Merhaba arkadaşlar monitörümde ilginç bir sorunla karşılaştım ve size danışmaya karar verdim.Eski CRT monitörümü kullanırken bir problem yoktu.Kampanyadan Vestelmonitör hediye ettiler.Önceleri kullaırken bi problem yoktu birden ekran gitti ve daha gelmedi birçok kez denedim ama olmadı bir de HDMI girişi ile denedim çalıştı normalde açılmayan monitörüm açıldı fakat HDMI den memnun değillim okumakta zorluk çekiyorum yenileme hızı çok düşük kısaca monitörümde nasıl bir sorun olabilir?
işte baska vga kablosu ile vestel monitöründe denedinmi yine acılmadımı
Denemedim kardeşim hemen deniyorum
bir dene baska kablo ile calişirsa sorun kabloda calişmazsa monitörde olabilir sorun servise gönderebilirsin
İşte problem orda bu bilgisayar da çalışmayan monitör diğer bilgisayarımda çalışıyor
aynı vga kablosu ilemi
Evet
baska pc ekran kartını senin pc tak dene bakalım calişacakmı calişirsa senin ekran kartında sorun olabilir
Sabrına teşekkür ediyorum ekran kartında problem olsa diğer monitörü de o girişe takıyorum
nasıl anlamadım baska pc monitör calişiyor diyorsun benimkine takınca calişmiyor diyon dogrumu buraya kadar hdmı girişine takıyorsun calişiyor senin pc nin hdmı girişimi baska pc nin hdmı girişimi
Tamam kardeşim derdimi anlatabilmişim monitör başka pc de çalışıyor benimkin de çalışmıyor.Sadece HDMI girişi ile bağlarsam çalışıyor
senin pc vga cıkısında sorun olabilir ekran kartının
hdmı kullan daha kaliteli görüntü verir hz windows ayarlarından yükseltebilin
Yenileme hızı düşük .Adam gibi çözünürlük de bulamadım