Şimdi Ara

MONITOR ALIYORUM SAMSUNG S24A350H'E ALTERNATİF ÇOK ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. bir kaç gün içinde monitör alıcam ve acil yardım lazım. samsung px2370 almayı dşünüyordum hiç bir yerde bulamadım. bunu yerine SAMSUNG S24A350H düşünüyorum. fiyatı ortalama 700 tl civarında. bunun alternatifi olarak 600-700 tl fiyat aralığında 23-24 inch tavsiye edebileceğiniz başka monitor var mıdır? aldığım elektronik ürünlerin nerdeyse tamamını burda sizlerin yorum ve tavsiyeleri üzerine alıyorum. bu konudaki yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightingale -- 1 Ağustos 2011; 19:01:59 >

• yaklaşık 1 aydır kullanıyrum a350 yı kullanımı kolay otomatik ayar düğmesıyle fılm ızlerken ınternette gezınırken alabileceğin en iyi görüntyü alıyorsun su an için sadece değişik formatta filmleri denedim1080 p buyuk ekran muthiş bişey ekran buyuk oldugu ıcın 480 p altı çözünrlklerde tam ekran yaparsan görüntü doğal olarak bozuluyor sağlam bir film koleksıyonum var (dvd dvx vs vs) dvd lerde ıdar eder kalıte ancak 1080 720 p lerde inanılmaz zevklı fılm izlemek

ben vatandan aldım yanında vga to vga kablosu geldi monıtorde haporlor yok ıkı gırıs var hdmi ve vga netbook baglıyorum su an
    forumları uzun sure arastırdım oyunlarda x box ps3 pc hiç bir sorun yasanmadıgını gördum malesef diger arastırdıgım modellerde olu pıksel oyunlarda hayalet goruntu gıbı yorumlarla ve vıdeolarla karsılastım acıkcası fıyatı ucuz bir ürün değil öncelikle müşterilerine sorun yasatmayan bır yerden al sorun yasarsan bıle kolay çözülür

bunun dışında bu mönitörde hap. yook biliosun hap . senın için sorun değilse ve bu iki giriş (hdmi-vga)senin için yeterliyse almanı tavsiye ederim
    zaten 24 led en ucuza bulabılecegın 550 oda belkı 150 mi için sorun yasanmıs bir mönitör alman mantıksız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agresif___ -- 4 Ağustos 2011; 22:46:29 >

• BenQ 24" EW2420 VA PANEL LED MONİTÖR 640 TL bakabilirsiniz.Fakat almayı düşündüğünüz SAMSUNG S24A350H modelli monitörü ben olsam alırdım.
  • samsung bx2350 satıyorum arkadasım.450tlye.ürün full aparatlarıyla ve kutusuyla teslim edilecektir.vatanbilgisayardan 4-5ay once alınmıs olup garantili ve faturalıdır.ölü pixel yada çiziği yoktur.amacım ilanını sabote etmek değildir.almak isterseniz pm atın lütfen
  • slm ozel mesaj geldı ancak mesajlara cevap veremedım burdan yazayım dokunmatık tuslarda ben bır sorun yasamadım zaten encok oto ayar tusunu kullanıyorum :)
    tam duz beyaz fontlarda cızgılenme tıtreme oluyor oto ayara basıyorum duzelıyor monıtorun sabıt ayarını yapamadım daha fılm ve ınternet gecıslerınde oto ayar yapıyorum hep

özgur oto ayara basınca kendı ayarlıo 4-5 sn de yukarı asagı tusları nı kullanmıosun oto ayarda menuye basıp oyle yukarı asagı ya bas calısıodur bence

hangı kabloyla baglantı yapacagın konusunda seceneklerını bılmıyorum ama

sanırım aldıgın o ekran kartında hdmi cıkısı var varsa hdmi to hdmi kablo alırsın
    yoksa dıgerıde kafı gelıyor bana

1080 p filmler müthiş 24 inç full doluyo mukemmel bır goruntu var gercekten

bu arada yaklasık 1-2 ay oldu sanırım alalı alırken lcd mi led mı dıe dusunuyodum 100 tl ucuz olsunmu dıe
    ızınde arkadasın lcd ye dıkkatlı baktım samsung 24 lcd var onda cıddı bır ıncelık ve ağırlık farkı var en az ıkı kat almıs ken led alın alacak arkadaslar

• 350A serisi LED aydınlatmalı TN-film bir monitör.

2 hafta önce, epey bir araştırma sonrası, pek çok insanın tavsiyelerini de dikkate alarak, PX2370 alma niyetiyle Vatan'a gidip, yerine bu monitörü aldım.

Çok sık film izleyen ve aynı sıklıkta oyun oynayan biri olarak, tepki süresi düşük ve büyük ekran bir monitör önceliklerimdi.

Ancak bu Samsung monitörü aldığım andan itibaren renkler bana çok çok silik geldi. Daha öncede başka bir yerde dediğim gibi, sanki çamaşır makinasından çıkmış gibiydi renkler. Hem monitör üzerinden, hem de ICC profilleri ile, renkleri düzeltmeye çalıştım, 3 gün uğraştım ve sonunda pes ettim, gidip değiştirdim.

Dokunmatik tuşları kesinlikle pratik değil, çoğu zaman 2-3 kere basmayı gerektiriyor, hele de ben devamlı uygun bir ayar bulmak için tuşlara ihtiyaç duyduğum için, bu süreçte beni çıldırttı. Ama doğruya doğru, eğer göz zevkinize uygun bir ayarı, bi kerede yapabilirseniz, daha sonra bu tuşlara hiç ihtiyacınız olmayacağı için, çok çok önemli bir sorun değil (ki ayrıca, 1000+ seviyesine çıkılmadıkçta, neredeyse tüm dokunmatik tuşlu monitörlerde, benzer sorunlar mevcut)

Monitör inanılmaz hafif, şaka gibi hafif, baya hafif.
    Yükseklik ayarı yapılamıyor (şahsen benim çok umursadığım bir şey değil bu), ve monitörün öne eğilmesi çok limitli/yok. Yani benim gibi, oyun oynarken, koltuğunuzda biraz arkanıza yaslanıp, aşağıya kayan bir insansanız, ve monitörün biraz öne eğilmesini beklerseniz, böyle bir şansınız yok. Tabi bu, yine kişisel bir ihtiyaç.

Oyunlarda ve filmlerde ghosting vs gibi sorunları yok, backlight bleeding gibi bir sorunu yok.

Amma velakin, yine belirtmek isterim ki, kesinlikle, ve kesinlikle, renkler soluk.
    Ancak, biraz daha monitör inceledikten sonra, şunu söyleyebilirim ki, wLED aydınlatmaya sahip IPS olmayan tüm monitörler böyle şu anda piyasada. Bununla başa çıkarım diyorsanız, hiç düşünmeden alabilirsiniz.

Ha, yok, renklerin canlılığı/doğruluğu çok önemli diyorsanız, şu anda o fiyat aralığında 2 monitör seçeneğiniz var. PX2370 ve Asus ML239H.

PX2370 zaten geçen senenin en iyi monitörü seçildi çoğu site tarafından, ve gerçekten çok başarılı bir monitör. Ama, piyasada bulmak gerçekten zor.

Diğer alternatif ise, ASUS ML239H, ben 350A'yı bununla değiştirdim. Tepki süresi 5ms olduğu halde, oyunlarda ghosting problemi ile karşılaşmadım. Köşelerde hafif bir backlight bleed problemi var, ancak, rahatsız edici bir boyutta değil, film izlerken dahi. Dokunmatiği Samsung'a göre daha iyi olsa da, yine de sorunsuz değil, tuşlara bazen 1-2 kez basmak gerekiyor.

Ama gelelim vurucu kısma, bu monitör bir e-IPS. Renkler. Renkler muazzam. İki monitör'ü yan yana koymanıza dahi gerek yok bu farkı anlamak için. Gözüm kapalı, herkese şu anda önerdiğim monitör bu.

• SAMSUNG S24A350H aldım çok memnunum

tavsiye derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightingale

SAMSUNG S24A350H aldım çok memnunum

tavsiye derim

Hayirli olsun hocam. Bende yeni monitor alicam detayli bir inceleme yaparsaniz bende yararlanirim..
  • ayrıntılı inceleme yapmayı bilmiyorum hocam :)

ama bu ekranı alırsan pişman olmayacağını garanti edebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.