Şimdi Ara

Moment-Denge zor mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok kafa karıştırıcı soru tipleri var mıdır bu konunun?

• çalıştıktan sonra değişimi göreceksin yapamadım diye birakma fizik üstüne gitmeni gerektiren bir ders

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir öğretmen yardımıyla pekiştirerek öğrenirseniz çok problem yaratacak bir konu değil. Bazı yorum soruları ufak sıkıntılar yaratsa da iyi kavradığınız müddetçe ve biraz soru takviyesi bu konuyu halletmenizi sağlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lfecyd

çalıştıktan sonra değişimi göreceksin yapamadım diye birakma fizik üstüne gitmeni gerektiren bir ders

ne bileyim hocam çözümlü sorulara bakıyorum konu anlatımdan internetten soru çözüm izliyorum ama yeterli olmuyor sürekli yeni bir soru tipi çıkıyor karşıma:(Mat gibi değil ki tek formülle 500 soru çözelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Kilby -- 1 Temmuz 2013; 1:30:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Kilby

quote:

çalıştıktan sonra değişimi göreceksin yapamadım diye birakma fizik üstüne gitmeni gerektiren bir ders

ne bileyim hocam çözümlü sorulara bakıyorum konu anlatımdan internetten soru çözüm izliyorum ama yeterli olmuyor sürekli yeni bir soru tipi çıkıyor karşıma:(Mat gibi değil ki tek formülle 500 soru çözelim

sindirerek gitmek daha mantikli önce konu çalış sonra ders dinle çözümlü soruları çöz kendin cozmeye çalış gerçekten işe yarıyor pes etme yeterki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lfecyd -- 1 Temmuz 2013; 1:33:52 >
  • quote:

quote:

quote:

sindirerek gitmek daha mantikli önce konu çalış sonra ders dinle çözümlü soruları çöz kendin cozmeye çalış gerçekten işe yarıyor pes etme yeterki

Bakalım hangi yöntem varsa deneyeceğiz artık ideallerim uğruna üniversite bıraktım günde en az 8 saat ders çalışıyorum şu 3 gündür:)

Yarından sonra sadece fiziğe odaklanıp ygs-lys konularını komple bitirmek ağustos'un sonuna kadar işe yarar mı sence?

• dostum öyle bir şey ki aç mesela fen bilimlerinden çöz acayip basit
    bir de al eseni gerisini bilirsin :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çembersel Hareket Zor Mu?
    7 yıl önce açıldı
    Paragraf çözmek balon mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bakalım hangi yöntem varsa deneyeceğiz artık ideallerim uğruna üniversite bıraktım günde en az 8 saat ders çalışıyorum şu 3 gündür:)

Yarından sonra sadece fiziğe odaklanıp ygs-lys konularını komple bitirmek ağustos'un sonuna kadar işe yarar mı sence?

yazın ben Ygs bitirip kışın ise Ygs denemeleri artı lys konuları düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.