Şimdi Ara

Monitör de tire şeklinde yeşil çizgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamün aleyküm arkadaşlar. PC monitörüm de tire ( - ) şeklinde yeşil çizgiler oluşmaya başladı. Belki Ekran kartı driver larında sorun vardır diye düşündüm. Sildim tekrar yükledim ama düzelmedi. 2 defa format attım ama yine durum aynı. Ekran kartı mefta mı oldu yoksa sorun başka bileşenlerde mi. Çünkü Windows da saçma sapan çalışmaya başladı. Yardımcı olursanız sevinirim.

• evde televizyon ya da başka bir ekran varsa ona takıp bir bakın derim.Belki sorun monitörderir.
    Başka bir girişle deneyin.hdmi yerine dvi vs
    onlarda değilse sorun şehrinizdeki bir mahalle bilgisayarcısına gidip onun anakartına parçalarınızı takarak orada deneyin.Bu şekilde sorun hangi parçada bulunur eğer sorun donanımsal ise.

kolay gelsin.
  • OsurtanBiber kullanıcısına yanıt
    Şu an işteyim eve gidince takıp denicem ama monitörle alakalı olacağını zannetmiyorum. Çünkü Windows stabil çalışmıyor. Açılırken anakart logosundan sonra reset atıp tekrar açılıyor. Herhangi bir sekme açtığında bazen acmayabiliyor. Ve en önemlisi ekran Kart kartı driver larını yüklememe rağmen ve kurulum başarılı oldu demesine rağmen program yuklenmemiş gözüküyor.
  • Paul1477 P kullanıcısına yanıt
    aygıt yöneticisinden ekran kartınızı geri yükleyip tekrar dener misiniz?Belki son çıkan driverlarda sorun vardır.
    Onu yaptım. Silip tekrar yükledim ama değişen bişey olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul1477

Onu yaptım. Silip tekrar yükledim ama değişen bişey olmadı.
    Şunu da belirteyim. Driver ı bir kaç defa silip yükledim. Yükleyince görüntü düzeldi ama 10 dakika sonra sistem kendine reset atıp eski haline donderdi.
    İnternetten son driverı değil de ondan bi önceki driverı yüklemeyi deneyin.Aklıma başka bir çözüm yolu gelmiyor üzgünüm.Umarım çözebilirsiniz.Kolay gelsin.
    Eyvallah son çare onu denicem. Olmadı yeni ekran kartı alıcaz.
    öyle bir şans varsa bas parayı al derim :)
    Son olarak Osurtan kardeşim. RX 470 4 GB nasıldır. Günümüzde iş görür mü. Mesela şu anki ekran kartımla Gigabyte GTX 760 2gb ile yeni nesil bütün oyunları oynuyodum.
    iyidir.Ama amd son açıklamasında 4gb ekran kartlarının devri bitti demişti.rx570 8gb bence işini çok iyi görür.gtx760 ile oynadığına göre benim gibi lowda oynamaya alışıksındır :D
    İnanmazsin ama Call of Duty WWII full ayarlarda çayır çayır çalışıyordu. Çoğu yeni nesil oyunu da Medium da oynatıyodu 60 FPS ile. O yüzden şöyle bı çıkarım yaptım çoğu oyunda 2 GB VRAM ile takılmadan oynuyosam, 4 GB RX 470 ile daha rahat oynarım. Fx8320 işlemci ile bitlikte
    intel ve amd farklı çalışıyor ama tabi sen bilirsin.aradaki fiyat farkı düşük.ben olsam 100lira daha verirdim.
    Valla karar verdim Rx580 8 GB alıcam. Olmuşken iyisi olsun
    aynısından bende aldım.Evde duruyor şuan :D Sistemin geri kalanını daha toplayamadım.

Bu arada forumda herkes 1660s al vs vs diyecek.Başka aldığın parçalara laf edecek.Çok aldırış etme.400tl daha verebilecek olsan zaten onu alırdın.Herkes konuşuyor her konuda.biraz indirimlere bak.Ben rx 580i geçen hafta 1150tlye aldım hepsiburadadan.
    Valla hacı 1190 a bende buldum bı tane. Alıcam. Performans olarak iyidir diye tahmin ediyorum
    Aynen kardeşim. Biraz daha zorlasak zaten 2060 ti ye kadar gider bu. Bir araba parası bağlarız. Bu ekran kartı benim için ideal
    2020 testlerine baktimda 4 k ya kadar çalıştırıyor.
    4k biraz hayal rx580 için.Ama 1080p oyunculukta yeterli.
    Eyvallah kardeşim teşekkür ettim. İyi geceler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.