Merhaba arkadaşlar, işe gidip gelmek için, bazende köye, yaylaya gitmek için kullanacağım bir motor almak istiyorum, 6 ay önce 93 model broadway aldım onla gidip geliyorum her ne kadar az yaksada tek kişi, Trabzon-Yomra arası gidip gelmek masraflı oluyor, bunu dahada azaltmak amacım, yağmurlu havalarda arabayı kullanırım diğer zamanlar motoru diye düşünüyorum.
Trafikte, debriyaj + visesle uğraşmayayım diye otomatik araştırken scooterlar küçük tekerli, hoşuma gitmedi, birde çok pahalı, başlıktaki motoru buldum.
Bu motoru almak mantıklı olur mu? Yarı fiyatına 150 cc ikinci el motorlarda var onlardan almak daha mantıklı gibi duruyor ama bazen çok trafik oluyor, çok dur kalk oluyor, vitesli çok mu sıkıntılı olur diye de düşünüyorum?
Birde ilk motorum olacağı için 150 cc alırsam ne kadar sigorta öderim? Vergisi düşük biliyorum ama sigorta gözümü korkutuyor, bir sigortacıya sorduk 600 dedi, motor tehlikeli o yüzden yüksek dedi.
Hali hazırda zaten arabaya vergi + sigorta ödüyorum birde motor için ödemeyeyim diyorum.
Bana nasıl bir yol önerirsiniz?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
ne güzel broadway'ın var napacaksın sen motosikleti ya aman sakın bulaşma motora.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme