Şimdi Ara

Monitör kapanıyor kasa çalışmaya devam ediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
12.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aleyna Yıldız CVXKE kullanıcısına yanıt
    Deprem olduğu için internet biraz sıkıntılı, fotğoğraf şimdi açıldı ekran kartı 73 derece fan %45 gözüküyor biraz garip o sıcaklıkta %45 dönmesi ona elle müdahale edilebilir
  • parcapincik kullanıcısına yanıt
    Şuan bu şekilde 87 ye kadar çıktı

Monitör kapanıyor kasa çalışmaya devam ediyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Off o sıcaklık çok fazla, bende 60-65 anlık olarak en fazla 68 gördü,

Kasa içi havalandırma ne durumda bu kadar sıcaklıklar normal değil, hem ekran kartı hem işlemci için..
  • Şuan 91 leri görüyorum kasada 3 önde 1 arkada rgb fan var şuan ısındı kasa ama tuhaf bir şekilde kapanmadı şuan kapanması lazımdı

Yaklaşık 4-5 dk test yaptım, bende ki sonuç bu, fps ortalama 123 çıktı benim ekran kartı sıcaklık 63 derece ekran görüntüsü aldım sandım almadan kapamışım.

Monitör kapanıyor kasa çalışmaya devam ediyor
    Fazla zorlama hocam, kapat istersen, ekran kartı için merdiven fan ayarı yapabiliriz afterburner ile,

işlemci soğutucu stok mu?
  • Kapattım stoktan kastını anlamadım ama herşeyi montajlı geldi ben ekran kartını taktım sadece işle cinin üstünde amd yazan bi soğutucu var acaba işlemciye termal macun sürmüşlermidir işlemci diyince aklıma o geldi

Stok satın aldığında üstünde gelen fabrikasyon soğutucu mu diye sormuştum öyleymiş,

Donanımsal olarak herhangi bir sıkıntı gözükmüyor ama kasa soğutmasında sıkıntı var gibi duruyor,

Artı olarak işlemci yeni olmasına rağmen hep bu ısılara maruz kaldıysa termal macun yenilemeni tavsiye ederim,

Fiyat performans olarak iyi bir macundur link bırakıyorum,

www.vatanbilgisayar.com
    Xıgmatek Powerful Thermal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-powerful-thermal-macun.html

Bunu alıp bilgisayar bilgisi olan birine sürdürün yada herhangi bir teknik serviste ücret vererek işlemi yaptırın,

Macunu alıp siz götürün çinden gelen 50 kuruşluk macun sürülmesine izin vermeyin.

Birde kasa yan kapağı açık şekilde test yaparmısın bakalım kaç derece fark edecek.

Kendi fanı üzerinde fabrikasyon olarak ince bir tabaka olarak termal macun orijinal şekilde var, sürmeyi unutmuş olamazlar zaten sürmelerine gerek yok.
  • parcapincik kullanıcısına yanıt
    Yani sonuç olarak termal macunmu yenilenmesi lazım sadece

Kasa havalandırmasında sıkıntı var gibi bu birincisi, ekran kartı 73 74 derece çalışırken fanların %45 çalışması bana pek mantıklı gelmedi bu ikincisi, ekran kartı fan ayarını afterburner olarak çözebiliriz, zaten 3. sorun işlemci termal macunu.

Dediğim gibi kasa yan kapak açıkken bir test edin aynı şekilde 5 10 dakika değerleri bir görelim.
  • Şunu fark ettim: forumda bu şekilde sorun yaşayanları güç kaynağı Sharkoon.
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Diğer konuda da yazmışsın hocam, bende aynısını söyleyecektim ama tuttum kendimi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: parcapincik

Diğer konuda da yazmışsın hocam, bende aynısını söyleyecektim ama tuttum kendimi :)
    Valla dikkatimi çekti hocam fazlaca. AMD + Sharkoon hep sorun yaşayanların sistemleri.
    Acaba 12v kanaldan işlemciye stabil voltaj mı gitmiyor belirli bir süre sonra.
    Gerçi burada 90 dereceyi geçen bir işlemci durumu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parcapincik

Gerçi burada 90 dereceyi geçen bir işlemci durumu var.
    Evet soğutmada bir yanlış olduğu ortada.
  • Acaba sorunu çözdünmü çözdüysen yardımcı olabilirmisin aynı sorunu bende yaşıyorum lütfen ?

• sorunun çözüldü mü bilmiyorum ama .... benim işlemci arızalı çıkmıştı.. ryzen 2600

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.