Şimdi Ara

Molten WoW Türkler Buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
3.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Orijinalden alıntı: yynnss1994

Kardeş stormsout da açın 5x orası kasması kolay olur, hellscream 3x değil mi zor kasılır, gelin stormsout ta horde dan başlayalım :)

Ben orjinalde 2 günde 90 yapıyorum siz 3x'e yavaş diyorsunuz , komik

Hocam naptin 7 gunde 55 den 70 oldum olmaz bu boyle diyip bostladim yarin 100 olurum(Online sürem çok düşük)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Orijinalden alıntı: yynnss1994

Kardeş stormsout da açın 5x orası kasması kolay olur, hellscream 3x değil mi zor kasılır, gelin stormsout ta horde dan başlayalım :)

Ben orjinalde 2 günde 90 yapıyorum siz 3x'e yavaş diyorsunuz , komik

Hocam naptin 7 gunde 55 den 70 oldum olmaz bu boyle diyip bostladim yarin 100 olurum(Online sürem çok düşük)

Parantez içinde yazdığınız olaydan dolayı o kadar yavaş kasılmışsınız

• yine kapalı serverlar..
  • Harbi can sıktı artık
  • Molten Wow Neden Kapali Gene Yav Bilginiz Varmi

Gene 0 Danmi baslicaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polat17 -- 30 Ocak 2015; 20:39:56 >
  • Host sorunu çıkmış yeni hosta geçiyorlarmış sağlam bir hosta işte ddos saldırı yemiyecek Oyunun son kayıtlarını almışlar herhangi bi kaybımız yok fakat 3 4 gün sürebilirmiş gine facebook sayfasından takip edebilirmişiz güncellemeleri . lanet olası molten :D
  • 3 4 gunmu

• 2 sene molten wowda oynadım, sonra orjinale geeçtim. Eşekten ata binmiş gibi oldum. Bırakın private'ı, gelin orjinale.

• quote:

Orijinalden alıntı: b0h3m

Host sorunu çıkmış yeni hosta geçiyorlarmış sağlam bir hosta işte ddos saldırı yemiyecek Oyunun son kayıtlarını almışlar herhangi bi kaybımız yok fakat 3 4 gün sürebilirmiş gine facebook sayfasından takip edebilirmişiz güncellemeleri . lanet olası molten :D

İngilizcen pek iyi değil galiba.Softlayer Hosting şirketi tarafından tüm serverlar offline edildi ve bu moltendaki kardeşlerimizde yeni bir hosting sağlayıcı arıyorlar.Softlayer şirketi molten'dan emin olmak için doğrulama ve bunun yanında bir sürü belge istiyorlar.Moltendaki adamlar bu belgeleri adamlara sağlıyor ama Softlayerdaki şerefsizler doğrulamayı reddediyor.Sonuç olarak Molten salakları Son 2 günlük kayıtları da yine aynı şirketin başka bir hesabında olduğundan o kayıtlar ile beraber 2 günlük veride gidiyor.Yani özetle:''YİNE GERİZEKALI GİBİ BIRAKILDIK KARDEŞİM''.MoP server'ında gladiator seti dizmeye ramak kalmışken yine gitti emeklerim artık sittin sene uğramam Molten'a zaten sınavlarım falan var.

• Molten bizim için bitti ya guildce başka server arıyoruz arkadaşın dediklerini inceledik adamlarda para yok server açılsa bile kimse güvenip coins almaz adamlar parasız da devam edemezler yani bu azerilerle bu iş olmaz varsa bildiğiniz çok sağlam serverlar bağlaşırmısınız
  • HAY ben bunlarin yapacagi ise ............................................. MOLTEN

Bence Blizzardin Parmaaaaa Var Bunda Molten Oyunculari orginala Cekmek istiyor 16kx13 euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polat17 -- 30 Ocak 2015; 23:36:43 >
  • 4 senedir arada bir de olsa Molten WoW'da oynarım. Hafızam beni yanıltmıyorsa ilk kez bu kadar büyük bir sorun yaşanıyor. Orijinalde de oynamış biri olarak söylüyorum, private serverlar içinde Molten en iyisi. Başka bir server bulmadan önce en azından yeni hosta geçmesini bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 30 Ocak 2015; 23:41:31 >
  • Adamlar alacağı playerı aldı ya private serverlar can çekişiyor ama molten bitti yani orası kesin :D
  • molten kendini toparlayamaz..http://heroes-wow.com/mop/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadavaros -- 31 Ocak 2015; 1:07:10 >
  • molten ne ya
  • ortak bi yere başlayalım diyecemde başka adam gibi private yok bitane buldum wow circle diye ordada herkes rusça konuşuyor
  • Heroes wow var oraya başlayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

MoP Hellscream Realimde "Hellscream" Guildimiz var çoğunluğu Türklerden oluşuyor raidcall (teamspeak gibi) program kullanıyoruz oyun için sohbet eksik olmuyor Raid dungeon bg olsun ortam çok sağlam bizle olmak isteyen arkadaşlar olursa oyun için nick : Dombra , Chiban , Casstiel , Sisman

NOT: Molten sıfırlandığı için değişimler oldu ilgilenenler lütfen Pm

NOT2: Molten bizim için bitmiştir :)) alternatif server aramaktayız

kardeşim anlaşılşan dünyadan bir habersin en azından gir moltenin faceboook sayfasına gir bak adamlar ne diyor nedne boyle olmuş diye.https://www.facebook.com/moltenwowofficial

herkesin malumuki azerbeycan asılı hermes serveri hackledi hermes kim derseniz eğer moltenin eski stafflarından birisi kaer dan sonra geçmişti başa bütün parayı cebe atıp kaçtı adam. buna ragmen Kaer ( ki türktür Kaer) yeniden başa geçip sıfırdan tekrar molteni başlatmaya çalıştı başarılıda oldu ta ki softlayer firması yani hostları serverları kapatana kadar. konuşma metninide ana sayfaya koymuş zaten Kaer

http://i.imgur.com/wgQcGZT.png

ayrıca resimde dikkat edersniz card bilgilerinde milli card diyor yani büyük ihtimal türk bankalarından birisi büyük ihtimal kaer türkiyede yaşıyor. bizim bir türk olarak destek olmamız gerekiyor. heleki girin facebook msj larına bakın bütün insanlar sonuna kadar destek olucaz demiş siz ise en ufak sorunda gemiyi terk eden fareler gibi atlmaya çalışıyorsunuz. benim 200 den fazla coinim gitti daha bir kere konu açmadım forumlarında veya ticket atmadım çünkü Kaer herkesin coinleri son kuruşuna kadar geri iade edilicek dedi. istese adam banane hackleyen hermes diyip çekip gidebilirdi kimsede Kaeri suçlayamazdı ama adam molteni ben kurdum ben onarıcam diyor. vede 3-4 gün sonra tekrar açılacağını zaten yazdı kaldıki yeni serverlar almışlar daha güçlü olarak gelicez diyor. satmayın hemen molteni bir sürü private serverda oynadım hiçbirisi moltenin yerini tutamaz.

ayrıca bakın serverin hsotu softlayer in facebook sayfasına ne hale getirdi oyuncular yukardaki konuşmayı görünce. bu softlayer firması güvenilmez bir firma geçde olsa anladı molten.

https://www.facebook.com/SoftLayer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 31 Ocak 2015; 13:47:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

quote:

MoP Hellscream Realimde "Hellscream" Guildimiz var çoğunluğu Türklerden oluşuyor raidcall (teamspeak gibi) program kullanıyoruz oyun için sohbet eksik olmuyor Raid dungeon bg olsun ortam çok sağlam bizle olmak isteyen arkadaşlar olursa oyun için nick : Dombra , Chiban , Casstiel , Sisman

NOT: Molten sıfırlandığı için değişimler oldu ilgilenenler lütfen Pm

NOT2: Molten bizim için bitmiştir :)) alternatif server aramaktayız

kardeşim anlaşılşan dünyadan bir habersin en azından gir moltenin faceboook sayfasına gir bak adamlar ne diyor nedne boyle olmuş diye.https://www.facebook.com/moltenwowofficial

herkesin malumuki azerbeycan asılı hermes serveri hackledi hermes kim derseniz eğer moltenin eski stafflarından birisi kaer dan sonra geçmişti başa bütün parayı cebe atıp kaçtı adam. buna ragmen Kaer ( ki türktür Kaer) yeniden başa geçip sıfırdan tekrar molteni başlatmaya çalıştı başarılıda oldu ta ki softlayer firması yani hostları serverları kapatana kadar. konuşma metninide ana sayfaya koymuş zaten Kaer

http://i.imgur.com/wgQcGZT.png

ayrıca resimde dikkat edersniz card bilgilerinde milli card diyor yani büyük ihtimal türk bankalarından birisi büyük ihtimal kaer türkiyede yaşıyor. bizim bir türk olarak destek olmamız gerekiyor. heleki girin facebook msj larına bakın bütün insanlar sonuna kadar destek olucaz demiş siz ise en ufak sorunda gemiyi terk eden fareler gibi atlmaya çalışıyorsunuz. benim 200 den fazla coinim gitti daha bir kere konu açmadım forumlarında veya ticket atmadım çünkü Kaer herkesin coinleri son kuruşuna kadar geri iade edilicek dedi. istese adam banane hackleyen hermes diyip çekip gidebilirdi kimsede Kaeri suçlayamazdı ama adam molteni ben kurdum ben onarıcam diyor. vede 3-4 gün sonra tekrar açılacağını zaten yazdı kaldıki yeni serverlar almışlar daha güçlü olarak gelicez diyor. satmayın hemen molteni bir sürü private serverda oynadım hiçbirisi moltenin yerini tutamaz.

ayrıca bakın serverin hsotu softlayer in facebook sayfasına ne hale getirdi oyuncular yukardaki konuşmayı görünce. bu softlayer firması güvenilmez bir firma geçde olsa anladı molten.

https://www.facebook.com/SoftLayer

arkadsim cok dogru soyluyon MOLTEN gibi server Yok

Softlayer 1 Yildiz Almis 1.5k Yakinda Batar Bunlar :D Molten Oyunculari Resmen Siteye Raid Yapmis :D helal moltena bulasan yandi :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polat17 -- 31 Ocak 2015; 17:46:18 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.