Şimdi Ara

monitör kartı yarıldı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet herkese merhabalar benim monitörüm vardı işte oynarken sol üste siyah bi nokta gibi birşey vardı sonra monitör çalışmamaya başladı arkasına baktığımda ise monitör kartında vga taktğım yerdeki tarafta kartın üstünde bir yarık vardı nabıcam bilmiyorum televizyoncuya götürdüm kart yanmış dedi bunun için yeni kart lazım oda zor bulunur mu nededi monitör phılıps yeni mi alayım yoksa kartı mı değiştireyim ???

• quote:

Orijinalden alıntı: amigos4545

evet herkese merhabalar benim monitörüm vardı işte oynarken sol üste siyah bi nokta gibi birşey vardı sonra monitör çalışmamaya başladı arkasına baktığımda ise monitör kartında vga taktğım yerdeki tarafta kartın üstünde bir yarık vardı nabıcam bilmiyorum televizyoncuya götürdüm kart yanmış dedi bunun için yeni kart lazım oda zor bulunur mu nededi monitör phılıps yeni mi alayım yoksa kartı mı değiştireyim ???

panel gitmiştir

bir fiyat al 50-70 liraya felan yaparlarsa yaptır 100+ dediği anda yenisini direk önerelimsana
  • paneli yaptırırsam eskisi gibi verim alabilirmiyim yani hani çözünürlükte fln parlaklıkta bir düşüş olmaz deme ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amigos4545

paneli yaptırırsam eskisi gibi verim alabilirmiyim yani hani çözünürlükte fln parlaklıkta bir düşüş olmaz deme ?

hayır

ama tabi sorun o mu bir baktır bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.