< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mokka / 2008 / Tucson Hangisini Alırsınız? (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yakıt önemsiz ise Tuscon .Malum 10 tl altına düşmüyor.
-
Gayet güzel düşüyor sakin kullanımda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 model arasından kesinlikle Tucson .
Ayrıca bu ay için tucson modeli fırsat sayılır Hyundai tarafında kampanya ile 40 bin tl indirime girmiş oldu .Bir sonraki ay indirimin kalkması ve %3 lük bir zam ile bu fiyatlar bir daha gelmeyebilir .
Temmuzda 1.440 bin tl zar zor almıştım .Aşırı memnunum yakıtı bahsettiğin diğer modellere göre şehir ici 1.5 lt fazla yakar uzun yolda vb pek değişen olmaz .Performansı aşırı mutlu edecektir .Ayrıca 18 jant ve Cam tavansız olması üst pakete göre 0.7 civarı daha az yakıt avantajı sağlıyor .Hacim olarakta C SUV lafın bile içinde en ferah olanı B SUV ile karşılaştıralamaz dahi .
1460 + 9 bin metalik renk farkı ile 1469 bin tl gelecektir .
Hyundai bayilerinde fiyat kıran görmedim ,1430 yazanlara pek itibar etmeyin derim gerçekçi rakam gibi durmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrFuKi -- 10 Eylül 2023; 17:49:5 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen hafta yakın arkadaşım 1430 a aldı. Gözlerimle gördüm. Bayilerle sıkı pazarlık yapın veriyorlar. Benzinli araçlarda özellikle fiyat ciddi kırıyorlar. Ben geçen hafta 1590 a prime plus Rled aldım istanbuldan. Listesi 1630
İlginç valla , 1430 ken kdv zammı geldi zaten aşağısına inme durumu yoktu , üstüne renk vardı 7 bindi suan 9 bin . O rakama aldıysanız gerçekten muazzam fiyata araç almıssınız demektir.Aradıgım 5 bayide 1460+9 altına dusmedi.
-
Komşuda var. Sakin kullanınca 9-10 diyor.
İmkanınız varken C-SUV yerine B-SUV alırsanız çok pişman olursunuz.
Ben o hatayı yaptım kısmetse B-SUV'dan C-SUV'a geçeceğim.
-
Bende hem dizeli hem benzinlisi var Eco modda benzinli sakin kullanıyorum şuan 8.3 gösteriyor. Araçlar 4x2 aynı kullanımda dizel 5.8 - 6.5 arası yakıyor ama dediğim gibi sakin kullanımda geçerli bu değerler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 10 Eylül 2023; 20:14:34 >
Benzinli prime plus modeline bütçem yetmiyor ne yazık ki.
Benzinli Comfort yerine Dizel başlangıç modeli prime alın diyorlar başka forumlarda.
Bilgili arkadaşlar Comfort ve Prime arasında 100 bin fark var. Değer mi sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Büyük araç ihtiyacınız varsa donanımları bir kenera bırakıp Tucson alın derim ama eğer öyle bir ihtiyacınız yoksa diğer araçlar daha mantıklı çünkü daha donanımlı bir araca binmiş olursunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben istanbul’dan bahsediyorum. İstanbul gibi bir yerde o rakam imkansız. Komşu emekli, çalışan biri olsa 15lerde gezerdi istanbul’da
Yav hocam senin komşuna mı inanacağım kendi kullandığım aracın gösterdiği değerlere mi bende istanbuldayım buyur gel iki aracıda açıp göstereyim sana.
Tucson, diğer ikisini suya götürür susuz getirir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolu alt sınıf yerine boş üst sınıf iyi bir tercihdir her zaman.
-
Hocam yanlış anlama da madem iddian o değerler atarsın bir fotoğraf ortalama hızı yakıtı gösteren herkesi susturursun.
Dikkat ediyorum az yakıyorum iddiasındasın anladığım aracı da yeni aldın ama daha bir tane fotoğraf atmadın ortalama değere göre.
En kısa sürede görselleri paylaşacağım hem dizel hem benzinli 👍🏻 araca sahip olmayanlar sahip olanlardan daha çok bilgili bu forumda. Yoksa beni kim ne almış ilgilendirmez. Milleti yanlış yönlendirmeyin derdimiz o
Dizel Tucson candır donanımlı paketlerden uygun fiyat denk gelirse kaçırılmaz. Hem Çekişi iyi hemde o cüsseye göre yakıtı çok makul. Eski kasanın ilk çıkanlarında şanzıman ile sıkıntı yaşayanlar vardı ama yeni kasalarda artık şikayet te yok.
-
ya arkadaş yapma. tsi 1.4 golf ile 7,5-8 yakıyordum ben. tiguan bile tsi motorla o söylediğin değerlere inemiyor. tucson o motorla nasıl inecek?
-
Yokuş aşağı bir yol bulunca 15-20 dk gaza ucuyla dokununca corolloda 3.2 litre filan yakıyordu.
Bunun bende fotosunu çekip paylaşsaydım o zaman benim corolloda 100 km de 3.2 litre yakıyor derdim.
Güzel taktik olurdu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X