Şimdi Ara

Monitör hariç, 'maksimum 2000TL' grafik işleme için toplama bilgisayar tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Monitör hariç, grafik işleme için (Adobe Premier, Adobe Photoshop, ya da Final Cut vb.) programları ve Mac OSX yazılımını destekleyecek herhangi bir uyum sorunu çıkarmayacak maksimım 2000 TL bütçesine uygun toplama sistem tavsiyeleri yaparsanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

• O sistemi bence buraya değil insanelymac gibi forumlara danışarak yapın. Her pc sistemde mac os düzgün çalışmıyor. Örneğin gigabyte anakartlarda daha sorunsuz çalışıyor. Ben kendimdeki core i7 sisteme ise elimdeki iatkosları kuramadım. En iyisinde de sorunlar çıkabiliyor. Ve tüm bi işi böyle hack bi sisteme dayanarak yapmak bence çok yanlış sizi yarı yolda bırakır. Ben 2007'den beri araştırıyorum bu olayı %100 sağlıklı çalışan bir kaç sistem duydum ama görmedim.

Windows 7 64 bit ile sağlıklı bir sistem kurmanızı tavsiye ederim benzer sorulara cevap verdik oralardan donanıma bakabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_43350916/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylosoft -- 4 Ekim 2010; 13:02:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.