Şimdi Ara

momentus bu saat nasıl? momentus kullananlar yardım edebilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar nişan için saat bakıyorum
    momentusun bu köstekli tarzında saati hoşuma gitti
    momentus 450 tl
    seiko 550 tl

http://www.hizlisaat.com/momentus/tm250s_02ks/

ne dersiniz bu mu olsun seiko da da bu tarz var fiyat olarak seiko 100 tl pahalı.

http://www.seiko-saat.com/urun/seiko-snaf51p-erkek-kol-saati_2337.aspx

istediğim model deri kordon kadran beyaz akrep yelkovan mavi tonları ve içinde kronometre yani üçlü takımda olacak.sizinde tavsiyeniz varsa bu iki model tarzın da yardımlarınızı bekliyorum.
    teşekkürler.

momentus bu saat nasıl? momentus kullananlar yardım edebilirmi? momentus bu saat nasıl? momentus kullananlar yardım edebilirmi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Momentus Saat Yorumları: Kullanıcı Deneyimlerini İncele

Momentus saatleri hakkında bilgi edinmek mi istiyorsun? Bu kılavuzda, kullanıcı yorumlarını ve görüşlerini derleyerek Momentus saatlerin kalitesi, tasarımı ve genel performansı hakkında kapsamlı bir fikir edineceksin.

Momentus Nasıl Bir Marka?

Momentus, İsviçre'de kurulmuş ve yüksek kaliteli saatler üreten bir markadır. Saatleri, hassas mekanizmaları, dayanıklı yapıları ve şık tasarımlarıyla bilinmektedir.

Momentus Saat Alınır mı?

Momentus saatlerinin alınmaya değer olup olmadığı, bireysel tercihlerine ve ihtiyaçlarına bağlıdır. Ancak kullanıcı yorumlarına göre, Momentus saatlerinin aşağıdakiler de dahil olmak üzere birçok avantajı vardır:

• Güvenilir Performans: Momentus saatleri, hassas İsviçre hareketleriyle donatılmıştır ve zamanı doğru bir şekilde tuttukları bilinmektedir.
    • Dayanıklı Tasarım: Momentus saatleri, paslanmaz çelik ve safir kristal gibi yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve günlük aşınma ve yıpranmaya dayanacak şekilde tasarlanmıştır.
    • Şık Tasarım: Momentus saatleri, hem klasik hem de modern estetiğe hitap eden çeşitli stillerde mevcuttur.

Momentus Saat Yorumları

Kullanıcı yorumlarına göre, Momentus saat kullanıcıları genellikle ürünlerinden çok memnundur. Saatlerin kalitesini, dayanıklılığını ve şık tasarımını övgüyle karşılamaktadırlar.

Bir kullanıcı, "Momentus saatim yıllarca sürdü ve hala mükemmel çalışıyor. Çok dayanıklı ve kesinlikle her kuruşuna değer." şeklinde yorum yapmıştır.

Başka bir kullanıcı, "Momentus saatimin tasarımı muhteşem. Hem gündelik hem de resmi ortamlar için mükemmel." demiştir.

Sonuç

Momentus saatleri, yüksek kalite, dayanıklılık ve şık tasarım arayanlar için iyi bir seçenektir. Kullanıcı yorumları genel olarak olumludur ve saatlerin performansını, görünümünü ve değerini övgüyle karşılamaktadır. Momentus saat almayı düşünüyorsan, kullanıcı yorumlarını dikkate almalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • SEİKO AL
  • Seiko al geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar.
    daha tam karar veremedim hangisini alacağıma.
    seiko yu birde yakından görmem lazım çünkü netten gördüm beğendim ama momentus fotoğraflardan farklı bir saat.çünkü camı bombeli,yani bildiğin köstekli saati kol saati yapmışlar

aldığım zaman yorum yapacağım.
  • neden otomatik bir saat bakmıyorsun, mesela ;

orient mako
     momentus bu saat nasıl? momentus kullananlar yardım edebilirmi?@kral18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakir Kemancı -- 2 Ocak 2015; 11:56:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir Kemancı

neden otomatik bir saat bakmıyorsun, mesela ;

orient mako
     momentus bu saat nasıl? momentus kullananlar yardım edebilirmi?@kral18

Aynen oda süper bir saat swatch sistem 51 de güzel

• ilginiz için teşekkürler
    hocam bütçe 500 civarı olacak
    kahverengi ya da siyah deri kordon
    beyaz kadran
    akrep yelkovan mavi tonlarda
    kronometreli olacak istediğim tarz bu.
    şuan kullandığım 10 yıllık saatim de bu
     momentus bu saat nasıl? momentus kullananlar yardım edebilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral1840 -- 2 Ocak 2015; 15:28:01 >
  • iyi günler momentus başlığını görünce bende yazıyım dedim :)
    Bende momentusun
    http://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/momentus-tm245t-04m-erkek-kol-saati-titanyum-ful-137536999
    Bu saatini beğendim... Linkin altında büyük resimleri var...

Kararsız kaldığım nokta şu.. Momentus saatlere 500 Tl verilir mi? Uzun ömürlü bir saat midir? Bozulduğunda servis sıkıntısı yaşar mıyız? Evladiyelik bir saat olur mu?

Aslında gözde markam Empario Armani AR2460 fakat o kadar para veremem. En son 900 TL ye fln inmelerine rağmen fazla geldi...

Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...

Bu tip saatlerden hoşlanıyorum... Alternatif önerirseniz de hayır demem...

• Seiko al derim, üzmez yıllarca kullanırsın. Momentusu sadece klasik giyimde takabilirsin.
  • Mr_aKReP kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
    seiko da karar kıldım

• jarrah87 J kullanıcısına yanıt
    evet hocam Haklısınız 100 lira için değmez ben seikodan yana kullanacağım Hakkımı.
    seiko da da istediğin tarzda saatler var .eğer fazla para Olmasın dersen evladiyelik tarzda Casio eddifice Lara bi bak.
    bende şuan istediğin tarza Casio eddifice serisinden saat var 10. yılında hergün takarım.
    yukarda fotoğrafı var saatimin.
    Casio da güzel bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral1840 -- 11 Ocak 2015; 0:06:40 >
  • merhaba arkadaşlar
    sizlerin yorumları ve araştırmalarım sonucunda seiko snaf51p de karar kıldım ve aldım.
    yardımlarınız için teşekkürler.

momentus bu saat nasıl? momentus kullananlar yardım edebilirmi? momentus bu saat nasıl? momentus kullananlar yardım edebilirmi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.