Şimdi Ara

Money Club Temizlik Seti Kampanyası (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
2
Favori
12.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Money Club sitesinden giriş yaptım 75 TL'lik Turkcell indirimi için onay mesajıda geldi ama Toplam Mone : 0 olarak görünüyor.
    Ayrıca her 2 kartada baktım Size özel kampanyalar bölümünde tıkla kazandan kazandığım birşey göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

Money Club sitesinden giriş yaptım 75 TL'lik Turkcell indirimi için onay mesajıda geldi ama Toplam Mone : 0 olarak görünüyor.
    Ayrıca her 2 kartada baktım Size özel kampanyalar bölümünde tıkla kazandan kazandığım birşey göremedim.

Sanal marketin hesabım sekmesine bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

2 saattir telefon bağlayacaklar. Hay migrosun müşteri hizmetlerine.

hocam çok paran gidecek...
    saat 14:00 de resmen site kitlendi, ne kadar çok katılan var 3000 tane ürün 5 dakika bitti....

5 dk. oldu kapattım tekrar aradım. Menüyü ezberlediğim için direk 0'a bastım 1 dk. sonra bağladılar. Neyse giren girdi kalan sağlar bizimdir
    2 kartında şifresini öğrendim şimdide Money Club sitesi kitlendi.

Ayrıca o deneyimi bizzat yaşadım. Siteye girdiğimde 748 ürün vardı 5 dk. sonra sadece %25 kaldı
    2 tane %100 kaptım.

%100 kaptığına eminmisin çünkü herşey bir anda oldu ben ne yaptığımı hatırlamıyorum peki mh ne kazandığını söylüyormu

• Ankara'da yoksa onca saat boş yere mi beklemiş oluyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azraim

quote:

Money Club sitesinden giriş yaptım 75 TL'lik Turkcell indirimi için onay mesajıda geldi ama Toplam Mone : 0 olarak görünüyor.

kangurum com olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-XPLoDeR

Ankara'da yoksa onca saat boş yere mi beklemiş oluyoruz?

bende %100 kaptım ama Ankarada Hiçbiyerde Yoksa Napacaz Eryamandaki 5m ye bakarım bugün yinede...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2 saattir telefon bağlayacaklar. Hay migrosun müşteri hizmetlerine.

hocam çok paran gidecek...
    saat 14:00 de resmen site kitlendi, ne kadar çok katılan var 3000 tane ürün 5 dakika bitti....

5 dk. oldu kapattım tekrar aradım. Menüyü ezberlediğim için direk 0'a bastım 1 dk. sonra bağladılar. Neyse giren girdi kalan sağlar bizimdir
    2 kartında şifresini öğrendim şimdide Money Club sitesi kitlendi.

Ayrıca o deneyimi bizzat yaşadım. Siteye girdiğimde 748 ürün vardı 5 dk. sonra sadece %25 kaldı
    2 tane %100 kaptım.

%100 kaptığına eminmisin çünkü herşey bir anda oldu ben ne yaptığımı hatırlamıyorum peki mh ne kazandığını söylüyormu

Eminim tabii ki. İlk açtığımda siteyi 748 %100 kalmıştı kart numarasını girdim 670 küsür kaldı. 2. kart numarasını girdiğimde 500'ün üzerindeydi. Kart numaralarını kaydetmiştim zaten. Kopyala-yapıştır yapıp numara yazmak kaldı sadece.

1 dk. önce 75 TL için aradım yüklenmiş dedi ama onu sormayı unuttum

quote:

Orijinalden alıntı: azraim

quote:

Kangurum.com'dan baktım ama yok görünüyor. MH'yi aradım hattınıza tanımlanmış dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 16 Ağustos 2011; 14:52:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ysa1992

quote:

bende %100 kaptım ama Ankarada Hiçbiyerde Yoksa Napacaz Eryamandaki 5m ye bakarım bugün yinede...

Bakınca bana da haber verebilir misin Hocam. Ben de akşam üzeri Yenimahalle tarafındakilere bakacağım.
  • quote:

Öyle malesef,mağaza yöneticisi bana ürünün 1 aydır ellerinde olmadığını söyledi ki bu durumda da migrosun yapdığı bu kampanyanın sadece göz doldurma amaçlı yapılmış olduğu sonucu çıkıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ysa1992

quote:

Bakınca bana da haber verebilir misin Hocam. Ben de akşam üzeri Yenimahalle tarafındakilere bakacağım.

Ankamall,tandoğan,zivekent,incek mağazalarını aradım ki bunlar en büyük mağazalar ve bunların hiçbirinde yokmuş bu ürün.

• Şikayet etmek lazım aslında. Düpedüz aldatmaca...
  • adanda yasıyorum ve adana sular mıgros subesını aradım urunun daha stoklara gırmedıgını soledıler ve stoklara gırdıgınde benı arıycaklarını soledıler telefon numaramıda aldılar
  • Akşama Doğrum Eryaman 5m Migrosa Bakıcam Buradan Yazarım Varmı Yokmu Diye....
  • balçova 5 m e gittim az önce. kiosda bakınca ürünü yüzde 99 indirmle alabilirsiniz diye fiş basıyor. ama ürün yok . yarın stoklarda ürün olacakmış arkadaşlar....
  • Ürün sürekli mağazada satılan bir ürün değil. Dedimya en son 7-20 nisanda satışa çıkarmışlardı. Ondan beri yok. 31 Ağustosa kadar geleceğinide zannetniyorum. Bir ihtimal yeni çıkacak insertte belki bayram temizliği için falan tekrar satışa çıkabilir. Yoksa kimsenin alabileceğini sanmıyorum.
  • biraz önce mh aradım %75 kazanmışım
    bunada şükür
  • %100 kazandım ama kazandığımız ürünün ne olduğu muallak hayret birşey yaaaaaa
  • 2 tane % 100 kazandım

@efem-35 az önce burdaki vodafone bayisine gittim. Yok sıkıntılar olabiliyor böyle falan filan dediler. Tekrar form doldurup yeni kart verdiler. 1 hafta boşuna beklemişim
  • kiosdan çıkan bilet budur. bişey anlayabildinizmi ekranda yüzde 99 indirimle alabilirsiniz diyordu.

• Ürün stok bilgisini tek tek telefon açarak sordum ve 1 Migrosda buldum. 2 adet ayırttım hemen
    Ayrıca MH'yi arayıp sordum karta tanımlamışlar indirimleri.
    Koca Mersinde 6-7 şubeden sadece 1'inde var. O da dağın başında
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.