Şimdi Ara

MOMO SAPITIYO? LFS Oynayan arkadaşlar yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bgn gidip momo aldim ve ilk heves LFS yükledim. Oyunu oynuyorum ok ama gaz bi acayip hemen tam gaz oluyo, fren desen o da öyle hemen kızaklamaya başlıyo araba...
    hadi bunları geçtim direksiyonun force feedback i manyakk gb dümdüz yolda giderken direksiyonu sağa sola savrultuyo
    anlamadım ne iştir... ayarlardan da anlamıyorum çözemedim henüz... çözen varsa yardımcı olabilir mi..??

teşekkürler

• Bende Logitech Vibration Feedback var. Aynı sorun... Hem de harfi harfine aynı sorun var bende.

Çözümü bilen yazsın lütfen!

RFactor ve Grid'e kilitlendim bu yüzden, en güzel fizik motoruna sahip LFS'den mahrum kalıyorum.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22721059/tm.htm

direksiyon ayarları yukarıda daha önce vermiştim.

oyun forcefeedback ı otomatik tanıyor sanıyorum oyun içinde seçeneklerini ben göremedim.bendede momo var ve forcefeedbackı lfs de dahil tüm simülasyon oyunlarında sorunsuz çalışıyor.

lfs debriyajıda desteklediğinden en güzel g25 ile oynanır,g25 i olanlar mutlaka lfs oynasınlar bırakamazlar
  • momo ne la
  • Bende snopy wardı onun ortasında ısık wardı o ışık kırmızı yanınca o sorun çözülüyordu sanırm sizde de öyle birşey olabilir o tür bi düyme veya birşey warsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyundaki problem (lütfen yardım)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.