Şimdi Ara

Moniker Hakkında Bilgi İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tanımadığım birisinden domain satın alacağım. Ödemeyi GittiGidiyor üzerinden yapacağım. Ödemeyi yaptıktan sonra Moniker hesabındaki domaini, benim yeni açmış olduğum Moniker hesabıma transfer edecek. Sizce bu güvenli midir? Hayatımda hiç Moniker kullanmadım. Domain'lerimin hepsi Go Daddy firmasındadır. Ve bu domainide Go Daddy'e transfer etmek istiyorum aldıktan sonra ama domain iletişim bilgileri değiştiği ve domain transferi için en az 60 gün boyunca domain iletişim bilgileri değişmemesi gerektiği için 60 gün beklemek zorundayım. Moniker kullananlar ve bana bu konuda öneri ve tavsiyede bulanacaklar arkadaşlar varsa çok memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar yardımcı olacak 1 arkadaş bile yok mu?
  • Moniker ilginç ama bir o kadar da zor bir firma. Domainlerimden birkaç tanesi moniker'da o da transfer kilidini bir türlü açtırmadığımdan. Her firma gibi kolaylıkları ve zorlukları var. Mesajım bulunsun detayları sonra açıklmaya çalışırım
  • Escrow.com diye bir sitem var o daha güvenli ve domain transferi konusunda daha uzman. Ödemeyi biraz geç yapıyor ama önerilir.
  • SAKIN! url yönlendirmeye bile para isteyen bir firma.Hemen bence aldığın domain i ihs ye trasnfer et 30 a yakın domainim var 3 senedir kullanıyorum şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadım.Sadece windows server ları yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c3 hakkında bilgi istiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.