Şimdi Ara

Monitör Konusunda Uzman Fikirler Almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu hakkında bilgi sahibi olmadığım için bilen birilerine danışmak istedim.

Normal kullanımda 4k 60 hz ama oyun oynarken 2k 144 hz değerleri alabileceğim bir monitör var mı ?

1080 ti ekran kartım mevcut. 4k 144hz monitörler aşırı pahalı fakat bana 2k 144 hz de yeterli.

Acer Predator XB281HKBMIPRZ 28" 1ms (DVI-D+HDMI+Display) Nvidia G-Sync 4K UHD Oyuncu Monitör bu ürünü almayı düşünüyorum.

Başka bir forum sitesinden alıntı:

"Acer Predator xB2 monitör satın aldım, cihaz 1080P 240 FPS 2K 165 FPS ve 4K 60 FPS verebiliyor" yazmaktadır.

Bu doğrumudur ve benim işimi görür mü acaba ?

Bu arada elimde FullHD G-Sync monitör mevcut fakat 1080ti nin performansından memnun değilim. Sebebi monitör olabilir mi ?

Kullanım amacım Overwatch,BF1,CoD tarzı oyunlar ağırlıkta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w0lrath -- 2 Aralık 2017; 15:18:26 >

• quote:

"Acer Predator xB2 monitör satın aldım, cihaz 1080P 240 FPS 2K 165 FPS ve 4K 60 FPS verebiliyor" yazmaktadır.

Bu doğrumudur ve benim işimi görür mü acaba ?

Böyle bişey keşke mümkün olsa tek monitör ile herkes mutlu olurdu, bi panel 4K 60hz ise 2k da 1080p de 60hz tazeleme sunar. Monitörümüzün nesinden memnun değilsiniz mesela, 1080p den 2k ya geçince keskinlik 4K ya geçmiş kadar artmıyor ama 4K da da malesef 60hz üstü tazeleme yok. Burda görüntü netliği mi yoksa hızı mı önemli sizin için, onun değerlendirmesini bir yapın. Mesela şu an kullanırdınız monitörse tazeleme hızını 60 a düşürün, gsync kapalı ve açık denemeler yapın, eğer hızdan tatmin olursanız belirttiğiniz 4K modeli alırsınız. Yoksa 2k 144+ hz olan bir modele yönelirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.