Şimdi Ara

Money Club Temizlik Seti Kampanyası (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
2
Favori
12.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carpediemsral

kangurumdan falan kontrol yapılamıyor mu?

evet arkadaşlar kontrolunu nasıl yapacaz boşa yorulmayalım.
  • kayıt yaptırdım ama ne kazandığmı bilmiyorum, onu nasıl öğreniyoruz?
  • kazandığımızı nereden görüyoruz ben bulamadım en son kaydınız yapılmıştırı gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bennuarda

quote:

Orijinalden alıntı: bu_rock01

kiosk nedır acaba bıraz cahılımde bu konuda

Migroslarda genelde girişte bilgisayar ekranlı makina..kartı yanlamasına oradan okutuyoırsun sorun olursa güvenlik vs yardım ediyor.
    Öncelikle kartınız oradan okutup indirimden emin olun

anladım tesekkurler sımdı herhangı bır mıgros subesını arasam bılgı alabılırmıyım
  • Ben şimdi paket içeriği ile ilgili bilgi almak için migros mh'yi aradımda, dedikleri şu:
    migroslara gittiğinizde bu kampanyadan yararlandığımızı söyleyecekmişiz elemanlara sanırım ayrıntılı içeriği ne olduğunu onlarında bilmediği ama moneyclub sitesinde yazdığı kadarıyla
    quote:

Temizlik Dünyam Avantaj Paketi (Cif, Domestos, Yumoş)
    şeklindeki ifadeye dayanarak 3 çeşit ürün verecekler ama ne olduğu belli değil işte tam olarak, gidip teyit etmek lazım..!
  • @beytepeli06 hocam ne bu telaş...Altı üstü 12-13tl lik bir ürün...

Ürün ramazan kolilerinin temizlik versiyonu işte...%100 kazandıysan kasadan indirimin kayıtlı olduğu kartla ürünü alırsan para ödemessin...İndirimini görmek içinde migros mağazalarında kiosku kullanabilirsin...
  • NE KAZANDIĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN,

TIKLAMAYI YAPTIĞINIZ SİTEDE,

KARTINIZLA ÜYE GİRİŞİ YAPIN.

BANA ÖZEL KAMPANYALARA TIKLAYIN.

BUGÜN YADA YARIN ORADA GÖRÜNECEK..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

@beytepeli06 hocam ne bu telaş...Altı üstü 12-13tl lik bir ürün...

Ürün ramazan kolilerinin temizlik versiyonu işte...%100 kazandıysan kasadan indirimin kayıtlı olduğu kartla ürünü alırsan para ödemessin...İndirimini görmek içinde migros mağazalarında kiosku kullanabilirsin...

siteden ne kazandığımız göremezmiyiz
  • indirim kiosk' a hemen kayıt ediliyor mu yoksa birgün geçmeli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yatalya

NE KAZANDIĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN,

TIKLAMAYI YAPTIĞINIZ SİTEDE,

KARTINIZLA ÜYE GİRİŞİ YAPIN.

BANA ÖZEL KAMPANYALARA TIKLAYIN.

BUGÜN YADA YARIN ORADA GÖRÜNECEK..!

size özel kampanyalarmı?
  • Siteden gözükmüyor artık...Evet hemen gözükür kioskta, ama bazen indirimin düşmemesi gibi bir sıkıntı olur...Siz indirim düşmese bile ürünün alın...2-3 iş günü sonunda kartınıza money olarak yüklenmesse mh yi arayıp durumu anlatın, onlar anında yüklüyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Ben şimdi paket içeriği ile ilgili bilgi almak için migros mh'yi aradımda, dedikleri şu:
    migroslara gittiğinizde bu kampanyadan yararlandığımızı söyleyecekmişiz elemanlara sanırım ayrıntılı içeriği ne olduğunu onlarında bilmediği ama moneyclub sitesinde yazdığı kadarıyla
    quote:

Temizlik Dünyam Avantaj Paketi (Cif, Domestos, Yumoş)
    şeklindeki ifadeye dayanarak 3 çeşit ürün verecekler ama ne olduğu belli değil işte tam olarak, gidip teyit etmek lazım..!

Üç marka var içerisinde . Ancak 5 adet ürün var. 2 adet cif deterjan +1Yumoş+1 Domestos+1Cif Temizlik bezi
  • 2 saattir telefon bağlayacaklar. Hay migrosun müşteri hizmetlerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-XPLoDeR

quote:

Orijinalden alıntı: mersahin

quote:

Orijinalden alıntı: e-XPLoDeR

quote:

Orijinalden alıntı: mbilginer

içerik ve fiyat sanırım şöyle:

Benim Temizlik DünyaM avantaj Paketi

Domestos 810 gr,
    Sunlight Cif 750 ml.,
    Cif Krem Ultra Beyaz 750 ml.,
    Yumoş 1 lt.
    Ballerina Cif 2'li temizlik Bezi

12.90 TL

İçerik hiç de böyle değilmiş :)

nasılmış?

"Cif, Domestos, Yumoş" yazıyor sadece. Birer tane numunelik verecekler sanırım

tıkla kazanda numune verilmiyor, içiniz rahat olsun.
    1 liralık ürün de olsa -ki zamanında süt verildi- katakulli yapmıyorlar.
    ürün neyse o...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Siteden gözükmüyor artık...Evet hemen gözükür kioskta, ama bazen indirimin düşmemesi gibi bir sıkıntı olur...Siz indirim düşmese bile ürünün alın...2-3 iş günü sonunda kartınıza money olarak yüklenmesse mh yi arayıp durumu anlatın, onlar anında yüklüyorlar...

kaydınız başarıyla yapıldı diye kırmızı yazıyı gördüm ama ne kazandım bilemiyorum
  • Galiba 3 tane %100 yakaladım. Az sonra Turkcell kampanyasından kazandığım 150 TL'yi harcamaya gidicem. O zaman kisokdan bakarım kartlara tanımlanmış mı diye :)
  • Konu altına hücum döneminde kurulan kasabalar gibi...Nüfus hemen dip...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

2 saattir telefon bağlayacaklar. Hay migrosun müşteri hizmetlerine.

hocam çok paran gidecek...
    saat 14:00 de resmen site kitlendi, ne kadar çok katılan var 3000 tane ürün 5 dakika bitti....
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

2 saattir telefon bağlayacaklar. Hay migrosun müşteri hizmetlerine.

hocam çok paran gidecek...
    saat 14:00 de resmen site kitlendi, ne kadar çok katılan var 3000 tane ürün 5 dakika bitti....

5 dk. oldu kapattım tekrar aradım. Menüyü ezberlediğim için direk 0'a bastım 1 dk. sonra bağladılar. Neyse giren girdi kalan sağlar bizimdir
    2 kartında şifresini öğrendim şimdide Money Club sitesi kitlendi.

Ayrıca o deneyimi bizzat yaşadım. Siteye girdiğimde 748 ürün vardı 5 dk. sonra sadece %25 kaldı
    2 tane %100 kaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 16 Ağustos 2011; 14:43:43 >

• arkadaşlar benim shell monel her seferinde bu kart daha önce kaydedilmiştir hatası veriyor müşteri hizmetleride kartta sorun yok diyor neyapacam yaa
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.