Şimdi Ara

Mokka Elegance / 2008 Allure Cam Tavan mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Mokka Elegance / 2008 Allure Cam Tavan mı ?

(En Son Oy Tarihi: 12.10.2024)
Giriş
  • 2008 yine farkı açmış , bugün her iki aracı da kısa sürdüm ama çok kısa , ikisi de güzel , 2008 ama biraz daha farklı sanki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 sini de kullandım gayet güzel araçlar. Evin 2.aracı olacağını ve arka koltukların kullanılmayacağını belirtmişsiniz. Genç ve eğlenceli bir çiftseniz Opel Mokka iyi bir seçenek olacaktır.Benim.kullandığım Ultimate paketti. Uludağ'dan dönerken koltuk ısıtmasına ek direksiyon ısıtması beni benden aldı, yüzümü direksiyona dayamıştım o derece Ayrıca eşiniz de park etmekten korkanlardansa benim kız kardeşim gibi otomatik park özelliğini çok sevecek. Kısa ama geniş vizör tasarımıyla çok sempatik ve bir o kadarda karizmatik bir araç. Kendi kendine durup gidebilen adaptive cruise control kendine alışıtınca başka araç sürmekte zorlanacaksınız Tek beğenemediğim siyah tavan kaplaması ve cam tavan olmaması..

2008 de ise GT paketi kullandım, yeni makyajlı versiyonda trk fark multimedya ekranındaydi, açıkçası tasarım olarak makyajsız kasa 2008 GT ler çok daha asil duruyor özellikle sedefli beyaz olanlar.. Ama bagajı Mokka'ya göre gayet iyi ve cam tavan içeriye gerçekten harika bir aydınlık sağlıyor. Koltuk ısıtma vardı ama direksiyon ısıtma yoktu. Adaptif ve yarı otonom sürüş çok keyifliydi. Yolu güzel ortalıyor ama tabii dikkat şart..Gösterge netti, göremeyen direksiyon ve koltuk ayarı hatalıdır. Olmasi gerektiği gibi oturunca her şey önünüzde

2 sinin de en iyi yanı tork konvertörlü sorunsuz tam otomatik şanzıman, 1.2 motoru ile düsuk yakıt ve düşük mtv ödemesi , mekanik ve yürürdeki parçaların çoğu ortak haliyle bol ve ucuz diğer markalara kıyasla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 16 Aralık 2023; 15:29:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben farklı bir otomobil önerebilirim

Hyundai Yeni KONA ELİTE Donanım ve neredeyse gırtlağına kadar dolu bir otomobil.

En son bayide teklif edilen fiyat 1.450 M

Eğer bu kadar yüksek ederler verecekseniz tavsiyem bayileri dolaşın ve modelleri inceleyip test sürüşü yapın.Gerekli bilgileri de alın.İnternette ki fiyatları değil bayilerin verecekleri cazip teklifleri değerlendirdikten sonra karar verin.

• Merhaba , detaylı cevaplar için teşekkür ederim , 2 araç içinden birini seçmeye çalışıyoruz ama bugünkü zam moral bozdu , tam bakalım acaba derken 2008’e o kadar verilmeli mi bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idealsistemim -- 16 Aralık 2023; 15:55:37 >
  • khanstern kullanıcısına yanıt
    Biz elegance donanım bakıyoruz ve bahsettiğiniz özellikler bu pakette yok , adaptive hız ve cam tavan olmasını çok isterdim ben de

• Evin 2. aracı olacak madem Mokka Elektrik bakmanız daha iyi olabilir, bayideki fiyatları bilmiyorum ama liste fiyatına bakınca en azından Opel online satışta aralarında 120 bin var Elegance ile. Hem en üst donanım hem elektrik.

Fiyat avantajı olacaksa aynı altyapıdaki Citröen C4 - C4x'e de bakın.

• ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Elektrikli araç için 1-2 sene daha beklemeyi düşünüyoruz , elegance donanımı çok dolu , bence en önemli handikap ekranlar çok sönük ve küçük , arka tarafın darlığı tüm donanımlarda aynı ,

Açıkçası 2008 / mokka arasındaki fiyat farkı biraz açıldı

:(

• Günaydıni karar vermek için çok az kaldı. 2008 ile arasındaki farkın bir kısmını şuna saysak :)

2008- açılır cam tavan avantajı ( nerden baksan 15-20k fark ve 2. elde bir avantaj )

Mokka - çift renk olmanın hem avantajı hem de riski..

İkisi de güzel geliyor bize, ancak sonuçta bize göre yüksek yatırımlar, harcamalar, Aralarındaki fiyat farkı biraz daha az olsa seçim daha kolay olurdu

• Metufkcr kullanıcısına yanıt

Mokka Elegance paketi boş bir paket değil..

güvenlik donanımları yüksek.

GS pakette ilave kırmızı çizgiler

Jantlar 1 inch büyüyor

7 inch gösterge yerine 12inch digital gösterge

7 inch multimedia yerine 10 inch multimedia nav geliyor

en önemli fark elegance GS arasında göstergeler,

2008 makyajlı yeni kasa..

dediğim gibi evin ikinci aracı ve çok fazla km yapması en azından ilk sene için beklenmiyor.. ( senede 10.000 km bir ihtimal )

aradaki 200 k biraz zorluyor vs

teşekkürler

• Anket için son 1 saat, katılan herkese çok teşekkürler..

• idealsistemim İ kullanıcısına yanıt
    Bence biraz kararı vermişsiniz gibi zaten 0 araba. Mokka alın geçin. 200bin çok para değil ama çıkar koy şuraya dediğinde de az para değil. Ben digital gösterge küçük olunca çok sevmiyorum. Kişisel yorum sonuçta ama mokka giriş paketi elegance tabiki boş değil ama giriş paket. Yeterli mi yeterli Size bağlı. Mokka çok güzel görünüyor.

• Ankette açık ara farkla 2008 önce. Bence elinizi çabuk tutun artık . Siz karar verene kadar bir zam daha gelecek :)

• Metufkcr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorum için , tam tersine karar veremedim , sonuçta toplamda koyulan para az değil ,

2. El vs kolay satılması gibi düşünülünce işler karışıyor , belki de çok takılmamak hayırlısı demek lazım

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Valla bu sonucu beklemiyordum ..

• idealsistemim İ kullanıcısına yanıt

Bu kadar fark beklemiyordum çünkü,belki ben detayları anlatamadım.

Güvenlik donanımlar vs Mokka Elegance = 2008 Alllure hatta Mokka'da kör nokta var ilave

Motor aynı

Vites aynı

Platform benzer diye biliyorum

Mokka daha uygun fiyatı..

ama konu biraz konfor, 2. el durumu ( bu arada 2008 2.elde nasıl onu da bilmiyorum ) olunca o 215 K daha pahalı olmasına rağmen bu oy sonucu nasıl çıktı bilemedim.

Bence ikisi de çok iyi araba..ama 2008'e biraz daha fazla ilgi var belli.

• Bu arada son mesajım olsun, 2022 ve 2023 açıklanan satış rakamları iki araç için birbirine çok yakın..

burda bu kadar ayrışma neden oldu acaba

• 2008’e doğru… :)

• Aynı kararsızlığı Ekim ayı içerisin de yaşadım. Ve 2008 1.2 allure paket alarak noktayı koydum. Senin için hayırlısı neyse o olsun:)

• Buna ilaveten Nissan qq design paket dersek ? Liste başı olur mu ? Yani Nissan qq design mı allure cam tavan mı ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.