Şimdi Ara

Monitör için FPS oyunlarında en güzel ayarlar nasıl olmalı? Fikirlere açıktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
33
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, başlıkta belirtildiği gibi monitörüm için en güzel ayarın ne olabileceği hakkında fikir almak istiyorum.

Çok fazla ayarları ile oynuyorum çünkü her seferinde yaptığım ayardan hoşnut kalamıyorum.

Monitör hakkında bilgisi olan, aynı monitöre ya da benzeri monitöre sahip veya fikir vermek isteyen herkese açığım.

Monitör Modeli : Asus TUF Gaming VG279Q1R

Hz : 144

Ms : 1

Inç : 27"

Full HD IPS

Buradan almadım ama buradaki ile aynı monitöre sahibim -> [LINK : Asus TUF Gaming VG279Q1R 27" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) ]

Ekstra olarak sorularım:

OD(TraceFree) teknolojisi kaçta olmalı? Ben 40'ta sabit kullanıyorum ama okuduğum diğer forumlardan dolayı nadiren 60'ı kullanıyorum. (Seçenekler: 100/80/60/40/20/0)

GameVisual seçeneği ne olmalı? Ben FPS Modu'nda kullanıyorum fakat bazı okuduğum forumlarda Yarış Modu'nun FPS oyunlarında daha etkili olduğu yazıyor. (Diğer Modlar:Manzara/Sinema/RTS-RPG/sRGB/MOBA)

ELMB Teknolojisi kullanılmalı mı? Kullanmıyorum ama şu durumda kullan dediğiniz bir durum var ise fikir alabilirim. Bildiğim kadarıyla FPS oyunlarında hiç tavsiye edilmiyor.

Shadow Boost teknolojisinin herhangi bir zararı var mı?

Parlaklık ve Kontrast ayarlarını neye göre belirlemem gerekir?

Renk ayarlarını kurcalamalı mıyım? Valorant gibi oyunlarda doygunluğu arttırarak daha güzel göründüğünü fark ettim fakat bir avantajı ya da dezavantajı var mı? Okuduğum bir kaç forumda gözü yorabileceği söylenmiş. (Monitörden veya NVDIA'dan)

VividPixel ayarı kaç olmalı? 0'da kullanırsam çok bulanık, arttırırsamda çok keskin gözüküyor. Bu ayarın ortasını bulamıyorum.

Teşekkürler.  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.