Şimdi Ara

Monitör arkası AKILLI LED AYDINLATMA! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
12
Favori
9.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla bir an önce hazır olsada alsak.Herkesin beklediği bir ürün.Artık bilgisayar kullanıcıları oturdukları ortama görsellik ve aydınlatma olarak sabit led kullanıyorlar.Biraz daha farklı olsun diyenler,rgb li ya kumandalı yada sese duyarlı olanını kullanıyor.Bu ürünü uygun bir fiyattan satışa çıkarttığınız takdirde çok fazla alıcısı olacağına eminim.(Başta ben )
  • ModifiyeMalzemecisi kullanıcısına yanıt
    hocam sizi gerçekten tebrik etmek gerek, sözünüzün arkasında durmanız bence takdire şayan.
    gayet başarılı sonuç elde etmenizde ikinci bir tebrik konusu.
    Hocam çok başarılı olmuş gerçekten. Fiyatı merakla bekliyoruz :)
    Hocam fiyat ne zaman belli olacak?
  • +1
  • fiyatı beklemedeyim birde sağlam bir video çekerseniz çok iyi olur kolay gelsin
  • Dostum çok iyi iş başarmışsın adını kasa içi ledler konularında gördüm buraya geldim
    Bu arada bende ürünü bekliyorum :D
  • Fiyat beklemedeyiz hocam...
    Hocam fiyat bekliyorum ona göre alıcam bilgisayar mod çektim son olarak bunu eklemek istiyorum tebrik etmek istiyorum çok iyi bir çalışma yapmışsınız fiyatı beklemekteyiz şöyle cazip ucuz bir fiyat olursa 3 tane almayı planlıyorum
  • Arkadaşlar, ürünü hazırlarken hep yurtdışından malzeme alıyoruz ve gerekli bağlantıları, yazılım olaylarını vs hep kendimiz hallediyoruz, dolayısı ile bunlar hep zaman almakta...

Ürün için başlangıç fiyatı olarak 170 TL düşünmekteyim, bu fiyatı ödeyip alacaksınız ve monitörünüzün arkasına yapıştırıp, arkanıza yaslanarak zevkini çıkaracaksınız...

17-18-19 inç monitörler için fiyat bu şekilde sabit olacak, daha büyük monitörler için biraz daha fark eklenecek...

Ar-ge çalışmalarının en sonuna gelmiş bulunmaktayız, deneme yanılma yöntemi ile projenin en iyisini oluşturmaya çalıştık, eğer zamanla hammadde olayını daha uygun maliyete indirirsek, fiyata da yansıtmaya çalışacağız...

Sizlerden ricam eğer gerçekten niyetiniz var ise ve bu fiyat sizlere uygunsa bana dönüş yapınız, ben de ona göre yeni malzeme sipariş edeceğim, cevaplarınızı beklemekteyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModifiyeMalzemecisi -- 10 Kasım 2014; 19:03:04 >

Hocam yanlış anlamayın ama ben 50 tl diye bekledim emeğinize sağlık en kısa zamanda alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

Hocam yanlış anlamayın ama ben 50 tl diye bekledim emeğinize sağlık en kısa zamanda alıcam

Yurtdışında 100 dolara satılan bir ürünün 50 tl ye satılmasını beklemeniz biraz abes mi kaçmış desem ne desem bilemiyorum, maliyeti bile o kadar değil, ama keşke olsaydı...
  • Bunun sese duyarlı tek renk olanlarıda var sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kolay gelsin.

24" ve 27" monitörler için aklınızdaki rakamı öğrenebilir miyiz??
  • tekipteyim tebrik ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: thetunali

Kolay gelsin.

24" ve 27" monitörler için aklınızdaki rakamı öğrenebilir miyiz??

Sanıyorum fark edecek olan fiyat maksimum 50 tl civarında olacaktır, net ölçeklendirip fiyat verebiliriz...
  • Emeğine sağlık hocam,youtube dan para geldin siparişi veririm :D
  • Son durum nedir? 47" tv var. Tv karsına düşünüyorum. Televizyon seti mevcut. Tv, setin içerisinde yer alıyor. Ledlerin harika olacağından şüphem yok. Fiyat ne kadardır acaba?
  • 170+50 = 220 tl

yurtdisindakiyle neredeyse ayni fiyat.. Yurtdisindan alirsak sadece bekleme suresi olacak.. Bunun haricinde sizden alirsak ne gibi bir avantaj var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.