Şimdi Ara

MOHPA SORUN?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu oyunun bir bölümünde bizim uçaklar kalkıyor üzerimizde yüzlerce japon uçağı var adamlar hangarı korumamızı istiyor uçak savarla japon uçaklarına ateş ediyorum ama bir süre sonra ölüyorum ne yapmam gerekiyor

• Valla bu oyunu hiç oynamadım ama senden hangarı korumanı istiyorsa koruman lazım.Oyunun bir videosunda görmüştüm bu bölümü uçaksavar ile ateş ediyorsun uçaklara.Heralde başka yapabileceğin birşey yok.Sağlığın azaldıkça doldur sonra yine ateş etmeye başla.

• quote:

Orjinalden alıntı: rietveld

Valla bu oyunu hiç oynamadım ama senden hangarı korumanı istiyorsa koruman lazım.Oyunun bir videosunda görmüştüm bu bölümü uçaksavar ile ateş ediyorsun uçaklara.Heralde başka yapabileceğin birşey yok.Sağlığın azaldıkça doldur sonra yine ateş etmeye başla.

+1 Aynen böyle.
  • HİÇ ŞANSIM YOK NE KADAR VURSAM DA ÖLÜYORUM HİLE BİLE YAPTIM O BİLE İŞE YARAMIYOR DELİRECEM
    quote:

Valla bu oyunu hiç oynamadım ama senden hangarı korumanı istiyorsa koruman lazım.Oyunun bir videosunda görmüştüm bu bölümü uçaksavar ile ateş ediyorsun uçaklara.Heralde başka yapabileceğin birşey yok.Sağlığın azaldıkça doldur sonra yine ateş etmeye başla.

• Peki sen vurulduğun için mi ölüyorsun yoksa senin sağlığın bitmedenmi mission failed oluyor ?
  • evet bir anda oluyor bir yerde patlama oluyor ama nerede bulamadım.
    quote:

Peki sen vurulduğun için mi ölüyorsun yoksa senin sağlığın bitmedenmi mission failed oluyor ?
  • Belki uçaklar dışında etraftan düşman askerleride saldırıyor olabilir.Yada uçaklardan birkaçını kaçırıyorsun onlarda patlatıyor hangarı.Başka bir neden gelmiyor aklıma.
  • Ben o bölümü geçtim. Adamlar son hangarıda vurduktan hemen sonra senin adamlardan biri sana uçaksavardan çekilmen için bağırıyor (ingilizce bişeler söylüyor işte bağırarak ). Hemen uçaksavarı bırakıp takım arkadaşlarının olduğu siperin arkasına git ve yere yat (uçaksavarın sol tarfında). Patlamadan öyle kurtulabildim ben
  • arkadaşım bende orda takılmıştım ama sonunda başardım orda yapman gereken şu arkadaşların sana hangardaki uçakları koruman için emir veriyorlar uçaksavar başına geç burda yapacağın şey şu bazı japon uçakları hangara saldırmaya yönelecekler bu uçaklar genellıkle yakında uçan uçaklardan değil daha uzak yerden gelen uçaklardır bu yüzden gökyüzüne dikkatlice bak eğer uzaktan gelen bir uçak görürsen bilki o hangarı bombalamaya gelen uçaktır uçaksavarınla bunları hallet (yaklaşık 4-5 tane ard arda aynı yörüngeden gelecekler) sonra yanılmıyorsam seni ve arkadaşlarını almak için büyük bir uçak gelecek bu uçağın arkasına bir sürü japon uçağı saldırı yapacak onlarıda hallettıkten sonra goreev tamamdır
  • sağolun bir de böyle deneyelim
  • sağ üst köşeye odaklan. buradan pike yaparak gelen uçaklar doğrudan hangara yöneliyorlar. diğerleri ortama neşe katmak için etrafta dolaşıyor; onlara karışma..
  • sağolun geçtim de bu sefer ormanda takıldım bir bölümde mağaraya giriyoruz ve japon telsizini etkisiz hale getiriyoruz daha sonra ileride köprülü bir yer var karşıdan makineli tüfekle karşı koyuyorlar ne kadar vursam da bunların sonu kesilmiyor.yukarıdan askerler takviye yapıyor ne yapmam gerekiyor?
  • herşey vatan için deyip ya allah dalacaksın; beklersen durmadan asker gelir. hücuma kalktığında bol bol el bombası atarak önünü aç. beklemeden ilerle..
  • ama bir türlü karşıya çıkmadım zıplasam da olmuyor yoksa oralar da bir geçit mi var?
    quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

herşey vatan için deyip ya allah dalacaksın; beklersen durmadan asker gelir. hücuma kalktığında bol bol el bombası atarak önünü aç. beklemeden ilerle..
  • haa tamam yanlış yeri anlattım, sen başka yeri diyorsun.. sağ ve sl üst köşelerde variller var. bunları patlatarak kuleleri havaya uçuracakasın. bi iki tane varil gerilerde biyerde , onları düşman ateşi varken bulup imha etmek biraz zorlayabilir. ancak tüm varilleri patlatığında ( variller patlayınca kulelerde yıkılıyordu sanırım) bir amerikan uçağı yardıma gelerek bomba atacak ve o çıkamadığın çukur falan oralar harabe yığını olacak. sende o enkazın üstünden devam edip ilerleyeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 25 Nisan 2006; 12:37:38 >
  • YA BUNUN BAŞKA BİR YOLU YOK MU ORTALIKTA VARİL YOK Kİ NE YAPAYIMİLERİDE MAKİNELİ YUKARIDA MAKİNELİ KÖPRÜDE ADAMLAR BİZİM UÇAKLAR GEZİYOR AMA YAPTIKLARI BİR ŞEY YOK Kİ
    quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

haa tamam yanlış yeri anlattım, sen başka yeri diyorsun.. sağ ve sl üst köşelerde variller var. bunları patlatarak kuleleri havaya uçuracakasın. bi iki tane varil gerilerde biyerde , onları düşman ateşi varken bulup imha etmek biraz zorlayabilir. ancak tüm varilleri patlatığında ( variller patlayınca kulelerde yıkılıyordu sanırım) bir amerikan uçağı yardıma gelerek bomba atacak ve o çıkamadığın çukur falan oralar harabe yığını olacak. sende o enkazın üstünden devam edip ilerleyeceksin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.