Şimdi Ara

Monitör arkası AKILLI LED AYDINLATMA! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
12
Favori
9.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PVH

170+50 = 220 tl

yurtdisindakiyle neredeyse ayni fiyat.. Yurtdisindan alirsak sadece bekleme suresi olacak.. Bunun haricinde sizden alirsak ne gibi bir avantaj var?

Hesabınıza bakıldığı zaman doğru görünmekte herhangi bir sıkıntı yok...

Şimdi size durumu şöyle izah edeyim, aslında ne kadar da düz mantıklı düşündüğünüzen haberiniz yok, bu çalışma için aylardır üzerinde çalışma yapıyoruz, konuya bakarsanız ne zamandan beridir yazılar var, bu süreçte ar-ge çalışmalarında bir çok çeşitli malzeme kullanıldı, bir çoğu heba oldu vesaire vesaire vesaire en önemlisi baya bir emek harcandı...

Şimdi biz ufak miktarlarda gerekli malzeme alarak bu şekilde bir fiyat oluşturduk, ve biz bu işe başlayıp da daha fazla malzeme almaya başladığımızda ister istemez bize mal sağlayan toptancılar da bize daha uygun maliyete vermeye başlayacaklardır, dolayısı ile kısa bir süre sonra malzeme alırken yaşayacağımız indirimi de bu malzemenin satışına yansıtacağız...

Bir diğer konu ise yurtdışından aldınız, kargosunu beklediniz, geldi ulaştı, oldu da sıkıntı yaşadınız veya kargoda bir şekilde zarar gördü, bunlar için yurtdışına geri gönderme vb gibi durumlar oluştuğunu hesabınıza katmanızı rica ederim...

Ha şöyle bir durum da var, ben kesinlikle çok fazla konuşmayı sevmem, paracı birisi de olmadığımı forumda beni tanıyanların % 90 ı bilir, iş bittiğinde bu maliyet hoşunuza gider ise alırsınız, gitmez ise istediğiniz yerden alma özgürlüğünüz var...

Saygılarımla...

• ModifiyeMalzemecisi kullanıcısına yanıt
    Bilgi almak icin sordum soruyu hocam, farki olucakmi diye . Diyelim 1 adet yurtdisindan 1 adet sizden aldik, bunlari birbirine baglama imkanimiz oluyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bilgi almak icin sordum soruyu hocam, farki olucakmi diye . Diyelim 1 adet yurtdisindan 1 adet sizden aldik, bunlari birbirine baglama imkanimiz oluyormu?

İkisini birbirine bağlayabileceğinizi sanmıyorum açıkçası, çünkü kullanılan yazılımlar farklı olabilir, kullanılan haberleşme aygıtı farklı olabilir, dolayısı ile çok düşük ihtimal birbirine bağlanabilmesi...
  • beyler şimdi fiyat konusunda kendimizi kandırmayalım , bu gün amazondan 9 gün süreli bir kargo maliyeti , 30 usd civarı , ürün fiyatına bunu ekleyin ve gelen ürünün fiyatını bi daha hesaplayın ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryTurkiye-44peace44

beyler şimdi fiyat konusunda kendimizi kandırmayalım , bu gün amazondan 9 gün süreli bir kargo maliyeti , 30 usd civarı , ürün fiyatına bunu ekleyin ve gelen ürünün fiyatını bi daha hesaplayın ....

Bencede kendinizi kandırmayın, orjinal sitesinden 10$ indirim yaptırdım. 89$'a kargo dahil aldım..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CryTurkiye-44peace44

beyler şimdi fiyat konusunda kendimizi kandırmayalım , bu gün amazondan 9 gün süreli bir kargo maliyeti , 30 usd civarı , ürün fiyatına bunu ekleyin ve gelen ürünün fiyatını bi daha hesaplayın ....

Bencede kendinizi kandırmayın, orjinal sitesinden 10$ indirim yaptırdım. 89$'a kargo dahil aldım..

ben fiyat araştırması yapmadım , birisi 119 usd yazmıştı , 30 usd kargo şöyleki amazon 'dan aldığımızda ödememiz gereken min kargo tutarı .... kendi firması 89 usd kargo dahil yolluyorsa ne alaa... link verirmisin bakmak isterim...
  • Arkadaşlar, bir takım malzeme sipariş ettik ve onlar gelir gelmez, elimizden gelenin en iyisini yapıp (bunu fiyata da yansıtarak) sizlere hizmet vermeye başlayacağız diye umuyorum...
  • Bu ürünü ilk aldığım zaman elime ulaşıncaya kadar ne çile çekmiştim. Şimdi Amerika'ya okumaya geldim istediğim an alırım 3 güne kapıma gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WakeandBacon -- 22 Kasım 2014; 13:39:02 >
  • Amazondan aldığım Mad Catz Cyborg amBX Light kiti bulunmakta, ürün sıfır. İsteyen olursa yardımcı olurum...
  • Arkadaşlar, ilk takımımız tamamı ile satışa hazırdır, kim almak istiyorsa benimle pm üzerinden irtibata geçsin lütfen, monitör ölçülerini rica edeceğim ve en hızlı şekilde ledler ona göre boyutlandırılıp kendisine gönderilecek...
  • direk bu şekilde olan televizyonlar da var vatan bilgisayarda görmüştüm geçen günlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukcuce

direk bu şekilde olan televizyonlar da var vatan bilgisayarda görmüştüm geçen günlerde

Biz uygulamayı tv ye değil de bilgisayar monitörlerine yapmaktayız, dikkatinizden kaçtı sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ModifiyeMalzemecisi

Arkadaşlar, ilk takımımız tamamı ile satışa hazırdır, kim almak istiyorsa benimle pm üzerinden irtibata geçsin lütfen, monitör ölçülerini rica edeceğim ve en hızlı şekilde ledler ona göre boyutlandırılıp kendisine gönderilecek...

Sitenizde ürünü inceleyebileceğim bir link mevcutmu acaba ? 22'' monitör için tak çalıştır fiyatı da pm den atabilrmisiniz ?

Edit :

Şu an için düz mavi ışık kullanıyorum , .

Monitör arkası AKILLI LED AYDINLATMA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 2 Aralık 2014; 21:31:14 >

• ModifiyeMalzemecisi kullanıcısına yanıt
    evet dikkatimden kaçmış
  • Faradayy kullanıcısına yanıt
    karanlığı seven birisi olarak 32 inch led tv arkasına süper olur bu..
  • hort
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.