evet arkadaşlar yaklaşık 1 yıllık gerek forumdan, gerekse oyundan arkadaşların yardımlarıyla yapılandırdığım ilk charım.. aslında ben fire kullanırım ama colduda sonradan maxladım... doğru mu yaptım yanlış mı zamanla göreceğim :smoke
char süper 90 lvl gelincede böyle güzel olur inşallah
allahım sen bizlerede böyle char nasib et
Hocam Cold la ne işin wardıda açtın bide snow shield insenfityi açmışsın zaten mp az
güzel charın var
quote:
Orjinalden alıntı: GeceMavisi18
Hocam Cold la ne işin wardıda açtın bide snow shield insenfityi açmışsın zaten mp az
haklısın dostum.. zaten onu kullanamıyorum...adept bazan açıyorum oda shamanlarda kasarken..pvp hiç beceremiyorum gelen giden vuruyor... str charlara snow maxlamak gerekmiyor..ama bir söz vardır arap yağı bol bulunca orasına burasına sürermiş benimki o hesap sp oldukça maxladım...
evet arkadaşlar satış günceldir ve char şu an an 90 lvl dir.. üzerinde düşenlerden + falan basılı olmayan düz itemler ve 85+5 glaviesi vardır... kasası boş değildir.. şuan nesi var nesi hatırlamıyorum ama cebine 50m gold koyarım.. heuksal fire cold 90 olacak şekildedir sadece light 2-3 skil daha geri çekilecektir.. 2 günde full farm olur.. ciddi alıcılar eklesinler 0537 779 59 59 elden de teslim edebilirim.. SON FIYAT 400 liradır...