Şimdi Ara

Monitör Sorun Asus VX229H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce VX229H aldım sinerjiden. Çok fazla kullanma şansım yoktu şimdi yeni yeni kullanabiliyorum.
    Görüntü olarak çok hoşuma gitti ince kenar olması vs derken karanlık oyunlarda / filmlerde ekranın sol alt köşesinde ışık sızması farkettim çok aşırı değil ama diğer kenarlarda olmayan sadece sol alt köşede görülen bir ışık sızması var cayma hakkı 1 hafta içindeymiş bu süre geçti sizce ne yapmam lazım normal bir durum mudur yoksa iade etmem gerekiyor mu? Eğer geri iade edebilirsem bir boy büyüğünü de alabilirim

• Urahara0 kullanıcısına yanıt
    iade için arkadaşlar baksın bence "belki" tüketici hakları mahkemesi işini görür.

eğer ışıksızması;
    panel in üstünde(görüntü alanında) ise değişim için kesin uğraşderim,
    panel ile çerçeve arasında rahatsızda etmiyorsa ise ciddi bir şey değil bence . ama yinede cayma garanti değişim filan hakkın vardır kullanabilirsin
  • Urahara0 kullanıcısına yanıt
    Hocam ips ekranlarda ışık sızması olabiliyor ama görüntüde sizi rahatsız ediyorsa özellikle film izlerken geri iade edin. İade süresi 14 gün. Arıza durumunda iade ise 30 gün. Siz bunu bahane ederek geri iade edebilirsiniz. Ya da teknik servise yollayıp değişim talebinde bulunabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus N56VZ Klavye Led Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.