Şimdi Ara

Monitör ile ilgili kafanızı karıştıran konulara açıklık getirebilirim. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
7.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SAMSUNG 960BF 4MS DVI ilgili görüşlerini alabilirmiyim

Teşekkürler
  • Orjinalden alıntı: Rebul

923b+ mağazada inceledim bilmiyorum ama bende hayal kırıklığı yarattı neovo yu 16,7 renk olması ve fiyatı cezbediyor bi kaç arkadaşımda tavsiye etti.birde lg 1960tr modelinde ölü piksel garantisi varmı.yoksa biraz daha paraya kıyıp bunu mu alsam.
    senide yoruyorum ama yardımların için çok saol

932B+ bigi bir monitörü beyenmemen bende hayal kırıklığı yarattı senin karşılaştırmaya sokmuş olduğun agneovo F-419 bu ürün seviyesinde bir ürün deil 932B+ serisi samsung un bugüne kadar çıkarmış olduğu fiyat performans olarak en iyi ürün ve hiç bir kullanıcıda bu durumdan şikayetçi deil.Eğer iki ürün arasında kararsız isen biraz daha bekle derim sana yada Lg-1960TR yi al derim.
    http://www.agneovo-europe.com/products/F-419.htm
    agneovo kendi sitesinde ürünün 16.7 renk olduğunu belirtmiyor!!!
    agneovo için seni mutlu ümüt verir isem kendimi kandırmış olurum.

belkide 923b nin yanında 960 bf vardı ondan öle geldi bananeovonun 16,7 olduğunu multimedianın sitesinde görmüştüm ama kendi sitesinde yazmamışsa değildir tabi.923b tasarımı harika oyunlardada pek sorun çıkarcağını zannetmiyorum 5ms nin gerçi daha çok film,internet olarak kullancam ama son kararımı mağazada hepsini inceledikten sonra vericem yardımların için çok beni çok aydınlattın lcd konusunda

• PHILIPS 190C7FS monitörüm var benim daha öncede sormustum hatırlarsan.. her neyse benim aklıma şey takıldı bilgisayarı her açtıgımda windows açıldıktan sonra ekranda bi titreme oluyo bu neden kaynaklanıyo olabilir? acaba monitör degil ekran kartından dolayıda olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kelebek

Selam Rebul,

SAMSUNG 960BF 4MS DVI ilgili görüşlerini alabilirmiyim

Teşekkürler

Samsung 960BF serisi yazılım ile gelen bir üründür.Üründe sadece açma kapama düğmesi var kontras değerinin düşük olmasına rağmen ekran kendini belli edebiliyor ve görüntü kalitesi LG-1960TR den daha iyi bir görüntüye sahip ama ondaki sorun kontras değerini kendisinin ayarlaması buda sıkıntı yaratıyor ekran aşırı derecede parlama yapıyor tek sıkıntısı kontrasını iyi ayarlıyamaz iseniz oyunlarda sıkıntı yapabilir oyundan çıkmak ve ekran ayalarını yeniden yapmanız gerekebilir.Ürün sadece DVI bağlantısı ile geliyor desteklemeyen ekran kartları içinde içerisinden dönüştürücü kablosu çıkıyor eğer internet amaçlı kullanıcaksanız güzel ve kaliteli bir ürün tavsiye ederim.

• Sayın : cMbRs

PHILIPS 190C7FS monitörüm var benim daha öncede sormustum hatırlarsan.. her neyse benim aklıma şey takıldı bilgisayarı her açtıgımda windows açıldıktan sonra ekranda bi titreme oluyo bu neden kaynaklanıyo olabilir? acaba monitör degil ekran kartından dolayıda olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebul -- 30 Mayıs 2007; 2:28:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rebul

PHILIPS 190C7FS monitörüm var benim daha öncede sormustum hatırlarsan.. her neyse benim aklıma şey takıldı bilgisayarı her açtıgımda windows açıldıktan sonra ekranda bi titreme oluyo bu neden kaynaklanıyo olabilir? acaba monitör degil ekran kartından dolayıda olabilir mi?

Sayın : cMbRs

MHZ ni dene eğer düşük ise yükselt eğer sorun yine aynı ise ekran kartında bir sorun olabilir.Sadece ekran açılır iken yapıyor ise bence okadar dert edici bir sorun deildir.Önemli olan oyunda internette yapmaması.
  • rabel hocam selam ilk önce bu kadar insanın kahrını çektiğin ve onlara yardımcı oldugun için teşekkürler

Benq fp94vw ile LG-1960TR farklar nedir daha çok oyun için kullanacağım.

şimdiden teşkkürler
  • rabel degil rebul

ayrica rebul tekrar tesekkurler... onerdigin monitor muhtesem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fade

rabel degil rebul

ya rabel diesim gelio napiim rebulu bir türlü azımda söleyemiorum azımdan ilk olarak rabel çıkıo zorlayınca rebul diyebiliorum yoksa dalga geçtiğimden değil sorun bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: *13*

rabel hocam selam ilk önce bu kadar insanın kahrını çektiğin ve onlara yardımcı oldugun için teşekkürler

Benq fp94vw ile LG-1960TR farklar nedir daha çok oyun için kullanacağım.

şimdiden teşkkürler

İki ürün arasındaki en büyük fark BENQ de HDMI olması bu gerçekten benim için önemli bir özellik şu an ekran kartlarının hepsinde DVI var ama ekran kartlarının şimdiki hedefi HDMI şu anda bile bir kaç modelde var.LG-1960TR oyun için tasarlanan bir model BENQ de bunu iddaa ediyor benq deki tek sıkınıtı bazı oyunlar wide ekranı desteklemiyor yamasını indirip kullanabilirsen benq avantajlı ama eğer ben yama kullanmak istemiyorum HDMI fazla işime yaramaz diyor isen şu an en iyi alıncak model LG-1960TR kaç yıldır konuşuluyor yayın 16:9 olcak artık 4:3 ekran almanın bir mantığı yok deniliniyor ama şuana kadar çok büyük bir gelişme kaydedildiği söylenemez.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TULMAM

Rebul öncelikle tesekkürler,

L10-205 Model Toshiba Laptop'ıma LCD TV'yi bağlamak istiyorum. LCD TV'de sadece Component girişini kullanabiliyorum (Diger girişler duvar askı aparatı nedeniyle kapalı)bu nedenle 1 adet VGA to Component kablo aldım ancak baglantıyı kuramadım (beceremedim). Baglantıyı nasıl kurabilecegim konusunda yardımını rica ediyorum.

Baglantı tarifini ne kadar detaylı yapabilirsen o kadar iyi olur.

Şimdiden tesekkürler.

Sayın TULMAM :

Bağlantıyı tek bir yol ile alabilirsin orda VGA -VGA aradaki çevirici olarak almış olduğun kablo bağlantıyı görmüyor bunun sebebide sen LCD tv tak ve çalıştır olarak kullanıyorsun Laptop onu sadece tak ve çalıştır olarak görüyor.Bu yüzden görüntüyü karşı tarafa aktaramıyorsun.LCD Tv inin VGA çıkışında ve laptopun vga çıkışından görüntüyü alabilirsin.Bu sorun LCD tv lerin genel bir sorunu son 6 ayda monitör ekranı olarak kullanılmaya başlandığı için üretici firma bu konu üzerine daha yeni yeni yoğunlaşmaya çalışıyor.
    Duvara asılı olsada arkadan çıkış alıcaksın bunun başka bir çaresi yok.LCD TV nin VGA çıkışından laptopun VGA çıkışılarını kullanman gerekiyor.

Sevgili Arkadasım öncelikle cevap verdigin için çok tesekkür ederim. Çünkü 2 gündür görüntü aktarımı için kaç saat uğraştıgımı hatırlamıyorum bile...

Son bir sorum olacak askı aparatının demiri ile VGA yuvası arasındaki boşluk standart VGA kablosunun ucunun girişi için dar geliyor (uç kısmını yuvaya takmak için yuvaya paralel hizaya getiremiyorsun), Skartta oldugu gibi kablonun uç kısmını çıkartmak veya uç kısmı daha küçük kablo edinebilmek mümkün müdür?

Eger TV'yi aparattan indirerek kullanırsam duvardaki 10 adet delik salona ayrı bir renk katacaktır:)))

Şimdiden tesekkürler

• quote:

quote:

quote:

Rebul öncelikle tesekkürler,

L10-205 Model Toshiba Laptop'ıma LCD TV'yi bağlamak istiyorum. LCD TV'de sadece Component girişini kullanabiliyorum (Diger girişler duvar askı aparatı nedeniyle kapalı)bu nedenle 1 adet VGA to Component kablo aldım ancak baglantıyı kuramadım (beceremedim). Baglantıyı nasıl kurabilecegim konusunda yardımını rica ediyorum.

Baglantı tarifini ne kadar detaylı yapabilirsen o kadar iyi olur.

Şimdiden tesekkürler.

Sayın TULMAM :

Bağlantıyı tek bir yol ile alabilirsin orda VGA -VGA aradaki çevirici olarak almış olduğun kablo bağlantıyı görmüyor bunun sebebide sen LCD tv tak ve çalıştır olarak kullanıyorsun Laptop onu sadece tak ve çalıştır olarak görüyor.Bu yüzden görüntüyü karşı tarafa aktaramıyorsun.LCD Tv inin VGA çıkışında ve laptopun vga çıkışından görüntüyü alabilirsin.Bu sorun LCD tv lerin genel bir sorunu son 6 ayda monitör ekranı olarak kullanılmaya başlandığı için üretici firma bu konu üzerine daha yeni yeni yoğunlaşmaya çalışıyor.
    Duvara asılı olsada arkadan çıkış alıcaksın bunun başka bir çaresi yok.LCD TV nin VGA çıkışından laptopun VGA çıkışılarını kullanman gerekiyor.

Sevgili Arkadasım öncelikle cevap verdigin için çok tesekkür ederim. Çünkü 2 gündür görüntü aktarımı için kaç saat uğraştıgımı hatırlamıyorum bile...

Son bir sorum olacak askı aparatının demiri ile VGA yuvası arasındaki boşluk standart VGA kablosunun ucunun girişi için dar geliyor (uç kısmını yuvaya takmak için yuvaya paralel hizaya getiremiyorsun), Skartta oldugu gibi kablonun uç kısmını çıkartmak veya uç kısmı daha küçük kablo edinebilmek mümkün müdür?

Eger TV'yi aparattan indirerek kullanırsam duvardaki 10 adet delik salona ayrı bir renk katacaktır:)))

Şimdiden tesekkürler

Açıkçası denemedim hiç ama kabloya zarar vermeden kablonun ucunu açar isen olur eğer kablo zarar görür ise kablo etkisiz kalır çalışmaz ve yine çok uğraşmış olursun.denemekte fayda var derim.daha küçük kablo edinmen biraz zor çünki pin girişleri var o yüzden kablonun ufak olma söz konusu biraz zor.

• Hocam Benq FP222W 22" lik bir modeli var.Nasıl bir ekran iyi mi?Bana biraz kaba göründü.Artılarını ve eksilerini yazarsan sevinirim.
    http://www.benq.com.tr/products/LCD/?product=838
  • quote:

Orjinalden alıntı: fade

Ben de monitörü değiştireceğim. Muhteşem olan monitör hangisi acaba? Mesajları okudum bulamadım.
  • SAMSUNG 932B 19 LCD 5 MS DVI

http://www.5431110.com/asp/show_stock.asp?product=CE141SAM18

Monitör ile ilgili kafanızı karıştıran konulara açıklık getirebilirim.

Fiyatı cazip gibi, siyahıda çok hoş

Hakkında ne düşünürsünüz acaba.

Bu da anasitesi, http://www.samsung.com/tr/products/monitor/tft_lcd/932bplus.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poseidongs -- 31 Mayıs 2007; 16:47:33 >

• Rebul arkadaşım. 2 ay önce sistemi değiştirmiştim. Eski monitörü kullanıyordum. Eski kasayı geçen gün sattım. Tabii monitörü ile. Şimdi aşağıdaki sistemime 400-500 Ytl arası bi monitör almak istiyorum. İnternet, film ve çok ağır olmayan oyunlar oynanıyor.

Sistem:
    İntel 6320 Core Duo2
    Gigabayt Ds3 965P
    Msı 1650xt

Ben Silivri'de oturuyorum buradan bi firmanın internet sitesindeki fiyatlar uygun gibi. Yukarıda övdüğün bi benq var önerir misin?

http://www.bilgisayarcim.net/main/product_detail.asp?pro_ID=10861&sub_cat_ID=34&cat_ID=8

Düzeltme: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 31 Mayıs 2007; 21:39:12 >

• merhaba rebul,

benim merak ettiğim konu, crea markasının kullandığı lcd leri hangi firmaya ürettirdiği...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

Hocam Benq FP222W 22" lik bir modeli var.Nasıl bir ekran iyi mi?Bana biraz kaba göründü.Artılarını ve eksilerini yazarsan sevinirim.
    http://www.benq.com.tr/products/LCD/?product=838

Yakından görme fırsatım olmadı ama BENQ ürünleri herzaman kalitelidir 5 MS bu güzel aslında Birde BENQ de herzaman renk ortalamasını 16.7 olarak vermiştir ve bu değeri yansıtan en iyi lcd ekranlardır BENQ ürünlerini tavsiye ederim fiyat olarakta uygun bir fiyatta.

• quote:

Orjinalden alıntı: poseidongs

SAMSUNG 932B 19 LCD 5 MS DVI

http://www.5431110.com/asp/show_stock.asp?product=CE141SAM18

Monitör ile ilgili kafanızı karıştıran konulara açıklık getirebilirim.

Fiyatı cazip gibi, siyahıda çok hoş

Hakkında ne düşünürsünüz acaba.

Bu da anasitesi, http://www.samsung.com/tr/products/monitor/tft_lcd/932bplus.asp

BU fiyat aralığında alıncak en iyi monitör eğer almayı düşünürsen hayırlı olsun derim.

• quote:

Orjinalden alıntı: mllm

Rebul arkadaşım. 2 ay önce sistemi değiştirmiştim. Eski monitörü kullanıyordum. Eski kasayı geçen gün sattım. Tabii monitörü ile. Şimdi aşağıdaki sistemime 400-500 Ytl arası bi monitör almak istiyorum. İnternet, film ve çok ağır olmayan oyunlar oynanıyor.

Sistem:
    İntel 6320 Core Duo2
    Gigabayt Ds3 965P
    Msı 1650xt

Ben Silivri'de oturuyorum buradan bi firmanın internet sitesindeki fiyatlar uygun gibi. Yukarıda övdüğün bi benq var önerir misin?

http://www.bilgisayarcim.net/main/product_detail.asp?pro_ID=10861&sub_cat_ID=34&cat_ID=8

Düzeltme: İmlâ

Bu ürün için tek bir yanı dahi kötü denilemez çünki üründe HDMI girişi var buda gerçekten ürünü çok cazip tutuyor ve kullanıcının iştahını kabartıyor.Film ağırlıklı düşünüyor isen kesinlikle bu ürün derim arada oynadığın oyunlar senin için bir sorun teşkil etmez.İnternettede bir sıkıntı yaşamazsınn.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.