Şimdi Ara

monitör problemi hyundai q770

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çözünürlük ayarlarıyla oynarken mönitördeki görüntüyü bozdum... mönitörde tüm görüntüler sanki karenin köşelerinden tutup uzatmışsın gibi. mönitör ayarlarını denedim olmadı. hatta pc açılırken bile siyah beyaz ekranda dos da bile böyle görüntüğ veriyor... ekran kartını yeniden yükledim format çektim .ama nafile hala aynı. lütfen yardımcı olun... tşkler

• SS aldım arkadaslara yolladım acaba arıza karttan mı ekrandan mı anlayabılmek ıcın lakın onlarda goruntu normal gozukuor. sorunun ekrandan oldugu kesınlesınce fabrıka ayarlarına dondurmeye calıstım ama donmuor. ankara teknık servıse tlf actım sız fabrıka ayarlarına donmduremezsınız gelın bıze bı tomar para verın bız yaparız dedıler yardımcı olabılecek arklara sımdıden tskler....
  • monitörünüze fabrika ayarlarına dön derseniz belki düzelebilir çünkü eğer yanlış anlamadıysam;
    benim monitörümde yazdığı gibi yazıcam:
    adjust shape -> adjust side curves menüsünden kenarlarındaki ayarlar bozulmuş olabilir...
    fabrika ayarlarına dön dediğiniz zaman düzelmez ise bir servis bu sorunu anlayabilir...
    kolay gelsin...
    fabrika ayarlarına dön demek için de monitörün üzerindeki tuşlar vasıtası ile menüye girip reset to factory settings şıkkını bulmalısınız...

not: benim monitörüm philips marka olduğu için sizin monitörünüzde hangi seçeneklerin olduğunu bilemiyorum umarım yardımcı olabilmişimdir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.