Şimdi Ara

Monitör ile ilgili kafanızı karıştıran konulara açıklık getirebilirim. (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
7.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    esasen ben samsung 940bw almak istiyordum ama mali nedenlerden dolayı nasıp olmayacak sanırım...
    bu sebebple ben de araştırmamı başka modellere yönelttim
    şimdi arkadaşlar dvi girişi olan, oyunlarda ve filmlerde yeteri kadar kalite alabilecğim, blacklightı az olan, tepki süresi düşük, 0,264 nokta aralıklı bir model lazım(300ytl'ye biraz çok şey istedim sanki)...
    öyle fazla marka takıntım yoktur...
    kullandığınız, bana önerebileceğiniz iş görür aletler varsa sevinirim...

Saygılar...

• Merhabalar,
    Sizce aşağıdakilerden hangisi uygun?

LG L1960TR-BF (411YTL, 170'/170' , 16.2M renk, 2ms, 700:1, 3 yıl ölü piksel garantili)
    Philips 190C7FS (422YTL, 160'/160' (C/R>10 !!!) , 16.7M renk, 5ms, 800:1, max 1 ay ölü piksel garantili)
    Samsung 932B+ (375YTL, 160'/160' (C/R>5), 16.2M renk,5 ms, 700:1, max 1 ay ölü piksel garantili )

Kolay gelsin...
  • UZAKTAN KUMANDAN'a

MIRAI DML-519W100 19" (295YTL, DVI, tasarım çok güzel, Görüntü kalitesi orta)
    Neovo (312 YTL, DVI YOK, tasarım kötü, GÖRÜNTÜ KALİTESİ ÇOK İYİ)
  • Bu sorun için bir topic açtım ama cevap veren olmadı buraya da bir yzayaım belki rebul kardeş yardım eder diye. Arkadaşlar bende PHLIPS 190C7FS monitör var ama bu aralar memnun değilim. Ben sürekli divx film izlerim. Geçen gün işyerindeki samsung syncmaster 793Df monitörle izlediğim bi divx filmi evde takıp deneyince aradaki bariz görüntü kalitesini farkettim. 17' lik samsungda çok net bi görüntü vardı. Philips de ise fululaşma karelenme falan oluyordu. Divxler DVDrip yani görüntü kalitesi iyi. Ayrıca orj. DVD de denedim sonuç aynı. Canım çok sıkıldı buna. Monitörü satmayı düşünüyorum artık. Bu konuda bilgisi olan veya aynı sorunu yaşayan var mı?
  • Monitörün tarama frekansıyla oynamayı denedin mi?
    Ben 60 HZ yapınca, goruntu cok kotulesiyor, 75HZ'de ise goruntu süper.Denemediysen bir dene?
    Birde aynı makinada iki monitörü dene.Belki farkeder.
  • dostum frekansla oynamayı denemedim ama aynı makinede monitörleri denedim sonuç aynı. Şu frekansı da bu akşam bir deneyeyim.
  • Benim ekran kartım DVI-I destekli ve ben HP w2207v almayı düşünüyorum o da DVI-D desteği istiyor. Acaba DVI-I destekli ekran kartları DVI-D desteğini de sağlayabiliyorlar mı? Ve ayrıca seçtiğim monitör hakkındaki bilgi, tecrübe ve görüşlerinizi de alırsam çok sevinirim.
  • REBUL SANA BİR SORUm olacak asus un lcd monitörleri hakkında ki düşüncelerin nelerdir?
  • 17'' almayı düşünüyorum?
  • Merhaba

Ben 226bw almak istiyorum ekran kartım şuan msi 8800gts uzun süreli kullanacagım ıcın ileride(yaklaşık 3 sene) görüntüyle ilgili sorun yaşayabilirmiyim mesela bir oyunu akıcı şekilde oynıyamayıpta monitör çözünürlügünü düşürmem gerekirse bir sorun yaşarmıyım.Bundan dolayı biraz kuşkum var açıkcası.Yada 206bw mi tercih etsem ?
  • Hangisini seçersen kesinlikle pişman olmayacaksın neden mi bu kadar kesin konuşuyorum her ikisinide kullanıyorum çünkü.Böyle büyük bir şansım var.Abimde 226BW bende 206BW Samsung olsunda ne olursa olsun özellikle bu iki monitörü anlatılmaz yaşanır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Condates

Merhaba

Ben 226bw almak istiyorum ekran kartım şuan msi 8800gts uzun süreli kullanacagım ıcın ileride(yaklaşık 3 sene) görüntüyle ilgili sorun yaşayabilirmiyim mesela bir oyunu akıcı şekilde oynıyamayıpta monitör çözünürlügünü düşürmem gerekirse bir sorun yaşarmıyım.Bundan dolayı biraz kuşkum var açıkcası.Yada 206bw mi tercih etsem ?

226bw ile 206bw fark etmez, çözünürlükleri aynı. 1680x1050 çözünürlükte oynamak için 8800 bir süre yeterli olur. Daha sonra 1280x800 1440x900 gibi çözünürlüklerde
    oynayıp daha iyi performans alabilirsiniz. 226bw ile 206bw arasında düşüneceğiniz tek konu 20" 22" farkı. Onu da kendin gidip bir mağazada görmelisin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Hangisini seçersen kesinlikle pişman olmayacaksın neden mi bu kadar kesin konuşuyorum her ikisinide kullanıyorum çünkü.Böyle büyük bir şansım var.Abimde 226BW bende 206BW Samsung olsunda ne olursa olsun özellikle bu iki monitörü anlatılmaz yaşanır.

Bazı konularda bu iki monitör arasındaki nokta aralıgından söz etmişler 206bw de 0.258 x 0.258 226bw de 0.282 x 0.282 bu çok fark eder mi acaba?Zaten diger özellikeri neredeyse 2 sininde aynı
  • rebul nerdesin yav ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Condates

quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Hangisini seçersen kesinlikle pişman olmayacaksın neden mi bu kadar kesin konuşuyorum her ikisinide kullanıyorum çünkü.Böyle büyük bir şansım var.Abimde 226BW bende 206BW Samsung olsunda ne olursa olsun özellikle bu iki monitörü anlatılmaz yaşanır.

Bazı konularda bu iki monitör arasındaki nokta aralıgından söz etmişler 206bw de 0.258 x 0.258 226bw de 0.282 x 0.282 bu çok fark eder mi acaba?Zaten diger özellikeri neredeyse 2 sininde aynı

Nokta aralığını farkedemezsin bile tabi ki monitörü 10cm den kullanmıyorsan 30-40cm den uzaklıkta oturuyorum monitöre(226bw) görüntü çok net öyle pixel saydıracak durum yok.
    0.024mm fazla aralığı fark edemezsin. Önceden de dediğim gibi bir mağazaya git masaüstü ve uygulamalarda kullan monitörü nokta aralığının büyüteçle bakmadığın sürece
    birşeyi değiştirmediğini göreceksin.

• benim monitör çözünürlüğü değiştirmemle daha çok ısınmaya başladı (CRT 17 inç düz hyundai) bu normalmidir?
  • Çözünürlük ile ısınma arasında bir bağlantı var.Ama bunun senin farkedeceğin düzeyde olmaması lazım..
  • Benim ekran kartım Ati A9250 Gamer Edition, DVI-I destekli ve ben HP w2207v almayı düşünüyorum o da DVI-D desteği istiyor. Acaba DVI-I destekli ekran kartları DVI-D desteğini de sağlayabiliyorlar mı? Yoksa VGA'dan mı bağlamak zorunda kalacağım.
  • Verdiğin bilgilerden dolayı teşekkür ederim. Uzun zamandır lcd'leri araştırıyorum hala karar veremedim. Wide screen alsam mı almasam mı kafam hala karışık.. Sence hangisi?

LG L1960TR-BF 19" 2ms LCD MONİTÖR

ASUS VW192T 19" 5ms WIDE SCREEN MULTIMEDYA LCD MONİTÖR

HYUNDAI N91W 19" 5ms WIDE SCREEN MULTIMEDYA LCD MONİTÖR
  • SAMSUNG 931BW 19'' 2ms LCD MONİTÖR
    bu monitörü almayı dusunuyorum sizce nasıl bir monitör? tawsiyelerinizi bekliyorum simdiden tsk
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd49514
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.