Şimdi Ara

Monitor Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakin zamanda bilgisayarimin ekran kartini Asus R9 270X DirectCU II TOP 4GB GDDR5 256Bit ile yukselttim. Elimde 1ms lik 23inch bir Fujitsu Led Monitor var ama cok yoruldu o yedek monitor olacak ya da satilacak. Evdeki Sony TV artik siyahlari yesil gosterdigi icin sizlere omur. Ayrica yakin zamanda Xbox One S sahibi de oldum. Aklima su sorular gelmekte. Yardimci olan arkadaşlara simdiden cok tesekkur ederim.

34 inch Curved Monitorler cok aklimi celiyor. Sifir ikinci el farketmeksizin 2000 liranin ustune cikmayacagim oyun oynarken de cok siritmayacak bir model bulabilir miyim ve ekran kartimin kapasitesi yeterli olur mu?

Neden buyuk bir tv almiyorsun diyecek arkadaslar konu disi olsa da kisaca bana 2500 u gecmeyecek 40 inch 4K bir tv tavsiye edebilir mi? Buyuk 4K bir tv yi sadece Xbox One S in kisitli da olsa 4K ozellikleri icin almak isterim ama pc yi de bagladigimda asiri siritmamasi istenilen kosullar arasinda.

Ya da bana 2 tanesi 2500u gecmeyecek 24 inch full hd ve mumkunse 144 hz olacak bir model onerebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    34 inc monitör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Monitör tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    2K monitör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.