bilgisayarimi calistirdigim anda monitorden Son goruntu > >> Monitor Going to Slepp yazisini goruyorum makinem calisiyor durumda monitor baska pc de deniyorum calisiiyor ekran karti deistim yine Ayni
Windows yüklemesi bitmeden önce mesela bios ta görüntü alabiliyormusun ? Eğer görüntü var ise Windows u güvenli kip te başlatarak deneme yapabilirsin. Görüntü alabilirsen sorun sürücülerinden kaynaklıdır, kaldırıp tekrar yüklemen gerekir.
Bios gelmeden yani power dugmesine bastigim anda monitor going to sleep yazisini goruyorum . yani pc yi yeniden kurmak istesemde ekran acik olmuyor. laptop a bagladigimda monitor gayet guzel calisiyor
quote:
Orjinalden alıntı: mustiq
Bios gelmeden yani power dugmesine bastigim anda monitor going to sleep yazisini goruyorum . yani pc yi yeniden kurmak istesemde ekran acik olmuyor. laptop a bagladigimda monitor gayet guzel calisiyor
Bu durumda sorun ya ekran kartı yada anakartta.
Yeni Ekran Karti taktim yine OLumsuz . Dedigin gibi Anakart ta sorun var ama Anakart uzerinde Fan , Cd-rom .. herseyi calisiyor
fanla cd rom calısıyor dediğin sadece elektrik geliyorsa da calısır fan vecd romun cd okuduğunu anlayamıyorsun ki sadece kapak acılıyor yani elektrik geliyor ama baska bişey oluyor mu bilemezsin
Peki Saolun arkadaslar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme