Şimdi Ara

Molten Front dailyleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu 150 mark verip açtığımız satıcı da neler satıldığına nasıl bakıcam ben

• internetten araştıracaksın abicim

• Arkadaşlar 150 mark biriktirip bu mortred tipli elemana verdim hjyal deki sonra birsürü quest açıldı yaptım yaptım forlen spire mı ne oraya götürdü bitti falan hepsi yine başa getirdi molten front un bitti görevler ama açılmadı satıcı falan
  • o 150 den sonra her npc için 125 biriktirmen gerekiyo
  • oha kaç güne birikir o baya daily geldi
  • Günde 25 mark alabildiğine göre basit bir matematik işlemiyle sonuca ulaşırsın.
    Yinede yazayım ; 5gün
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:46 >
  • 3 tane 125likten sonra başka q npc si varmı?
  • markları kullanacak bi npc olmadığı halde hala daily yapıp mark biriktirebiliyoruz. bu yüzden ben ilerde yeni npcler gelcekmiş gibi korkutuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Günde 25 mark alabildiğine göre basit bir matematik işlemiyle sonuca ulaşırsın.
    Yinede yazayım ; 5gün

E ilk defa yapacağım için 25 tane olduğunu bilmiyorum matematikle falan alakası yok yani olayın kendini daha başka alanlarda geliştir yetenek var sende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seppuku.

quote:

Yinede yazayım ; 5gün

E ilk defa yapacağım için 25 tane olduğunu bilmiyorum matematikle falan alakası yok yani olayın kendini daha başka alanlarda geliştir yetenek var sende.

Aşağılık psikolojisi atlatılması zor bir hastalık.Geçmiş olsun.

İnsan gibi cevaplara böyle cevap vermekte bunun belirtileri sanırım.
  • quote:

quote:

quote:

Yinede yazayım ; 5gün

İnsanın kendini bilmesi güzel benim forumdaki yorumlarımın hepsi konular saçma olsa bile gayet seviyeli ama gördüğüm karşılık bu olmadı senden sorunu kendinde ara.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yinede yazayım ; 5gün

İnsanın kendini bilmesi güzel benim forumdaki yorumlarımın hepsi konular saçma olsa bile gayet seviyeli ama gördüğüm karşılık bu olmadı senden sorunu kendinde ara.

Olabilir görmememiş olabilirsin.Bu ne bende bir sorun olduğunu gösterir ne de sende.Ama şuan tepkiyi bana gösteren sen olduğuna göre cevap açık sanırım ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

markları kullanacak bi npc olmadığı halde hala daily yapıp mark biriktirebiliyoruz. bu yüzden ben ilerde yeni npcler gelcekmiş gibi korkutuyo
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirldPrN

quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

markları kullanacak bi npc olmadığı halde hala daily yapıp mark biriktirebiliyoruz. bu yüzden ben ilerde yeni npcler gelcekmiş gibi korkutuyo

Sırf o yüzden mark biriktirdiğini söyleme bana. O markları harcayabiliyorsun tüm q lar bittikten sonra. Şu ilk açılan troll npc'si var mağranın içinde. Ondan çanta veya rep için badgeler alabiliyorsun.

gidip onun için görev yapmıyorum ama içimde bi kurt daily yapmadığım hergün beni kemiriyo

• Hocam birazdan 125 şey olcak ama bende hiç mark isteyen görev yok yani o mortred lara verdiğmi gibi napıcam o 125 i bilmiyorum
  • tüm npc leri açtıysan artık harcama zamanı geldi demektir. ilk açılan npc de mark ile alınan badgeler filan var. zevkine kalmış.
  • yahu ben tüm qleri yapalı ay olacak tile i aldık mountu ı aldık hatta pet vardı onu da aldım çantadan çıkan. bi dünya mark var halen. reputationlarda full yapacak bişey kalmadı marklar boşa duruo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.