Bildirim
Molalar kaç dakika olmalı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
10dk çalışma- 1 hafta mola - 10dk çalışma gibi gidebilirsiniz. Pomodorodan biraz farklı, ben buna economoro diyorum. Daha az çalışıyorsunuz bu şekilde, zamandan tasarruf ediyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nonstop hic 2 saat calismadim be max 1 1.5 saattir.2 saat calisma yarim saat molayi rahat hak ettirir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim basım agrıyo 30 dakika ders 10 dakka mola yapıyom. Cok sıcak
Saygıdeğer hocam bunu uygulayana da econoMORON diyebilir miyiz
Ben bunaldığım zaman wpden gelen mesajlardan birine cevap verip bi 5-10 dk konuştuktan sonra "işim var knk" diyip çıkıyorum kafamı boşaltıyor yeterli mola oluyor benim için. Mesaj yoksa ytden kısa bir iki şey izlerim(shorts değil 5-6 dakikalık normal yt videoları bazen 30 saniyelik klipler de yetiyor) molayı uzun tutunca kalıcı olma riski yüksek. Bunu demekle beraber iraden yetiyorsa çok uzun bir süre çalıştıktan sonra 2 saatlik bi mola verip akşam devam etmek de makul bunu da yapıyorum ben. "2 saatte bir şu kadar mola" olayı beni tatmin etmiyor belki seni de etmiyordur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-927DC4D74 -- 15 Ağustos 2023; 18:25:46 >
-
Diyebiliriz hocam
-
Değerli hocama katılıyorum,
Ekleme yapmayı talep ediyorum
4 tekrarda 1 aylık uzun mola yakışır gibi duruyor hocam.
+1
. Bu 1 aylık uzun molada öğle yemeği yenebilir (yemek olarak İYTE fotonik öneririm
)
-
10dk ders 1 saat mola taktigine göre 2 saate 12 saat mola günlük uyku düzenini de bu işe dahil edersen mola olarak günlük 4 saat çalışma eder.
45-15 ya da 50-10 saat başlarında başlıyordum
-
Belim ağrıyor 40dkda 10dk yatak molası
Up
ben 1 saat basıp 3 saat uyuma molası veriyordum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

10dk çalışma- 1 hafta mola - 10dk çalışma gibi gidebilirsiniz. Pomodorodan biraz farklı, ben buna economoro diyorum. Daha az çalışıyorsunuz bu şekilde, zamandan tasarruf ediyorsunuz.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X