Şimdi Ara

Monitör ile ilgili kafanızı karıştıran konulara açıklık getirebilirim. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
7.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _KUZEY

merhaba rebul,

benim merak ettiğim konu, crea markasının kullandığı lcd leri hangi firmaya ürettirdiği...

Sayın _KUZEY :

Phılıps LG paneli kullanıyor.Kalitesi güzel olan bir ürün ama fazla tutulmadı üründe iki adet vga bir adette dvı var iki pc çok rahat bir şekilde sıkıntı duymadan bağlıyabiliyorsun.Sayın _KUZEY
  • bu ürünü almayı düşünüyorum
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27747
    monitörden pek anlamam vereceğim fiyat 300-320 arası
    yorumunu bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rebul

quote:

Orjinalden alıntı: *13*

rabel hocam selam ilk önce bu kadar insanın kahrını çektiğin ve onlara yardımcı oldugun için teşekkürler

Benq fp94vw ile LG-1960TR farklar nedir daha çok oyun için kullanacağım.

şimdiden teşkkürler

İki ürün arasındaki en büyük fark BENQ de HDMI olması bu gerçekten benim için önemli bir özellik şu an ekran kartlarının hepsinde DVI var ama ekran kartlarının şimdiki hedefi HDMI şu anda bile bir kaç modelde var.LG-1960TR oyun için tasarlanan bir model BENQ de bunu iddaa ediyor benq deki tek sıkınıtı bazı oyunlar wide ekranı desteklemiyor yamasını indirip kullanabilirsen benq avantajlı ama eğer ben yama kullanmak istemiyorum HDMI fazla işime yaramaz diyor isen şu an en iyi alıncak model LG-1960TR kaç yıldır konuşuluyor yayın 16:9 olcak artık 4:3 ekran almanın bir mantığı yok deniliniyor ama şuana kadar çok büyük bir gelişme kaydedildiği söylenemez.

eyvallah hocam çok saol

• Arkadaşlar bende de LG 1950SQ var,hep normal ekran kartı girişiyle kullanıyordum fakat bu başlık üzerine ekran kartının kutusunda VGA-DVI dönüştürücüsünü kullanarak DVI girişine bağladım monitörü fakat ben bi fark göremiyorum şu an..Başka bi ayar falanda mı yapmak gerek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanboz

Arkadaşlar bende de LG 1950SQ var,hep normal ekran kartı girişiyle kullanıyordum fakat bu başlık üzerine ekran kartının kutusunda VGA-DVI dönüştürücüsünü kullanarak DVI girişine bağladım monitörü fakat ben bi fark göremiyorum şu an..Başka bi ayar falanda mı yapmak gerek?

çok büyük bi fark yaratmaz zaten seni şaşırtcak kadar..
  • REBUL mrb.
    ben yukarıdada topic actım.22" düşünüyorum.en makul ve arastırmalar sonucunda ACER AL2216 modeline karar verdim artı birtek vatanda 518'e 9 taksıt yapıyor ne dıyorsun dostum bunun harıcınde baska bır tavsıyen olabılır mı?
  • quote:

rabel hocam selam ilk önce bu kadar insanın kahrını çektiğin ve onlara yardımcı oldugun için teşekkürler

şimdiden teşkkürler

soru bir yerden tanıdık geldi bana

rebul; oyun sistemine, bu iki modele alternatif daha makul fiyatlı önerebileceğin bir model var mı?
  • bende geniş ekran lcd alma niyetindeyim bugün carrefour'a gittim sırf lcd lere bakayım diye..
    19 inç'lik ler çok küçükmüş anında almaktan vazgeçtim..
    sonra 22"'lik lcd lere yöneldim doğal olarak. Orada packard bell 220w vardı. Ekran yeteri kadar büyüktü ve görüntü ciddi anlamda güzeldi. internette baktım fiyatı 600 civarında.

Rebul hocam ne dersin bu monitöre?? veya daha iyi 22" lcd önerebilirmisin bana wide screen??

bilgisayarda genellikle internete girerim birde film izlemek için istiyorum geniş ekranı
    cevabını bekliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_lestat

REBUL mrb.
    ben yukarıdada topic actım.22" düşünüyorum.en makul ve arastırmalar sonucunda ACER AL2216 modeline karar verdim artı birtek vatanda 518'e 9 taksıt yapıyor ne dıyorsun dostum bunun harıcınde baska bır tavsıyen olabılır mı?

Üründe fiyat uygun ama açıkçası ben ACER a sıcak bakmıyorum arıza veren ürünler sıralamasında ilk sıralara yerleşmiş ürün fiyat olarak uygun bir ürün ama piksel en çıkan ürünler bu yüzden pek iyimser diyemiyecem.tavsiye edemiyecem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: as_hasan

quote:

şimdiden teşkkürler

soru bir yerden tanıdık geldi bana

rebul; oyun sistemine, bu iki modele alternatif daha makul fiyatlı önerebileceğin bir model var mı?

Bu fiyat aralığında yok bunun ms olarak bir alt modeli var Samsun 932b+ üç model arasında seçim yapabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr._Frodo

bende geniş ekran lcd alma niyetindeyim bugün carrefour'a gittim sırf lcd lere bakayım diye..
    19 inç'lik ler çok küçükmüş anında almaktan vazgeçtim..
    sonra 22"'lik lcd lere yöneldim doğal olarak. Orada packard bell 220w vardı. Ekran yeteri kadar büyüktü ve görüntü ciddi anlamda güzeldi. internette baktım fiyatı 600 civarında.

Rebul hocam ne dersin bu monitöre?? veya daha iyi 22" lcd önerebilirmisin bana wide screen??

bilgisayarda genellikle internete girerim birde film izlemek için istiyorum geniş ekranı
    cevabını bekliyorum..

packard bell parlak ekran buda sana zarar verir yakın mesafeden 55 ekran tv izlediğini onda oyun oynadığını düşünürsen ve birde parlak renkler çok canlı bu pc ye olan zevkini artırır ama sağlığına gözlerine zarar verir önce sağlık derim.Biraz daha yukarı çıkıp 22" samsung 226BW almak daha mantıklı geliyor bana.

• quote:

Orjinalden alıntı: CmrHun

bu ürünü almayı düşünüyorum
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27747
    monitörden pek anlamam vereceğim fiyat 300-320 arası
    yorumunu bekliyorum

Bu ürüne diyecek hiç bir kötü sözüm yok gerek fiyat gerek ise özellik bakımından kendi sınıfında lider bir ürün memnun kalıcağın bir üründür.

• quote:

Orjinalden alıntı: Rebul

quote:

Orjinalden alıntı: Mithgor

rebul, öncelikle teşekkür ederim. sorulara olabildiğince cevaplar veriyorsun. yararlı oluyor.

ben 2-3 hafta içinde sistemi topluyorum. kdv dahil yaklaşık 2000$'a maloluyor. yani üst düzeyde bir sistem. herşeye karar verdim gibi ama monitörde çok kararsızım.
    oyun, film, cad programları, ve internette gezinmek. hepsini bol bol yapacağım özellikle yaz dönemi bolca oyun ve film'e yükleneceğim.
    aklımda samsung 971p var. ama oyunlarda ghosting yaşamaktan çok korkuyorum. diğer fikrim de samsung 931c. ama bunda da filmlerde istediğim verimi alamam diye korkuyorum. başka seçenekler de var. aklım çok karışık. yardımcı olabilirsen sevinirim. fiyat 971p'yi çok geçmediği sürece sorun olmaz.
    bu arada 19" düşünüyorum. 22 wide istemiyorum çünkü oyunlarda sorun olacağını düşünüyorum.
    şimdiden teşekkürler.

Sayın Mithgor:

971P modeli samsung un çıkarmış olduğu en iyi modellerden biri gerek tasarımı gerek ise özellikleri ile ama oyun oynıcaksan bu modelde sıkıntı yaşama şansın yüksek bunun sebebide ürün yazılım ile geliyor sadece açma kapama düğmesi var kontras ve parlaklığını oyun içerisinde iken ayarlaman imkansız masa üstüne yeniden dönmen gerekiyor bu biraz sııkıntı yaratabilir benim sana tavsiyem samsung 931C iki ürün arasında özellik bakımından fark var 971P modeli 1:1500 kontras 931C modeli 1:2000 kontras ms farkı var filmlerde daha iyi verim alma şansın yüksek monitörün bir cezbedici olayı tasarımı vede yazılım ile gelmesi oyun oynıyacağın için sıkıntı yaşama şansın yüksek.

Rebul arkadaşım 971p kullanıyorum.monitörün dokunmatik açma kapama tuşunun tam karşı tarafında(ayağın diğer tarafında)küçük bir düğme daha bulunmakta burdan magicbrigt'ın kısayol tuşu.Basınca Metin/İnternet/Oyun/spor/film ve kişisel olmak üzere çeşitli ışık ve renk kombinasyonlarına tek düğmeyle istediğin an ulaşabiliyorsun. Ayrıca kişisel denilen ayarın ışığını ve rengini istediğin gibi kombine edip hafızaya alabiliyorsun.basınca o ayar geliyor.diğer ayarların kombinasyonu değiştiriliyormu gerek duymadığımdan hiç bakmadım.
    Mithgor arakadaşım hala almadıysa monitörünü istersen gerekli düzeltmeyi sen bildirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimgsxr -- 2 Haziran 2007; 2:50:09 >

• biraz saçma bir soru olabilr ama bilmiyorum :(

lcd ekranlardaki 700:1 3000:1 gibi oranlar var bunların anlamları nedir,bunlar görüntüyü nasıl etkliyor, hengisi daha kalitelidir.cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntanyeri -- 2 Haziran 2007; 16:41:19 >
  • 226bw deki 2ms ile diğer 22 inç wide screenlerdeki 5ms tepkime süresi farkı, oyunlarda ne derece hissedilir?

226bw gelmiyor sabrımda taşıyor, gidip alıcam şimdi başka birşey philips, benq vs.
  • LG L1960TR-BF Artistic Seri 2MS 19" LCD MONİTÖR
    üstat,
    vatan bilgisayardan,internet üzerinden bu monitörü almayı düşünüyorum.arkadaşım görmeden alırsan ölü piksel filan çıkar
    değiştirmezler dedi.sıfır bir monitörde böyle birşey olabilir mi?ayrıca 12 ay takstle 450 ytl ye bu monitörü tavsiye eder misiniz?
    ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekoroglu

LG L1960TR-BF Artistic Seri 2MS 19" LCD MONİTÖR
    üstat,
    vatan bilgisayardan,internet üzerinden bu monitörü almayı düşünüyorum.arkadaşım görmeden alırsan ölü piksel filan çıkar
    değiştirmezler dedi.sıfır bir monitörde böyle birşey olabilir mi?ayrıca 12 ay takstle 450 ytl ye bu monitörü tavsiye eder misiniz?
    ?

İnternet üzerinden aldığınız hemen her ürünü 7 gün içinde iade etme hakkınız var.Ekranlarda buna dahil.O sebeple aslında ölü piksel olayında mağazada dikkatinizi çekmeyen bir ölü pikseli evde farkederseniz.Ürünü mağazadan aldığınız için herhangi bir hakkınız olmayacak.Ama internetten yaptığınız alışverişte daha şanslı durumdasınız

• cevabınız için çok teşekürler.en iyisi netten almak.iyi günler
  • Rebul hocam, ben samsung ya da viewsonic'in 22" lik modelleriyle LG'nin 19" lik L1970HR modeli arasında kaldım.
    Görüntü kalitesi olarak 22" ler bu lg nin 19" inden çok mu kötü?Yani arada epey fark var mı?
    Ben bilgisayar da çanaktan tv izliyorum, filim izliyorum, internette çok sık geziniyorum.Göz sağlığını da ön plana alırsak sizce seçimi mi hangisi yönünde kullanmalıyım.2-3 gün içinde ekranı alacağım hocam.Son bir kez daha bana fikirleriniz söylermisiniz?

http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=361180043

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 4 Haziran 2007; 1:04:07 >

• rebul hocam
    Bende lcd nntr konusunda cok kararsız kaldım.Ben pc mi daha cok yazılım oyun ve internet icin kullanıcam
    Sorum su oncelikle 19" biraz kaba gorundugunu dusundugumden 17" istiyordum.Ama forumdaki arkadasların
    cogu 19" istiyo.17" yerine 19" alsam fiyat farkına degermi?Marka olarak bir tercihim yok ama sorunsuz bir
    mntr istiyorum.17" icin Samsung 740bf veya Philips 170S7FB/00 veya 170P7EG/00 dusunuyordum.Ancak 170P7EG/00 fiyatı pahalı.Sizin tavsiyeleriniz neler?Ne onerirsiniz?
    (philipsin sitesinde urunler icin 5ms yazmasına ragmen cogu sitede 8ms olarak gozukuyor hangisi dogru acaba?)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.