Şimdi Ara

monitör çıkışı ne işe yarar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • receıver da bulunan (monitor out) ne için kullanılıyor?
    şemada tv ye bağlanır diyo ama bağladım hiç bişey olmadı. yanlış mı bağladım acaba. tv nin anten girisinden yaptım bağlantıyı.
    yardımlarınızı bekliyorum.. teşekkürler..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Monitör Ne İşe Yarar?

Monitörler, bilgisayarlardan veya diğer cihazlardan görsel çıktı almak için kullanılan ekranlardır. Monitörler, bilgisayarınızda çalışmanızı, web'de gezinmenizi, film izlemenizi ve oyun oynamanızı sağlayan temel bir bilgisayar bileşenidir. Monitörler, bilgisayarınızın işlemcisi ve grafik kartıyla birlikte çalışarak, kullanıcıların bilgisayarlarında görsel içerikle etkileşim kurmalarını sağlar.

Monitörler farklı boyut, çözünürlük, yenileme hızı ve panel türlerinde gelir. Monitör seçerken, kullanım amacınızı, bütçenizi ve kişisel tercihlerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Monitörlerin Kullanım Alanları

Monitörler aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli amaçlar için kullanılır:

• Bilgisayar Kullanımı: Monitörler, bilgisayarınızda çalışmak, e-postaları kontrol etmek, belgeleri düzenlemek ve diğer günlük görevleri gerçekleştirmek için kullanılır.
    • Web'de Gezinme: Monitörler, web sitelerini görüntülemek, sosyal medyada gezinmek ve çevrimiçi video izlemek için kullanılır.
    • Film İzleme: Monitörler, film izlemek ve TV şovları akıtmak için kullanılır.
    • Oyun Oynama: Monitörler, video oyunları oynamak ve sürükleyici bir oyun deneyimi yaşamak için kullanılır.
    • Grafik Tasarımı ve Düzenleme: Monitörler, grafik tasarımı, fotoğraf düzenleme ve video düzenleme gibi görsel içerik oluşturmak ve düzenlemek için kullanılır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • dvd,uydu,video gibi cihazların hepsini nfine girip tek bir kablo ile tvden görüntü almana yarayan çıkış..
    bunu yaptıktan sonra görüntü alabilmen için her zaman anfini açmak zorundasın.tek kötülüğü bu
  • yardımın için teşekkürler, anladığım kadarıyla dvd,vcd,uydu vs. hepsini receıver a bağlıyoruz Monitör cikışınıda tv nin anten girişinden yada oluyorsa skart girişinden bağlıyoruz.böyle bir şeymi?
  • O çıkış, aynı zaman da anfi eğer bir ayar menüsü kullanıyorsa Tv'den de bu ayarları görerek yapmanızı sağlıyor.

Saygılar...
  • tavsiyeler için teşekkür ederim...
  • Monitör çıkışı konusunda hala herhangi bir sonuç alamadım.Hala görüntü yok. Eksik olan ne?

tv nin hem (vıdeo in) hemde anten girişinden hiçbir sonuç alamadım. nasıl kullanılıyor bu monitör çıkışı?

kullanan kimse yokmu?

ayrıca anfi ayarlarını tv den görerek yapabiliyormuyuz bu modelde?

pioneer vsx 814 için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU SOKET NE İŞE YARAR?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.