Şimdi Ara

Monitör açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kasa acılıyor fakat bı turlu monitör aculmıyor baska monıtor taktım tık yok makıne calısıyor ama monıtoru baglayınca haraket yok ana kartın ekran kartına bagladım ondada aynı bıseyler ters gıdıyor ama bulamadım nereye bakmalıyım acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: coco2

Merhaba arkadaşlar kasa acılıyor fakat bı turlu monitör aculmıyor baska monıtor taktım tık yok makıne calısıyor ama monıtoru baglayınca haraket yok ana kartın ekran kartına bagladım ondada aynı bıseyler ters gıdıyor ama bulamadım nereye bakmalıyım acaba?

Bios pilin çıkartarak Biosu resetleyin. Bios ayarlarıyla oynadıysanız açılacaktır..

Olmaz ise ; Ekran kartını çıkartın tekrar takın PSU bağlantılarını kontrol edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 9 Mayıs 2012; 0:51:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Merhaba arkadaşlar kasa acılıyor fakat bı turlu monitör aculmıyor baska monıtor taktım tık yok makıne calısıyor ama monıtoru baglayınca haraket yok ana kartın ekran kartına bagladım ondada aynı bıseyler ters gıdıyor ama bulamadım nereye bakmalıyım acaba?

Bios pilin çıkartarak Biosu resetleyin. Bios ayarlarıyla oynadıysanız açılacaktır..

Olmaz ise ; Ekran kartını çıkartın tekrar takın PSU bağlantılarını kontrol edin..

valla bunları yaptım dostum ama banamısın demedı baska onerebılıcegın bı yol varmı?
  • Monitörün çalıştığını gösteren ışık yanıyor mu görüntü gelmese dahi. Eğer böyle bi durum varsa başka bir bilgisayardan ekran kartını alıp kendi bilgisayarında deneyebilirsin. Pc bileşenlerinde yaşanan sorunlarda görüntü gelmemesi gibi bir sonuç olabiliyor. Kabloları kontrol edip parçaları tek tek denemekte fayda var.
  • quote:

ekran kartını çıkar ve dişliklerin olduğu kısmı yumusak bir silgi ile her iki tarafını sil. bir de öyle dene. yoksa rem lerden birisi de yanmış olabilir
  • ekran kartını kontrol et hocam bağlantılarda sorun olabilir.
  • Arkadaşlarda aynı yolu yazmışlar.

Her şeye rağmen çalışmıyorsa ekran kartı bozulmş olabilir. Çıkartada yenisini alaka kadar Onboradı kullanabilirsiniz..

Herhangi bir Bip sesi Var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 9 Mayıs 2012; 2:28:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

Arkadaşlarda aynı yolu yazmışlar.

Her şeye rağmen çalışmıyorsa ekran kartı bozulmş olabilir. Çıkartada yenisini alaka kadar Onboradı kullanabilirsiniz..

Herhangi bir Bip sesi Var mı ?

herhangi bir bip sesi yok ekran kartını cıkartıp onborad denedim ondada bişey değişmedi remleri cıkartıp denedim ondada fark eden bişey olmadı malesef:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco2 -- 9 Mayıs 2012; 3:04:38 >
  • PSU bağlantılarını çıkartıp tekrar takınız..!

Anakart bozulmuştur..
  • Monitöre ışık tutar mısın ? Yakınlaştırarak tut ama ve sende yakınlaş. Masaüstünü görebilecek misin bir dener misin ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.