Komple yeni bir donanım oluşturuyorum. Hemen hemen her bölümden tavsiyeler istiyorum. Burayada fiyat aralığı olmayan, widescreen, ''inc olarakta fark etmeyecek bir monitör tavsiyesi istiyorum sizden arkadaşlar. Çözünürlük ve görüntü kaltiesi açısından hem işim hemde eğlence gereği üst düzey birşey arıyorum. Kullanıcağım ekran kartıda ya ZOTAC GTX570 ya da GTX580 olacak. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. Bu arada önereceğiniz ürünü nedenleriyle birilikte açıklarsanız karar vermemde daha yadrımcı olursunuz.
Saygılarımla...
led ve biraz buyuk olsun dersen su monitoru oneririm kullaniyorum goruntusu cok guzel.24 uzeri led monitor yok tr piyasasinda.24 uzeri 27 alirsin mesela ama biz aldik goz yoruyor gosterdigim monitordeki goruntu de yok nokta araligi muhabbeti basta problem zaten 27lerde.vatandan alirken olu piksel testi yaptirabilirsin yaptirmasan bile 30 gun piksel garantisi var.indirimde dekgelseydin daha ucuzdu ama vatan bir daha ne zaman indirim yapar bilmem.acelen yoksa takip et.
led ve biraz buyuk olsun dersen su monitoru oneririm kullaniyorum goruntusu cok guzel.24 uzeri led monitor yok tr piyasasinda.24 uzeri 27 alirsin mesela ama biz aldik goz yoruyor gosterdigim monitordeki goruntu de yok nokta araligi muhabbeti basta problem zaten 27lerde.vatandan alirken olu piksel testi yaptirabilirsin yaptirmasan bile 30 gun piksel garantisi var.indirimde dekgelseydin daha ucuzdu ama vatan bir daha ne zaman indirim yapar bilmem.acelen yoksa takip et.