Şimdi Ara

Money Club Temizlik Seti Kampanyası (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
2
Favori
12.344
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 adet %75
    1 adet %50

• ulan yüzde 25 e yetiştik iyimi
  • Aşırı şekilde hızlı bitti yau...%50'liliği göremedim bile...

3 tane %100 2 tane %75...sonbahar temizliği başlasın :)
  • Temizlik Dünyam Avantaj Paketi (Cif, Domestos, Yumoş) ürününden 1 adet %100 indirimli almaya hak kazanırsınız.

bu ne demek !
  • Sona kaldık dona kaldık
    2 dk da hepsini bitirmisiniz Maşallah
    %25 yakalayabildik ancak.
  • kampanya başlar başlamaz site acaip yavaşladı bilgilerimi girdim, kampanyaya kayıt ol'a tıkladım, ama epey bekledi sayfa. sonra dayanamadım bi daha tıkladım, bu sefer "karakterleri yanlış girdiniz" dedi. o sırada halen %100 devam ediyordu. bir daha girdim bilgileri, bu sefer de "Bu kart numarası daha önceden promosyona kaydedilmiş" dedi. heralde ilk tıkladığımda kaydetmiş olmalı, öyle değil mi?
  • şimdi baktım %25 indirim den 67 tane kalmış
  • kaydım basarıyla alındı dedı yuzde yuz ıkı kampnyayı kazndım pekı sımdı ne olacak bırı bır bılgılendırse
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersahin

quote:

Orijinalden alıntı: e-XPLoDeR

quote:

Orijinalden alıntı: mbilginer

içerik ve fiyat sanırım şöyle:

Benim Temizlik DünyaM avantaj Paketi

Domestos 810 gr,
    Sunlight Cif 750 ml.,
    Cif Krem Ultra Beyaz 750 ml.,
    Yumoş 1 lt.
    Ballerina Cif 2'li temizlik Bezi

12.90 TL

İçerik hiç de böyle değilmiş :)

nasılmış?

"Cif, Domestos, Yumoş" yazıyor sadece. Birer tane numunelik verecekler sanırım

• yuh ya tıkladım. refresh yaptım ürünler bitti kapamadım:) Nyse sağlık olsun.
  • helal olsun bi an alamıycam zannetim 100de yüzden bu iki oldu bide deterjan almıştım demekki benim kısmetim hep temizlik ürünlerindeç..

yok bide tava almıtım oda %75 di
  • siteye üyeyim ama yüzde 100 lük mü kazandım sitede bulamadım. bilen arkadaş varmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

kampanya başlar başlamaz site acaip yavaşladı bilgilerimi girdim, kampanyaya kayıt ol'a tıkladım, ama epey bekledi sayfa. sonra dayanamadım bi daha tıkladım, bu sefer "karakterleri yanlış girdiniz" dedi. o sırada halen %100 devam ediyordu. bir daha girdim bilgileri, bu sefer de "Bu kart numarası daha önceden promosyona kaydedilmiş" dedi. heralde ilk tıkladığımda kaydetmiş olmalı, öyle değil mi?

bu mesaj çıktığında genelde kartı kabul etmedi demektir. sebebi bilinmiyor. daha önceki kampanyalarda çok yaşandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6582

şimdi baktım %25 indirim den 67 tane kalmış

ardan 1 dk geçti tamamı bitmiş.
  • Bitti
  • Aldık ama şubelerde yoksa iş yaş. Bizim burada 5 tane MM Migros var. Hepsine bakacağız bu gidişle.

Alıp alamadığımızı internetten öğrenebiliyor muyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 16 Ağustos 2011; 14:15:07 >
  • bütün indirimler bitmiş, yuh :D
  • saat 14.00 gibi başlamasınla bitmesi bir oldu sömürdü millet 1 tane denk getirdim galiba ama hangisine onu bilmiyorum(%100 mi % 75) tespit şansı varmı sitesinde ?
  • Ankara'nın hiçbir yerinde yok mu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-XPLoDeR

Ankara'nın hiçbir yerinde yok mu peki?

kadın diğer mağazalara stok kontrolu yapamam dedi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.