Şimdi Ara

Symbol - punto (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet arac dediginiz gibi temizdir bakimlidir ama o kadara suan icin cikmam mümkün degil maalesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • QralCess Q kullanıcısına yanıt
    Pek karsilastirmak demeyelim de butce belli alinacak seyler belli araba illaki lazim oluyor yapacak bisey yok

• ozkandemir60 kullanıcısına yanıt
    Tr’de bunu en iyi yapan konyali ustayi bulup izmire getirttim onararak halletti kendisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Aynı değil hocam 1.4 77 bg olan 4100-4200 deviri buluyor 120 ile

Alıntıları Göster
    Vay be ben fikir vermesi açısından 2. Vites 5 bin devir hızlarına bakmıştım elimdeki bir videodan da benim araçta 70 iken 77liklerde de 65-70 arası görünce aynıdır diye düşünmüştüm. Belki son vites oranları farklıdır. Ya da ilk iki vites aynıdır . Ancak 6. Vitesi arıyorum benim tjette. Hem hızlanmaya çok etki ederdi hem tüketime. 0-100 8 saniye altına çok rahat çekilirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim Punto’nun 9. Yılı bizdeki, 2 kronik sorunu var biri direksiyondaki city modu arızası bir de airbag çatlağı ama şansımıza ikisi de bize denk gelmedi şu ana kadar, sümbül’ü de uzun mesafeler kullanmış birisi olarak punto derim hem tasarımı daha göze hoş geliyor hemde sümbüle göre daha uğraşılmış bir yapısı var.

• Cevrem bagaj yetersizliginden dolayi symbol daha mantıklı demeye basladilar sanirim 1.5 85 lik temiz bulursak ona yonelecegiz

• Kafan iyice karışmış anlaşılan. Sedan araç alscaksan 1.4 benzinli Linea da bakabilirsin. Symbol 1.4 benzinli ile aynı ayardalar gibi.

• Punto kullanıcısı olarak kroniklere airbag sargısını da ekleyin :) Daha geçen hafta değiştirdim. Ama diğerlerini yaşamadım henüz.

Düşünmeden punto derim. Evo ve 2012 sonrası kasaların içi de dışı da çok güzel ve hala güncel.

@artemes Bu arada eski kasa, eski göğüs euro4 ve tamamen boş bir puntoya 48bin verilmez yazıktır günahtır.

45bine benim puntoyu verem o zaman tek parça boya. yeni kasa yeni göğüs 2012 model 1.3mjet euro5 143bin km. Ses sistemi hediye Kendi yaptığım hız sabitleyici, USB, Aux da hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 20 Temmuz 2019; 0:46:8 >

• CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    Hemde ne karisti :)) yakin bi abim araclardan anlayan birisi 1.5 dizeli alip napcaksin diyor sifir alcaksan dizel alinir ikinci el alma 1.4 benzinliye bak dedi şimdi de benzinli symbole yoneldim 😄

• hakaniko kullanıcısına yanıt
    Haha yokmu artiran 😄😄

• Puntoyu symbolle karşılaşırmak puntoya büyük haksızlık olur.Arada atla deve kadar fark var.Symbol denilen araç 2019 model olarak hala üretilse de bana göre broadwayın kasa değişirmiş hali.Aracın malzeme kalitesi şasisi yol tutuşu güvenliği hala sıfırı üreilen bir araca göre çok kötü.Hatta bence bunun yeni modelinin üretilmemesi lazım.Punto yol tutuş,kasa rijitliği,direksiyon tepkileri,şasisinin sağlamlığı tasarımı gibi konularda üretimi sonlansa da sıfır km rakipleri ile yarışır.Symbolün sadece yakıt,piyasa gibi konularda avantajı olabilir geri kalan tüm konularda punto 1 gömlek üstün bir araç.
  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt
    Binecegim zaten 1 - 2 sene bisey acemilik aticam sadece sonra da satisi kolay olsun diye cok guncel bir arac piyasasi fazla zarar etmeden , bizi bu durumlara getirenler utansin bu paralara bunlari almayi dusunuyoruz napalim

• Symbol alırım

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    1.4 expression ariyoruz zaten de bulamadık henüz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkandemir60

1.4 expression ariyoruz zaten de bulamadık henüz :)
    Allah gönlüne göre versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 21 Temmuz 2019; 13:25:33 >
  • 65 lik 1.5 dci kullandim. Gayet is görürdü. Ama punto daha az yakar.

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Eyvallah cümlemizin gonlune gore insallah :)

• barca1899 B kullanıcısına yanıt
    Yakinlarim puntoyu onermedi ya dizel de alma dedi 1.4 benzinli symbole yonelttiler

Çevrendekiler gerçekten araçtan anlıyor olsaydı gelip dh'ye sormazdın.

Halk vw aşığıdır. İçine oturduğunda; kalite algısı yüksek ve rahat araçlardır vw ler. Ama altyapısı ve motor kalitesi daha zayıfır aynı klasmandaki araçlara göre. Sorunsuz değildir... Halkın geneli bunu bilmez ama forum bilir ve bu yüzden forumda pek tavsiye edilmez...

Halk reanultuyu mazdayı fiatı vs bilmez. Halkın sadece sığ dilden dile dolaşan detaydan uzak algıları vardır.

Eğer gerçekten etrafınızdaki insanların dediğini yapacaksanız neden dh'ye gelip sorma ihtiyacı hissediyorsunuz? Bence bunu bir düşünün.

Konuya gelicek olursakta bu kasa punto iki tane symbolü cebinden çıkartır top diye oynar...

Ozaman punto almanız daha mantıklı olacaktır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.