Yeni sistem aldım siyah feel kasa ile birlikte ama monitörüm beyaz 107t philips. Şimdi ben bu arkadaşı siyaha boyamak istiyorum neyle ve nasıl boyayabilirim?
Benim bu konuda bir tecrübem olmadığını baştan söylemek istiyorum. Düşüncelerimi yazıyorum. Bir kere monitörün içindeki tüm parçalar sökülmeli, tüpü çıkarılmalıdır. Sonra da sprey boya ile boyanabilir. Bu boyama sırasında kasa içinde boyadan etkilenecek hiç bir parça kalmamalıdır. Bunun dışında altında astar olmadan atılan boyanında zamanla dökülme riski vardır. Fakat, önce astar atar, üstüne boya atarsan dökülme olasılığı azalır. Monitörü sökmeden yapmaya çalışacağın boyama monitörü rezil edebilir, çalışmaz hale getirebilir. Çok iyi maskeleme yaptığını varsaysak bile, havalandırma deliklerini boyamak için o kısmı maskeleyemezsin, bu deliklerdende içeri boya girer.. Bence, eğer monitörü sökünce tekrar toplayacağına vede monitörün elinde kalmayacağına emin değilsen bu işe hiç girişme... Kolay gelsin.....
siyah mat sprey boya tavsiye ederim..
3 yıllık philips yerinde birebir değişim garantisini yakacaksın. Sİyah renk için buna değer mi?
Normal garantiden bahsediyrsan bitmiştir heralde geçti 3 seneyi.
quote:
Orjinalden alıntı: kafeinn
3 yıllık philips yerinde birebir değişim garantisini yakacaksın. Sİyah renk için buna değer mi?
selam dostum,
ben bunu bir yil once denedim.Kasayi ve Monitorun kasasini boyadim.Nalburdan siyah sprey boya alarak yaptim.Su an kasa bazi yerlerinden dokulmeye basladi.. Oyuzden bu ise giriseceksen cok kaliteli bir boya kullanmani tavsiye ederim . Yoksa dokuntu filan olursa cok daha kotu olur.soyle bir resimde koydum. Ben monitorun en on kismini sokemedim daha dogrusu toplayamam diye o kismini bej birakmistim. boyle gucluklerle karsilasman olasi..
Kasanızı boyadıktan sonra cila atmayi unutmayınki tekken arkadaşımızın başına gelen sizinde başınıza gelmesin. gidin büyük bir alışveriş merkezine alın bi oto cilası, bakın ne güzel parlıyo kasa.
boyayı kaliteli seçmeyi unutma.Dandik boyalar bi süre sonra atıyo.yaptığına bin pişman ediyo
Monitörün bütün içeriğini sökmen lazım. Bende ne zamandır boyamayı düşünüyorum fakat bi türlü cesaret edemedim.
Biras daha detay werirseniz iyi olur. Mesela hangi marka boya ve cila almalıyım?
keşke 107 s modelini alsaydın!Yalan edeceksin monitörü
Ne bilim yaff eski pc beyazdı
boya dökülebilir evet..
onun için güzel bi astar atman lazım
Bende DvD RoM u boyayacam, tabi benim işim çok çok kolay Dvdnin sadece ön çerçevesini ve kapağın önündeki plaka yı çıkarcam o kadar.
ya bu pc işi ne ya böle boya badanaa astaRR
heehhh
ya bian formda kendimi badanacı zannettim
öle bir açılmış ki konu SAnki binaLARın dış cEHpe boyasını yaPIyorsunuz ya
dostum aklıma gelmisken ekleyeyim , boyayi yapacagin yada kurutacagin ortam da toz olmasin buna dikkat et.Cabuk kuruyan boya alsan bile boya tazeyken uzerine toz vb seyler yapisabilir.
benim 14inc bir monitörüm vardı artık bitmişti nerdeyse ben aldım mavi boyayı girdim ama arkadaki boşluklara deği sadece önlerine su an bilgisayarcı bi abide duruyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme