Şimdi Ara

Moniterde no signal hatasi aliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bi iki haftadir ayni hatayi aliyorum ilk basta (2 hafta once) lol oynuyordum birden no signal dedi kapandi ama kasa calismaya devam ediyordu elektrik falan gitmistir dedim actim devam ettim bi kac kere daha aldim ayni hatayi sonra bi hatfa kadar acilmadi bile hic yine iki gundur oynuyordum tabi simdi bi daha gitti acilmiyor kablolarda sıkıntı yok buyuk ihtmalle monitordede sıkıntı yok cunki iki monitorle denedim.
    Dipnot: ekran kartimin fani bozuk ama altina baska bi fan yerlestirdim. Yani fan sikintisi olmamasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Psu arıza yapmıs olabılır fps arttıgı yerde enerjı tuketımı artar tuketım artınca psudan daha cok elektrık ceker yeterlı gelmeyınce kart devredısı kalıyor veya psu nun gucu yetmıyordur veya kart arıza yapmısdır. Iyı yaksamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah peki ariza hangisinde olursa benim icin daha ucuza mal olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karacatunahan kullanıcısına yanıt
    Sende ne olduğuna göre değişir.Ekran kartın fiyatı 1.000 tl gibi bir fiyat ta olabilir 100tl de :)
    PSU lar ekran kartlarına göre biraz daha ucuz sanırım.Ama tabi markadan markaya değişir.Önce sorunu bulmanız lazım.

Bende de ekran gidiyordu, bazen hiç gelmiyordu.Bir bakıyorduk gelmiş (birkaç gün sonra ) . Bende PSU dan şüphelenmeye başladım ama pc yi başkasına vermiştim, ne zamandır da onda.
    Psu bulabilirsen bir arkadaşından alıp bir bak.Ya da garantisi varsa pc nin, hiç uğraşmadan garantiye yolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: tvhdmuaz

Sende ne olduğuna göre değişir.Ekran kartın fiyatı 1.000 tl gibi bir fiyat ta olabilir 100tl de :)
    PSU lar ekran kartlarına göre biraz daha ucuz sanırım.Ama tabi markadan markaya değişir.Önce sorunu bulmanız lazım.

Bende de ekran gidiyordu, bazen hiç gelmiyordu.Bir bakıyorduk gelmiş (birkaç gün sonra ) . Bende PSU dan şüphelenmeye başladım ama pc yi başkasına vermiştim, ne zamandır da onda.
    Psu bulabilirsen bir arkadaşından alıp bir bak.Ya da garantisi varsa pc nin, hiç uğraşmadan garantiye yolla

Garantisi yok pc 7-8 senelik de sorun yüksek ihtimalle ekran kartında çünkü bugün işlemcisini actım ekran kartının termal macunu bitmiş yarın onu yeniletip tekrar deniycem teşekkür ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheYaZaMaZ

Psu arıza yapmıs olabılır fps arttıgı yerde enerjı tuketımı artar tuketım artınca psudan daha cok elektrık ceker yeterlı gelmeyınce kart devredısı kalıyor veya psu nun gucu yetmıyordur veya kart arıza yapmısdır. Iyı yaksamlar.

bilgisayar yeni açıldığında fps ile ne işi olucakda psunun gücü yetmeyecek, sorun ekran kartın kardeşim. Fanı bozuk altına başka fan yerleştirdim demişsin o nasıl olucak acaba? rezistans ile bütün halde bir fan olmadan ekran kartını nasıl sogutacak altına koydugun fan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.