2 ye indik Başka düşünmüyoruz Gelinen nokta qasqhai Qasqhainin rakibi 3008 2008 değil Esnaf arabası kolay satış denilince başa oynayan bir araba < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 18 Aralık 2023; 20:15:13 > |
Mokka Elegance / 2008 Allure Cam Tavan mı ? (3. sayfa)
Mokka Elegance / 2008 Allure Cam Tavan mı ?
(En Son Oy Tarihi: 12.10.2024)
-
-
Valla öyleydi, birisi aklıma soktu, bir baktım aynı paraya geliyor 2008 ile
Designpack yalnız..cam tavan yok. Bir de renk çok satılan bir renk değil sanki. ama katalog rengi. Mavi
-
Qasqhai üst segment 2008den
Ve C suv parasına alınacak b suv bekletir satarken.
Rengi geçin artık marka model konuşur
Tiguan qasqhai bunlar esnaf arabası
Yalnız dolar yükseliyor,siz böyle kurcalamaya devam ederseniz daha alırken 100 200bin TL üst vermek zorunda kalacaksınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 18 Aralık 2023; 22:31:58 > -
aslında tercihler değişti diyelim, önce B segmenti giriş bir araçtan sonra BSUV'a döndü iş, QQ olayı ise burda bir üyenin yazdığı mesajla oldu.
Tburda bazı yorumlarda QQ malzeme kalitesi vs okudum , aslında biraz acaba ile gittim teste.. ama fırçalanmış alanlar , genel plastik durumu vs hoşuma gitti
Hadi göstergeleri de geçtim, mültimedia tarafı biraz keşke dedirtir..
Cam tavanla ilgili zaten endişem ayrı.. görsellik önem veriyor insanlar..
sizin dediğiniz CSUV sınırında BSUV olayı en çok kafamızı karıştıran konu.
-
Hocam,
Kafanızı daha da karıştırmak istemem ama kayınpederim için araç bakıyoruz biz de.
Mokka ve 2008 arasında kalmıştık biz de ama alternatif olarak Citroen C4'ü inceliyoruz şu sıra, baya da hoşumuza gitti. Hem C segment, hem hafif yerden yüksek hem de Shine donanım oldukça dolu.
Kesinlikle incelemenizi tavsiye ederim, 1.280.000-1.300.000 civarına bırakıyorlar.
-
Onu ben yazdım yanlış hatırlamıyorsam
İnsanlar araba satarken görsellige önem verseydi herkes Passat değil Insignia alırdı
Geçin o işi
Esnaf suvlari belli.
-
teşekkürler.. QQ bence başka bir araba..
-
teşekkür ederim.
-
Mokka elegance ın üstüne 225 bin verip 2008 allure aldım, gayet memnunum. 2008'de kör nokta ve uzun far asistanı yok mokkayla kıyasladığımızda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X