Şimdi Ara

Molten wow

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar molten wow 'a başlamak istiyorum yalnız nerden ne indiriceğimi tam olarak çözebilmiş değilim , şu anda yeni format attım ve pcde wow'la ilgili hiçbişey yok ,

şimdi ben bu resimdekinden ilk baştakinden başlayarak sırayla hepsini indiricekmiyim , yoksa sadece en son versiyonumu indiricem ?

https://store.donanimhaber.com/ae/05/43/ae05436d91b282c0d7199f0a431566f6.jpg
     Molten wow

• O resimde gördüğün altta ala olan şeyler WoW un ek paketleridir. Sen hangi ek paketi oynamak istiyorsan ona tıklamalısın. WoW konusunda hiç tecrüben olmadığı için hangi ek pakette oynadığının çok da önemi yok aslında. Sonuçta ne karakterleri biliyorsun, ne hikayeyi biliyorsun. Fakat sana kişisel tavsiyem ise Wrath of the Lich King ek paketinde oynamandır. Nedeni ise diğer paketlere nazaran bazı şeyler çok daha güzeldi.
    Son olarak maddi durumun el veriyorsa orjinal olarak WoW oynamalısın. Bu tip server'lar da hem görevler hemde skiller bozuk olabiliyor. Tam olarak verim alamazsın oyundan. Mağdur duruma düştüğünde kozlar senin elinde nadiren oluyor :).
    Kolay gelsin, iyi eğlenceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

O resimde gördüğün altta ala olan şeyler WoW un ek paketleridir. Sen hangi ek paketi oynamak istiyorsan ona tıklamalısın. WoW konusunda hiç tecrüben olmadığı için hangi ek pakette oynadığının çok da önemi yok aslında. Sonuçta ne karakterleri biliyorsun, ne hikayeyi biliyorsun. Fakat sana kişisel tavsiyem ise Wrath of the Lich King ek paketinde oynamandır. Nedeni ise diğer paketlere nazaran bazı şeyler çok daha güzeldi.
    Son olarak maddi durumun el veriyorsa orjinal olarak WoW oynamalısın. Bu tip server'lar da hem görevler hemde skiller bozuk olabiliyor. Tam olarak verim alamazsın oyundan. Mağdur duruma düştüğünde kozlar senin elinde nadiren oluyor :).
    Kolay gelsin, iyi eğlenceler.

wow orjinal oynadım , ama tabi bırakılı uzun zaman oldu 80 mage vardı , ta kaç sene öncesinden :) yani skilleri vs,oyun içinde hangi classlara nerde nasıl davranılması gerektiğini biliyorum , tabi youtube'dan izlediğim kadarıyla yeni skiller gelmiş onlar hakkında bi fikrim yok :) orjinalde oynayabilirim tabiki ama , arkadaş olmadanda oynanmıyor tek başına maalesef sıkıcı :) ben cataclysm 'i private serverde oynamıştım , demek istediğinide tam olarak anladım çok tşk ederim , mist of pandaria hiç bilmediğim için bulamışmıyorum cataclysm indiriyorum, tekrarda çok teşekkür ederim.

• Molten wow hakkında sorun olursa bana merhaba diyebilirsin

Ayrıca molten wow'un forumunda Turkish bölümü de var. Orada yardımcı iki konum var. Guild listesi ve çalısmayan görevlerin listelerini yazmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtlar1971

Molten wow hakkında sorun olursa bana merhaba diyebilirsin

Ayrıca molten wow'un forumunda Turkish bölümü de var. Orada yardımcı iki konum var. Guild listesi ve çalısmayan görevlerin listelerini yazmıştım.

İndiriyorum şu anda biraz uzun sürücek gibi..yalnız oyun inince pişman olabilirsin bu dediğine , başını çok ağrıtabilirim haberin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretntnc

quote:

İndiriyorum şu anda biraz uzun sürücek gibi..yalnız oyun inince pişman olabilirsin bu dediğine , başını çok ağrıtabilirim haberin olsun

Benim için sorun olmaz bu. İnsanlara yardım etmeyi seven bi yanım var

• quote:

quote:

quote:

aaa bu molten wow direk 80 vs, den başlamıyomuş :) bildiğin level kasıyosun normaldeki gibi , herşey berbat oldu şimdi :) private servere emek vermeye değmez ya o kadar level kasıcaksın vs, ne olucağı belli değil..ben en iyisi yeni bi başlık açim :) oynanabilicek türkçe mmorpg önerileriniz diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gw2 PvP Ve Wow PvP si
    10 yıl önce açıldı
    dota divine hesap
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aaa bu molten wow direk 80 vs, den başlamıyomuş :) bildiğin level kasıyosun normaldeki gibi , herşey berbat oldu şimdi :) private servere emek vermeye değmez ya o kadar level kasıcaksın vs, ne olucağı belli değil..ben en iyisi yeni bi başlık açim :) oynanabilicek türkçe mmorpg önerileriniz diye

ne olacağı ( kapanacak, char item res gelecek) belli olmayan serverlardan değil bu molten wow anladığım kadarıyla bir süredir oynamaktayım moltende 4 yıldır hizmet veren bir sunucu

• emretntnc kullanıcısına yanıt
    exp kasma çok daha kolay o yüzden başlamanı öneririm.sanırsam 200 gelen expden 2000 exp geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 9 Kasım 2014; 21:30:51 >
  • molten wow'cular nabıyorsunuz :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.