Şimdi Ara

mondial 100 mfm hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mondial 100 mfm almayı düşünüyorum otomatik vites.Bu motorun çekişi nasıldır çok performan beklemiyorum zaten ,yakıt tüketimi 100 km de kaç litredir herkeze teşekürler

• Herhalde sen de farkına varmışsındır, Mondial konusundaki sorulara kolay kolay cevap alamazsın. Mondial, Çin malı olduğu için bu forumun tipik üyeleri açısından tü kaka bir markadır, ağızlarını bu konuda açıp dillerini kirletmek istemezler. İyisi mi kendine bilgi edinmek için başka bir forum ara, bulursan bana da haber ver. Çünkü ben de bu avam markanın modellerinden birini almak peşindeyim.

Daha bugün Balıkesir Gömeç'de Mondial 100 UKx (x=hatırlamıyorum) model bir CUP gördüm. Kaportası (çok bilenler galiba grenaj diyor) neredeyse pırıl pırıldı. Herhalde çok yeni diye kilometresine baktım, 46000 küsur. Herhalde büyük bir kaza geçirdi, bütün kaportayı tek tek yenilediler diye düşünürken sahibi geldi. Biraz konuştuk. 2008'den beri kullandığını, daha bir kere bile arıza yapmadığını söyledi. Çok memnunmuş.

Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla...

• Hocam kaç yıl olmuş
  • Haklısın dostum. Ama bu mesaj her nedense en yukarılara çıkmış, ben de yeni bir mesaj diye hiç bakmadım yanıtladım. Gerçi haklılığım da böylece kanıtlanıyor. Değerli arkadaşlarımız arasında hiç kimse 5 yıl boyunca tenezzül edip de yanıtlamamış.
  • 100 mfm modelini bugün aldım bende bakılım nasıl çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliik

100 mfm modelini bugün aldım bende bakılım nasıl çıkacak

sıfır mı
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    yok, ikinci eldi. motosiklet ustası beğenmeyince yattı o iş, yuki nin yarı otomatiğini aldım bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliik

yok, ikinci eldi. motosiklet ustası beğenmeyince yattı o iş, yuki nin yarı otomatiğini aldım bende

Yari otomatik daha iyi bir secin olmus.
    Vites geçişlerinde sert basmamaya calis vites koluna :)
    Sorun çıkarmaz. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutburdur M kullanıcısına yanıt
    alacağım ilk motosiklet başlıkta adı geçen tam otomatik modeldi. kaporasını vermiştim almaya giderken çalıştığım yerde birinin motorcu tanıdığı çıktı. cublarda otomatik modelden uzak dur elinde kalır deyince vazgeçtim. aynı fiyata yarı otomatik modelini aldım. benim için daha iyi oldu, hem vitese alışıyorum, hemde bu modeller otomatiğe nispeten daha uzun ömürlüymüş.ilk aldığımda vitese abanıyordum ama artık daha yumuşak basıyorum :D
  • Mondial CUB100 MFM ve automatik 100 x in farkı ne. bilen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.