve 1.4 u bu fiyata zor bulurum sanirim :) 2008 oncesi city sorunluymus 2008 de dahilmis sanirim da biraz daha azmis zaten daha sonrasi da 35 bin ₺ nin baya üstünde :) active 1.3 multi falan var genelde hep

• Iki araci da kullandım. Suan günlük olarak1.3 MultiJet Punto kullaniyorum. Gerek yol tutuş gerek kalite gerek güvenlik punto’nun her açıdan daha üstün olduğunu kesin olarak söyleyebilirim.

• SpreadYourWings kullanıcısına yanıt
    Kac model kullanıyorsunuz hocam kronik bi sorunu falan var mi city arizasi diyorlar vs ilk aracim olcak kismetse cok masraf edipte basimiza bela olmasin :)

Ben 2010 model Punto Evo kullaniyorum. Ilk sahibiyiz. Suanda 155bin km’de. Airbag catlagi haric hicbir kronik sikinti yasamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpreadYourWings -- 1 Ekim 2020; 16:1:50 >
  • Dizel olacaksa Punto. Punto'daki 1.4 motor hem pek performanslı bir motor değil hem şanzıman oranı çok kısa. Ağırlık farkı ne durumda bilmiyorum ama 2000 model 6n2 Polo 1.4 75 beygir motorla 3000 devirle 110 yaparken, Punto 90 yapıyordu. Bir de cam tavanlı Punto'larda ağırlık iyice artıyor, araç iyice tat vermez oluyor.
    1.3 Multijet motor da mucizeler yaratmıyor ama yeterli performansı sunuyor. Yakıtta cimri, ömür konusunda zaten ölümsüz.
  • SpreadYourWings kullanıcısına yanıt
    Arac guzelmis kazasiz belasiz binin insallah :) airbag catlagini ne yaptiniz bi sorun teskil etmiyor mu

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.