Şimdi Ara

Monitör fiyatlarına ne olmuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece 4-5 ay önce 270 TL'ye aldığım Dell E2214H model monitörden bir tane daha alıp çift monitör kullanmaya karar verdim. Fiyatlara bir baktım en uygun yerde 370 TL olmuş. (http://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-e2214h-21-5-led-fiyati,2035646.html )

Başka Full Hd monitör alayım bari aynısı olmasın napalım dedim ama tüm modellerde fiyatlar uçmuş gitmiş. Yani 1 yıl-2 yıl gibi bir rakam olsa neyse diyicem ama daha yeni aldım neredeyse. Niye böyle bir artış olmuş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 30 Aralık 2015; 21:32:29 >

• Hamdolsun kur 2.92 oldu, birazcık ondan.
  • Doların dengesizliği ve bunuda fırsat bilen pazalamacılar fiyatları gezmeye çıkartıyor.Hemen hemen her üründe bir yıl öncesiyle fiyat karşılaştırırsan yükselmenin ne kadar içler acısı olduğunu görürsün.Elektronik eşya bekledikce fiyatı düşeceğine Türkiyede yükseliyor,değer kıymet biliyoruz işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimano

Hamdolsun kur 2.92 oldu, birazcık ondan.

Adam %40'lık bir fiyat artışından bahsediyor, sen dolar kurundaki 10 kuruşluk artışa bağlıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

quote:

Orijinalden alıntı: kimano

Hamdolsun kur 2.92 oldu, birazcık ondan.

Adam %40'lık bir fiyat artışından bahsediyor, sen dolar kurundaki 10 kuruşluk artışa bağlıyorsun.

Yani her şeyede dolar diyip geçmemek lazım dediginiz gibi, dolarda oluşan 10-20 kuruşluk fark fiyatları bu kadar kesinlikle artırmaz. Ürünün eskidiğini hesaba bile katmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ki bu eskime konusu hiç te az etkisi olan bir şey olmaması lazım, öyleki bir firma biliyorum kurumlara sağlanacak bilgisayar donanım ihalelerinde alış fiyatının çok altında teklifler verip ciddi karlar edebiliyordu ihaleler sonlanıncaya kadar yaşaman eskime nedeniyle alış fiyatlarının düşmesi nedeniyle.

Özetle satıcılar algısal fiyatlandırma yapıyor, azıcık ta tepki gösterip almamak lazım, anlamsız fiyatlandırmalar var ortalık ta:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.