Şimdi Ara

MONDİAL 50TT BİLEN GİRSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaslar ben 16 yaşındayım babam hediye olarak bir mondial 50TT almış bu salı getirecekler fakat benim hiç bi bilgim yok bi yardım ederseniz sevinirim (bu arada ehliyet işini sormayın )

• görünüşü hoşuma gitti walla en azından bana yeter ama çok sorun falan çıkarıyomu bilmiorum

• baban senin fazla yaşamanı istemiyo sanırım.
  • neden be okadar kötümü?
  • niye istemesin canım yasamasını alt tarafı 50lik bi scooter
    asın bunları ilerleyin artık
  • O anlamda söylemedim motorlar herzaman tehlikelidir.Sen ne kadar dikkat etsende karşındaki dikkat etmiyebilir.Ayrıca 16 yaşındasın daha ehliyetin yok baban nasıl sana motor aldı? Hiç mi bunları düşünmedi? Motorun gelince dayanamayıp hız yapacaksın belki baban sana güvenebiliyormu(gerçi 50'lik motor ama olsun...)? ? ya motoru sürerken bir polis denk gelse ne yapıcaksın?Arkadaşım bence yanlış yaparsın gerçi senin gibi bir çok kişide motor var ben ne kadar burda bu şekilde söylesemde hiçbir şey farketmiycek biliyorum. Sana tavsiyem asla kasksız motor sürme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtycan -- 31 Aralık 2005 22:33:13 >

• bir gece kastamonu-devrekani yolu üzerinde zannedersem mobiletti, adam motorla sağdan yavaş yavaş giderken doğancının biri beni solladı sağ şeride geçti sağ şeritte giden motorcunun tepesine çıkıyodu yerimden hopladığımı çok iyi hatırlıyorum. gerçekten piyasada arabanın tepesine oturmamış adamlar cirit atıyor ortalıkta araba neyse de motor gerçekten çok tehlikeli. aldığın motor uğur heralde güzel motoru al 2 hafta bin hevesin geçsin sat eğer yaşamak istiyorsan motor işini boşver. ufacık düşmede kırılmadık yerin kalmaz binersende tenha yollarda zaten motor küçük kimse dikiz aynasından görmez üstüne kırarlar motor bence sağlıklı bişey değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kuba mı mondialmı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • belki eleman istanbul gibi büyük şehirden değil de kucuk bi sehirdendir. şöyle rahat rahat basa basa gider...
  • eleman isterse büyük isterse küçük şehirde olsun küçük şehirde trafik magandası olamazmı
  • maganda/nüfus ortalamasını göre değişir .. küçük bir şehirde motor kullanmak daha avantajlıdır. her araç sayısı da az olacagından üstünüze çıkması muhtemel araçlar da daha az olacaktır.
  • hocam anakara da hıyarın teki üzerime çıkıyordu.. cbr1000rr vardı arkadaşımın ondan aldım motoru gidiyordum eziyordu herif ya ve benim yaptığım birşey yoktu!! motor arkadaşın diye sağdan yavaş yavaş gidiyordum...herif çarptı sonra ben dedim n'pıyon sen adam dedi almışın şeyin kadar motoru sürüyon...(büyük mü demek istedi küçük mü ).kendimi zor tuttum vallahi...allahtan yakında polis vardı da hemen geldi....yani tavsiye etmem aam köyde filan oturuyorsanız güzel olabilir ya da şehirden uzak fazla trafiğin olmadığı bir sitede filan da oturuyorsanız güzel olabilir...sevgiyle kal...
  • saolun arkadaslar beni düşündügünüz için ama benimkisi çok büyük bi tutku hem ben bursadayım öyle küçük bi şehirde deil sadece gezmek zevk için alıyorum bide 13 yaşımda mobylette kullanmaya başladım(adanada köyde)daha bugüne kadar hiç düşmedim bu bugün düşmeyecegimi göstermez ama iyi kullandıgımı düşünüyorum.bide kask konusunda kesinlikle takarım bende takılmasından yanayım.son olarak sizden istegim scooter hakkında bilginiz varsa yardım etmeniz...
  • hocam o zaman bize diyecek birşey kalmıyor zaten baban da almış eee bundan sonra diyecek bir şey de yok...hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...alınma ama böyle babalara
  • amin amin Allah herkeze kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOSS_MSC

hocam anakara da hıyarın teki üzerime çıkıyordu.. cbr1000rr vardı arkadaşımın ondan aldım motoru gidiyordum eziyordu herif ya ve benim yaptığım birşey yoktu!! motor arkadaşın diye sağdan yavaş yavaş gidiyordum...herif çarptı sonra ben dedim n'pıyon sen adam dedi almışın şeyin kadar motoru sürüyon...(büyük mü demek istedi küçük mü ).kendimi zor tuttum vallahi...allahtan yakında polis vardı da hemen geldi....yani tavsiye etmem aam köyde filan oturuyorsanız güzel olabilir ya da şehirden uzak fazla trafiğin olmadığı bir sitede filan da oturuyorsanız güzel olabilir...sevgiyle kal...

hocam o motorlar devasa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtycan -- 1 Ocak 2006 0:43:29 >

• hehe
  • araba ne kadar az olusa olsun magandanın teki yanında kız vardır hava atacam diye tepesine çıkar kaçıs olmaz
  • Sonuç olarak motorlar tehlikeli ayrıca 16 yaşındaki bir arkadaş için dahada tehlikeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtycan

Sonuç olarak motorlar tehlikeli ayrıca 16 yaşındaki bir arkadaş için dahada tehlikeli

+1

yinede Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
  • motorun hayırlı uğurlu olsun. motorun 1 kişiliktir, 2 kişi binersen zorlanacaktır. yetkili servis dışında hiç bir yere elletme garantisi bozulur.çevrende bulabileceğin en büyük mondial servisine git. tamirhanenin hallicesi olan servisleri tercih etmen gerekir.Çünkü servisin görünüşü ustanında işini yansıtır.modial piyasaya hızlı girmek için fazla incelemeden servisleri usta??lara verdi.bu yüzden servisi seçerken dikkat et.serviste her yaptırttığın işlemi **garanti defterine yazdırt ve kaşeletip imzalattır**
    50cc scooter lar nazlı motorlardır.fazla zorlamaya gelmez..itinalı kullanır , bakımlarını zamanında eksiksiz yaptırtır isen uzun süre problemsiz hizmet eder.
    ..kask takacağını yazmışsın..bilinçli sürücü olmak motor konusunda en önemli husustur.kaskını 10-20.ytl lik yasak savar kasklardan değil, babanın bütçesini zorlayıp, kaliteli kasklardan alman , olası bir kazada para ile satın alamayacağın fayda sağlar.

aman motor alma diyen arkadaşlara, bakma sen, dikkatli olduğun sürece riskin minimum olur.

yıllardır motor kullanırım,
    maganda olayı maalesef heryerde var,.
    motosiklet ülkemizde henüz yeterli kültürü oluşturamadığı için ,magandalar tarafından araç statüsünden sayılmıyor.
    park yeri derdi yok, ekonomik, trafikte vakit kaybetmiyorsunuz, üstelik inanılmaz zevklidir..
    bu avantajlarının yanında , tehlikeli olması risk teşkil etmesi normaldir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.