BENİM PCNİN Bİ SORUNU VAR AMA BU SORUN HERZAMAN OLMUYOR OLDUĞU ZAMANDA NEREDEYSE 1 GÜN SÜRÜYOR. PC Yİ AÇINCA DAHA HOŞGELDİNİZ EKRANI GELMEDEN MONİTOR KAPANIYOR KENİLİĞİNDEN EKRANDA BELİRLİ RENKLER BELİRİYOR DONUYOR.EKRAN KARTI YANMIŞ OLABİLİR DYE DÜŞÜNDÜM AMA EKRAN KARTINDA GÖRNÜŞÜTE Bİ SORUN YOKTU.AYRICA FORMATTA ATTIM İŞE YARAMADI.
Görünüşte birşey olmayabilir kartın bozulmuş olabilir fakat şunu dene ekran kartının sürücülerini kaldır bir süre öyl kullan eğer sorun çıkmıyorsa sürücü bazlı bir problem mevcut demektir ama donanımsal olma ihtimali yüksek.
bilgisayarın hoşgeldiniz ekranı gelip kapanması güç kaynağının şasa yapmasından veya yeterince elektrik gelmemesinden veya kablonun içinden zedelenmiş olmasından kaynaklanıyor olabilir..
sorunun zaten donanımsal da ya psu da bir arıza mevcut ya da ekran kartı soğutamıyor ve orda bi anda devredışı kalıyor olabilir grafik olarak
Farklı bi ekran kartıyla deneme imkanın varsa birde öyle dene veya onboard varsa. Ekran kartını değiştirdiğin halede aynı sorunu yaşarsan, sorun büyük ihtimalle psudan kaynaklanıyordur.