Şimdi Ara

MONDEO 1.6 ECOBOOST SELECTİVE AYRINTILI İNCELEME (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
39.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle tartışma yaratacak bir yorum olarak düşünmemeni isterim yazılanı.
    Ayrıca iki aracında fanatiği ya da kullanıcısı değilim. Merakımdan dolayı ya da araç yenileyeceğim zaman çoğu modeli deniyorum inceliyorum.

Vectra nın ve mondeo nun belirttiğin yıllarda üretilmiş modellerinin elektronik sistemlerinden tut malzeme yapısı üretim teknolojisi , yol sistemleri, daha liste uzar ... farklı.

aynı segmentte 90 ların araçlarıda var 2011 bir arabayla kıyaslayamayız bu binek araçları. özellikle sıradan binek araçlar diyorum efsane spor arabalar ın bazı özellikleri ölmüyor hani böyle bir örnek gelmesin diye.

Belki ben hatalı anlamışımdır fakat şöyle bir karşılaştırma yapabiliriz kıyaslama fırsatı sunmak için;
    örneğin... Nizami 40 derecelik bir virajda nizami lastiklerle vectra 80 le 1 metre kadar önden savruluyor mondeo yarım metre kadar savruluyor yazarsan mondeo yu almayı planlayan ve test edemeyen adam bir vectra bulup dener güvenilir olduğunu düşünüyorsa senin yazdığının mondeo hakkında çok gerçekci bir viraj performansı fikri olur. Yani bir çıta belirlersin insanlara ona göre kafalarında bir şey oluşur.

Şu da aklıma yatabilir 2005 mercedes le 2011 mondeo kıyaslaması belki bana mantıklı gelir.

Birde kişisel tarafı var işin bu kısmın yılla ilgisi yok biri dış dizaynı beğenmez 2013 aracın ,2000 model arabaya dibi düşer.

Sıkıntı çıkarmadan kırmadan dökmeden daha nasıl açıklayayım bilmiyorum. Her iki araç sahiplerine de kazasız belasız kullanmalarını dilemekten başka birşey de kalmadı

• sevgili dostum ben de tartışma yaratmak istemiyorum, sadece yalnış bilgiyi düzeltmek istiyorum.

öncelikle bilinsin ki ben bu incelemeyi karşılaştırma maksatlı yapmadım, araç değiştirme aşamasında incelediğim bir aracın artılarını paylaşmak, eksilerini de aynı segment olan o zamanki mevcut aracımdan örnek vererek okuyucuyu bilgilendirmek istedim.

eğer ki mondeo'nun yanı sıra (üretimde olsaydı)vectra da almayı düşünseydim tam ve ayrıntılı bir karşılaştırma yapardım. ayrıca bu kıyaslamaya passat da eklerdim.

kısa ve öz; aynı segment ve aşağı yukarı aynı dönemde üretilmiş araçlar herzaman için birbiriyle kıyaslanabilir.
    birinin sürüş dinamiği ,malzeme kalitesi veya her ne sebeple olursa olsun üstün bir yanı kıyasa mani değildir. mondeo sürüş dinamikleri olarak vectradan çok önde olsa bile, sırf zevk meselesi olarak dizaynı itibariyle veyahut yaşadığım bölgede olduğu gibi ikinci el değeri-tutulması sebebiyle vectra tercih edilebilir. bu yüzden bu iki aracın kıyaslanmasını abes karşılayıp, incelemenin gerçekçi olmadığını iddia etmek, emeğe haksızlık olur.

ayrıca verdiğin örnekte mercedes ile mondeo karşılaştırması mercedes c serisi ile mümkün olabilir, bu karşılaştırmada mercedesin 2005 model olması ise çok mantıklı ve adil olmaz.
    veya 2000 model bir aracın 2013 araca tercihi de zevk meselesi olup, aynı segment ve dönem araç kıyaslamasına bir örnek teşkil edemez.

• Size tek söyleyebileceğim araç gerçekten güzel, ama 2, elde ölü bir araç . Ford bayileri bile aracı almıyor. Şaka değil gerçek, arkadaşımda titanium var. Ford bayiine gittik 20.000 'de 2011 modele 38.000 fiyat verdiler . Ford'un kendi aracına verdiği değer bu kadar. Satarken allayıp pullamasını iyi biliyorlar ama
  • Arkadaşlar Merhaba,

2011 ecoboost selective aracım satılıktır.Arabamdan çok memnunum yeni aldım ama.İşten ayrılmak üzereyim ve borçlarımı ödeyemeyeceğim bu sebeple satılıktır.Eğer ciddi alıcılar olursa fiyatta bir miktar indirim yapabilirim.İlgilenenler yada düşünenler olursa görüşebiliriz.Her konuda sorularınızı cevaplarım. İlan aşağıdadır.

Herkese iyi günler dilerim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-1.6-160-beygir-selective-full+full-kazasiz-boyasiz-mukemmel-136418420/detay/

• Mondeo kullanıcılarından bir ricam var. 

Arkadaşlar bize aracı anlatabilir misiniz? 
    (2011 ve üzeri makyajlı kasa, 1.6 tdci veya 1.6 ecoboost kullanan arkadaşlardan kullanıcı deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum) 

Özellikle merak ettiğim 2 husus var: 

1- Hem 1.6 tdci hem de 1.6 ecoboost kullanan arkadaşlar litre bazında yakıt tüketimi değerlerini bizimle paylaşabilir misiniz? 

2-Arkadaşlar 1.6 tdci selective ve 1.6 ecoboost selective araçların yol-rüzgar-motor sesi yalıtımları konusunda bizleri bilgilendirebilir misiniz? 

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.