Şimdi Ara

Monitör arkası AKILLI LED AYDINLATMA! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
12
Favori
9.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ModifiyeMalzemecisi

Arkadaşlar gerçekten de çok güzel bir ürün, türkiyede olmadığını biliyorum, uzun zamandır bu ürünü türkiyedeki isteyenleri ile buluşturabilmek için gerçekten de uğraşıyorum...

Bu konu ile ilgili çalışmaları hızlandırmaya çalışacağım ve buraya konudan haberdar eden yazılar yazacağım sizlere...

Bu ay sonu almanyaya geciyorum ve 4 yol orda kalcam ve oradan Amerika ya geceegim gittiğim zaman benimle irtibata gecersen oradan parca gondririm size hocam uyarmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de ekleyin listeye...
    Yurt dışındaki arkadaşlara bir haber uçurayım bakayım , bulursak getirtmek için haber ederim :)
  • lightpack'i satın aldım

detayları, kutu açılımı konumdan öğrenebilirsiniz

http://www.technopat.net/sosyal/konu/lightpack-kutu-a%C3%A7%C4%B1l%C4%B1m%C4%B1.62287/
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkliardii

lightpack'i satın aldım

http://www.technopat.net/sosyal/konu/lightpack-kutu-a%C3%A7%C4%B1l%C4%B1m%C4%B1.62287/

Hayırlı uğurlu olsun kaça mal oldu acaba toplamda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faradayy

quote:

Orijinalden alıntı: bjkliardii

lightpack'i satın aldım

Hayırlı uğurlu olsun kaça mal oldu acaba toplamda?

sadece 119 dolar satıcıya bir de 2tl kargoyu alırken ödedim başka da ücret ödemedim

• Arkadaşlar herkese tekrardan merhabalar...

Çok kısa süre içerisinde demo videoyu burada paylaşacağım, proje ile ilgili son aşamaya ramak kaldı, umarım bitince hepinizin hoşuna gidecektir...
  • Benim Elimde light pack mevcut arkadaşlar isteyen iletişime geçebilir
  • BadCatShero kullanıcısına yanıt
    Fiyati ne kadar acaba pm den yazar misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ModifiyeMalzemecisi kullanıcısına yanıt
    Hocam merakla bekliyoruz.

Ben elektronik müh. 4. sınıf öğrencisiyim bu konulara meraklıyım. İhtiyaç halinde ben de yardımcı olmak isterim.
  • Güzel makina, duvara monte edilen LED Tv lerde çok güzel duruyor. Yakın bir arkadaşım da görmüştüm LG modelinde vardı arka planı aydınlatma
  • ben 119 dolara aldım
    http://forum.donanimhaber.com/m_98545576/f_//tm.htm#98545576

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadCatShero -- 26 Ekim 2014; 12:34:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ModifiyeMalzemecisi

Arkadaşlar gerçekten de çok güzel bir ürün, türkiyede olmadığını biliyorum, uzun zamandır bu ürünü türkiyedeki isteyenleri ile buluşturabilmek için gerçekten de uğraşıyorum...

Bu konu ile ilgili çalışmaları hızlandırmaya çalışacağım ve buraya konudan haberdar eden yazılar yazacağım sizlere...

Valla bulursan sen bulursun zaten hocam. Bende takipteyim..
  • Arkadaşlar, projemizin bitiş anı çok yakındır, demo videolarımız şu şekilde;

ORTALAMA SİZE MAL OLACAK FİYAT DA BELLİ OLMAK ÜZERE...

LÜTFEN DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞINIZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModifiyeMalzemecisi -- 28 Ekim 2014; 15:13:00 >

• Arkadaşlar, demo videomuzu konuya eklemiş bulunmaktayız, lütfen inceleyip görüşlerinizi bildiriniz...

En kısa zamanda tam bitmiş video paylaşılacak ve de fiyat belli olacak...
    güzel görünüyor. aklıma takılan demo2 videosunda 00:34'te renk çizgileri sıklaştıkça ışık gücü, aydınlatma azalması normal midir?
    gayet başarılı görünüyor tebrik ediyorum. umarım ikinci bir tebriği de fiyat için yaparız. fiyatı merakla bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: drserk

güzel görünüyor. aklıma takılan demo2 videosunda 00:34'te renk çizgileri sıklaştıkça ışık gücü, aydınlatma azalması normal midir?

Şöyle ki, demo video belki de farketmişsinizdir laptop ile çekildi, ekstra adaptör kullanılmadan, ledleri laptop üzerinden besleyerek çekildi, bizim yapacağımız çalışmada harici adaptör kullanılacak ve ledlerin daha kuvvetli çalışması sağlanacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairstars

gayet başarılı görünüyor tebrik ediyorum. umarım ikinci bir tebriği de fiyat için yaparız. fiyatı merakla bekliyoruz

O konuda da umarım çok memnun kalacaksınız, yurtdışı fiyatına göre çok daha uygun bir fiyat olacak...

Beni bilenler bilir, maddi kazançtan daha çok, daha fazla arkadaş edinmek ve daha fazla kişiye yardımcı olmaktır her zaman için düşüncem...
  • Hocam guzel olmus ama, delay biraz fazla gibi geldi bana ? Ozellikle videonun sonundaki rgb geçişlerinde belli oluyor.
    Onun haricinde taktir ettim
    Birde sizi hazır bulmuşken sorayım elinizde sideled varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.