arkadaşlar 22" lik bir monitör almak istiyorum. fakat samsung un 226bw modliyle yine 226 bw den sonra çıkmış ve adeta lcd tv havası vermekte olan 2232BW modeli arasında takıldım. Özellikleri hemen hemen aynı olmasına rağmen arasında bariz bir fiyat farkı var sitelerde gördüğüm kadarıyla 226bw 2232bw ye göre daha pahalı. bunun sebebi nedir. hangi modeli tercih edersiniz. Ben sanki 226 bw ye daha yakınım gibi. Hangi modeli önerirsiniz veya hangi markayı?
HP W2207H
Samsung 2232BW
benq x2200w derim.bende çok araştırdım ve kararım bu yönde oldu.
hdmi dvi bağlantılar mevcut ve oyunlarda süper bir görüntüyle karşılaşıyorsun.
X serisinin en yüksek modeli X2200W, %92 renk gamı sayesinde mükemmel bir görüntü performansı sunuyor. Mevcut LCD monitörler sadece %72 renk gamı sunabilirken, X2200W ile renk doygunluğu son derece yüksek, ve resim kalitesi çok daha renkli, canlı.
şu an hem pc hemde ps3 aynı anda bağlı tek tuşla geçiş yapıyorum.herkeze tavsiye ederim.
tavsiyeleriniz için teşekkürler. bu benq nun modeli hoşuma gitti yanlız tepki süresi 5 miş bunun ki. 2 ms daha iyi diyorlar ama. daha karar veremedim henüz
quote:
Orjinalden alıntı: quatronic
tavsiyeleriniz için teşekkürler. bu benq nun modeli hoşuma gitti yanlız tepki süresi 5 miş bunun ki. 2 ms daha iyi diyorlar ama. daha karar veremedim henüz
esas benq nun tepki süresi için almalısın.normal 2ms tepki süreli li lcd monitörlerden daha iyi bu verilen tepki süresi.tabi biraz anlam karmaşası oldu galiba burda rakam büyüdükçe kötüye gidiş söz konusu ancak bize 2ms diye sattıkları monitörler gerçek tepki süreleri 15-20 ms civarında.bu modelde ise gerçek tepki süresi 8 ms.
birde şu varki samsung modelleri TN panelli dir yani %72 gamut renk verir.X2200W nin ise %92 gamut renk verdiğini unutmamak lazım.